Re: Samsung Galaxy SII- custom ROM-ovi (odabir, savjeti, diskusije)
Koji su točno simptomi hotspota pa da probam.
Kažem ti, 9.11.1 je vratio svi brzinu i Maknuo slowdown kod low mem. Upravo koristim ta pa talk i fejs i nemogu se prestati čuditi kako glatko radi. nisam imao niti jedan problem osim media servera, no kad je odvratio svoje sve 5...
Simptomi su (bili) da hotspot jednostavno ne radi. Mozes ga upaliti, ali nema ikone, ne radi... Prije kojih 1 mj. i AOKP cistokrvni i Rootbox su imali taj problem i bio je to poznat problem. S druge strane AOSP based romovima (npr Slimbean) je hotspot radio.
Nazalost nemam potrebe sad ici na Dorija, drago mi je ako se mice u dobrom smjeru. Uzimam pauzu od flesanja. mislim da cu duze vrijeme ostati na ovome, kao sto sam prije dosta vremena bio na Rootboxu 1.8. Starim :)
Upravo testirao sa dva frenda. Radi hotspot. Samo wifi toggle treba 3xda upali, ali to nije problem neki...
= Citat =:
Izvorno postao
Inovator
Iskusavajuci pregrst custom ROMova na desetak modela Samsunga nekako mi se namece zakljucak da najbolje rade sa stock Androidom. Konkretno, SII radi perfektno na 4.1.2, stabilno i fluidno, a i sve je funkcionalno.
Koristio sam ga nekih 5 dana, norveski 4.1.2. Radi ok, radi kao touchwiz. Ako izuzmemo ui i neobjasnjivo sivi status bar, rom je ok za bilo koga! Sve radi.
Meni nije pasao iz nekoliko razloga:
- sistem ubija aplikacije u pozadini nakon nekog vremena. Ne volim kada mi se resetira angry birds ili neki drugi app... ram je uvijek pun i to je ok, ali bit ce da ima nesto prioritetnije sto ubija user appove. Na aosp romovima mi se to nikad ne dogadja.
- baterija svejedno krace traje uz stock kernel
- probao sam i siyaha od kernela, ali rom ne radi tako fluidno sa mojim postavkama (200-800MHz, uc GPU). Nemam razloga da ga drzim na 1200 ako na 800MHz ne vidim razliku u performansama na aosp romu.
Najvise me mucilo to sto appovi bivaju ubijeni nakon par sati ili nakon loadiranja 1-2 nove aplikacije. Ukratko, smeta. Ali JB radi iznenadjujuce fino, to stoji.