Oko 2800.
Pokušavam opet ne mogu dobiti iznad 2600 trenutnim romom/kernelom.
I tako quadrant nije optimiziran za ics, sve je puno artefakta. Quadrant nikada nije bio neki pokazatelj brzine.
Printable View
Oko 2800.
Pokušavam opet ne mogu dobiti iznad 2600 trenutnim romom/kernelom.
I tako quadrant nije optimiziran za ics, sve je puno artefakta. Quadrant nikada nije bio neki pokazatelj brzine.
delete...
Konverteri s iphona na Galaxy Nexus napište isplati li se. Jeste li se razočarali Nexusom. Jel moguće uhvatit dva dana baterije (puniti svaku drugu noć) uz nekakav prosječan rad s isključenim 3G?
Iskreno nikad nebi prešao s Iphona da su izdali veći ekran, kad izađe 5-ica odmah se vračam.
Nisam razočaran Nexusom neko androidom ICS. Za sad je još dosta nestabilan, ponekad zna bacat iz aplikacija, dosta aplikacija ni neradi na njemu, meni jako bitna Viber (neradi ni na 4.0.3 a tolko sam se nadao da oče), kod live wallparera kompletni desktop usporava. Dok recimo kod frenda na SII sve radi savršeno na androidu 2.3.3. Eto ako će uspjet sve to riješit sa updateima mob će bit best, za sad još uvjek ne. Inače sa baterijom sam zadovoljan, uključen gsp, wifi, 3g bez problema gura cijeli dan uz normalno korištenje. Ekranu se isto nemože nać mana.
Nekako sam i pretpostavljao. Znači jednom ajfon uvijek ajfon. Prokletstvo iphone korisnika
nevjerujem ja u prokletstvo nego jednostavno je funkcionalniji, ono što očekuješ i dobiješ, pogotovo kad ga jailbreakaš, imaš sve crackane aplikacije u Instalusu, dok na androidu se jebi po netu i traži ih, s tim da još možeš nabasat na virus.
jedino što je kod tog androida meni zanimljivo su razni widgeti, možeš se igrat sa početnim ekranima, ima tu i dosta funkcionalnosti, dok je to na iosu malo teže, može se nešto preko cydie ali nije to to
nije kriv ICS što neke aplikacije ne rade ili nisu podržane nego developeri koji ih još uvijek nisu optimizirali za taj andriod.....no malo po malo i to se rješava...ionako je Galaxy Nexus prvi,zasad još uvijek i jedini telefon sa ICS-om i on doslovno probija led u tom području....vjerujem da će sa updateima biti samo bolji..
i meni Viber fali...
Nije jedini :-)
Sent from my Nexus S using Tapatalk
pardon, nexus s uz njega, premda oba uređaja svrstavam u jednu nexus obitelj... :)
Trebao bi tijekom ovog mjeseca u t-mobile. Ne mogu se odlučit za kupnju ili čekat novi iphone 5.
A znaš kad će izaći iPhone 5? Ako znaš podjeli to s nama bili bi ti zahvalni.
Osobno mislim da su argumenti protiv novog andruida prdac u prazno doslovce i ne razumijevanje problema. Nije google (android) kriv što programeri ne prilagođuju svoje aplikacije za novi ISC.
A usporedbe iPhona i ove zvijeri od mobitela nema nikakvog smisla. Ovaj ga proguta na svim područjima.
Činjenica je da iPhone 4s ima serisku grešku u vidu baterije se skriva ko zmija noge tako da već tu svaka dilema prestaje.
iphone 5 ce valjda na jesen, kod nas oko nove godine. predaleko. Svidja mi se dizajn Nexusa, dobro lezi u ruci za razliku od recimo gs2
Po veličini ekrana, operativnom sustavu itd. Imao iphone, prodao. Zadnji iproizvod koji sam ikada kupio (u to se volim uvjeravati :D).
:ontopic:
eto izašo je i 4.0.4, i kolko vidim puno toga su ispravili
Fixed battery stats bug
Speed enhancements throughout the OS
Improved radios for optimizing 3G and 4G switching
Improved signal strength
A new Power menu
Faster boot up times
Revamped auto brightness functionality
Multitouch fix and improvements
Louder volume
Keyboard fixes
da, ali nažalost samo za CDMA verziju...no dobro, očekujem ga ubrzo i za (našu) GSM verziju i lijepo je vidjeti da je dosta toga poboljšano...
Koliko vidim, izašao je i za GSM. Paul ga već debelo testira:
https://twitter.com/PaulOBrien/
Izašao je danas 4.0.4 od modaca. Još nisam probao, ni ne mislim dok se sve ne ispegla.
kakvu zaštitu koristite za svoj GNX?
Meni je ova nekak najviše zapela za oko..
http://www.youtube.com/watch?v=a-Kyj...layer_embedded
Ima li ko stock karnel od galaxya, stavio sam gore fenec, mob mi se užasno grije i baterija traje 6 sati max ?
pozz ekipa,
mislim se ovih par dana da li preci na nexusa sa svog dhd-a, pa malo citam i vase dojmove, nisam jos 100% siguran...
uzeo bi ga u vipu preko bratove tarife ali sam na t-com-u, i ne da mi se davat jos 500 kn za unlock, dakle koliko vidim ima rijesenja za nekih 160 kn online? da li je to 100% provjereno?
sta se moba tice, koliko sam videa pogledao i recenzija procitao, svi kazu da je fluidan i mocan u radu, da je kamera iako 5mpx odlicna, mogu li od vas par dobiti dojmove o kameri sta se tice slika, videa, timelapsea itd... te brzini rada, ima li lagova itd?
i to sta citam, sta se zvuka tice (glasnoce), u cemu je problem? da li je zvuk tih kod reprodukcije glazbe, zvonjave? ili je vec i to ispeglano updejtovima?
imao sam ics na dhd ali jos uvijek nije ispeglan video na kameri i hd video nije fluidan, dakle dovoljan razlog da ne ostanem na njemu....uglavnom probao sam ga i solidan je skroz os..
eto ako netko ima volje napisat koju ;)
pozz
To sa zvukom nije jos sređeno i dalje je pretih i kod zvonjave i kod reprodukcije, neznam dali je to do androida ili su u njega ugradili preslab zvučnik
pih..za ne povjerovat..evo vidim da je izasao 4.0.4, bar za rootane aparate od modaca..da li je mozda netko stavio taj rom jer pise da 4.0.4 donosi poboljsan zvuk?
ja sam si malo poboljšao glasnoću zvučnika instalacijom Audio managera (Market)....Navodno bi GSM verzija trebala dobiti službenu nadogradnju na 4.0.5. sredinom 3.mjeseca (ove verzije 4.0.4 i sl. će prema nekim informacijama biti za 4G/Verzion aparate)..vidjet ćemo... Neke stvari zaista treba malo popraviti, počevši od te glasnoće, brzine (ako se koriste live wallpaperi) i sl....No, nakon gotovo 2 puna mjeseca korištenja, moram priznat da sam stvarno zadovoljan sa aparatom pogotovo kad znam da bi s vremenom trebao biti sve bolji i bolji...