Uh, sad si mi dao posla za par dana ;-)
Printable View
Uh, sad si mi dao posla za par dana ;-)
btw za one koji nisu znali pritiskom na Home+Back u isto vrijeme mozete napravit screenshot za ono sto se u tom trenu nalazi na ekranu ;)
Ja upravo stavio sljedeće:
ROM XXXKPU
Pomoću ODIN-a
Nakon toga još ubacio AIO-Package
I sve prošlo bez greške. Bootscreen se promijenio (nebitno al čovjeka veseli :)), nisam benchao GPU niti prije, niti poslje (ne igram igrice pa mi nije bitno, al kad je već u paketu novi GPU driver možda dobro dodje).
Sve mi je ostao što je na internoj memoriji, kao i u samom mobu sve postavke...
nije bas neka velika razlika izmedu 2.3.5 (koji smo mi dobili s mobom) i 2.3.6 , al ajde neka, barem si sad up to date :D
nego, ak te toliko zanima taj bootanimation ili nekakvo kozmeticko tweakanje , mozes si na UOT Kitchen-u napravit neki novi boot animation ili recimo battery percentage i te sheme, naravno, deodex prije svega
Ja napravio update grafičkog drivera i ubacio V6 supercharger skriptu, sad ćemo malo testirati :-)
E jel zna tko da li S+ ima ROM counter? Znaći da broji koliko je puta flashan rom? Isto da li ima i ROOT counter?
Te da li UNROOT-anjem i vraćanjem stock ROM-a ponovo imamo garanciju?
Ja sam naručio sa dealextrema onaj jig za samsunga, ne znam jel on poništava countere?
Evo sad našao neki LINK gdje piše da je: "Flash counter back to Zero is only for Galaxy I9100 /S2/SII only."
Da, taj JIG na S+ ga postavlja samo u download mode...može biti korisno kod brickanja.
Ma bolje ti je sa dealextrema uzeti, čak je jeftiniji tamo, ubaciš još koji kabel i masku za 2-3$, dostava je ionako besplatna.
Ili još bolje, napraviti ga sam ;)
sad bas gledam , ovaj jig je pametna stvarcica, i moze zatrebat, jedino ne radi ako se desi full brick, sa crnim ekranom i da se mob uopce ne pali (razvaljen bootloader), al onda ga samo treba dat na servis jer ga nece ni oni moc pokrenut, drugim rijecima moraju vam dat novi uredaj :D
Mogu ga oživit, JTAG-om.
Postoji li nacin za otkljucavanje breze bez nck koda??
Koliko znam zasad ne.
Koja je realna cijena za novi S+ ( sestra će ga za par dana uzeti u T-comu a još se premišlja da li da ga ostavi ili proda)?
Pregledaj oglase i zaključi...
Znaci ipak nije odmah otkljucan...moze link za taj unlock code? Sestri istice ugovor pa bih ga ja sebi uzeo, ali sam na Vipu.
Jel ova stranica sigurna?
http://sim-unlock.net/site/Samsung/I...xy%20S%20Plus/
Ja sam svoga tu odključao, stigao kod za pet minuta
ja sam isto dobio code za 5min, na kraju se ustanovilo da mob nije bio zakljucan, tak da sam bacio 150kn u zrak, no dobro ... ugl. sim-unlock je definitivno stranica za to.
Dal neko zna u Zagrebu di ima kupiti raznih fotrola za Sam. Galx. + ???
Imam problema s postavljanjem melodije za obavijesti. U postavkama najnormalnije postavim ton obavijesti na jedan od već zadanih tonova, a kad dođe poruka/email samo mi zvoni Tmobile messagetone, koji je znate i svi jako iritantan :D Ima li tko kakvu ideju što da napravim? Pokušala sam i skinuti neke zvukove za probu i njih postavljala za ton, ali ništa zvoni samo ovo od Tmobilea :(
BTW netko je u postovima prije spominjao da se to sve od Tmobilea može maknuti. Može li netko napisati malo opširnije o tome, kako se to radi?