nije vazno ostat cu na ovoj koju imam,..........funkcionira li reljef u hrvatskoj i koji se skida?
Printable View
Pozdrav
Uspio sam staviti Garmin na svoj mio moov m300 ali kad isplanira rutu, očekivani dolazak je uvijek uvečan za 3 sata. Npr. imam rutu od 10 minuta i krenem u 10.00 on napiše da je dolazak u 13.10.
Da li netko zna u čemu je problem?
Hvala
Program je inače star oko 10 godina , možda i više , nije to pravi Garmin uređaj , tako da ne možeš previše očekivati od njega . Garmin odavno ništa ne radi po pitanju GarminMobileXT za WinCE .
P.S.
Zaboravio sam reći da svaki put kad ugasiš uređaj , mislim na gornji dugmić full desno (reset) ,
sat stane i nastavlja iz početka , kad se na novo starta navigacija . Možda je samo u tome problem ,
nisam siguran može li se u GarminXT_u podesiti vrijeme i datum , ili to napravi sam GPS kad ga
prihvate sateliti .
pozdrav walter66 imam navedeni uređaj i skinuo sam ove karte koje si stavio i sve sljaka odlicno,zanima me da li ima tko novije karte za IGO Primo posto njega samo koristim a vidim da su karte iz Q1 2014?
L.P. i Hvala
@kwanST
Meni se čini da su ove karte zadnje :
http://cafe.mobil.hr/threads/80545-I...=1#post1084297
L.P.
Pozdrav,nekada davno sam dobio na jednom forumu link za mio moov m300 4u1...sada bi rebao isto to za kolegu ali ne mogu nidje naci link koji radi.Mogu li dobiti ovdje ako netko ima? Hvala
Imam ja, ali mi slijedećih par dana neće biti dostupno. Ako ti nije problem pričekat, uploadat ću do kraja tjedna.
Evo ga i ožeži
https://my.pcloud.com/publink/show?c...pjK1TqTQRAzd5k
Pozdrav društvo! Malo gotovanski,ali iz razloga što je lik (kolega s posla) prošao broj cipela i ima 50+ godina,zamolio me da mu stavim novije karte u M300. Ja sam to davno radio i moddao i igrao se ali ovdje je praktički zahtjev da ostane sve kako je bilo s najsvježijim kartama HR,BIH,Srbija i Slovenija ako je ikako moguće. Dajte malo uputa da se ne gubim bezveze. Znači,fabrički s kartama koje su posljednje izašle. Hvala. :D
Objasni liku da već par godina, od kad je izašao Don't Panic, Mireo ne radi karte za Mio Moov M300. Ako ga misli i dalje koristiti onda neka se pomiri sa tim da će imati stare karte ili neka pristane na modifikaciju. Inače posljednje dostupno za Mireo Black Edition je ovdje
Stavio sam danas ovaj 2 u 1 Mireo i iGo. Na ovome linku se ne spominje M300. Any idea?
Ako me sjećanje dobro služi Vivax 350 je isti uređaj, ali uzmi to s rezervom. Davno je to bilo.
Neće explodirat.
Valjda... :notooth:
EDIT: Ćorak. Ovo je update paket koji ide preko SD kartice za koju M300 nema utor. :(
Stvit ću ti zadnje karte koje su bile kad dođem doma s posla. Provjeri nazive, lako moguće da u tom paketu već imaš zadnje za Mireo. Za iGo imaš najnovije karte tu na forumu.
Hvala al ostat ću na 2 in 1 jer ova s 4 ne radi nikako.
Na obnovu karata mi je stigao mio moov M330.
Namjera mi je instalirati IGO na njega sa novim kartama.
ovaj iz posta #4 : iGO 8.34 1 IN 1
Međutim moje pitanje je koliko su rješenja za M300 primjenjiva za M330.
Odnosno mogu li koristiti isti iako je za M300 i na M330?
Pozdrav
Zgaspar
Rješenja za M300 ne mogu se koristiti za M330 !
iGO_EU_HERE_2015_Q1
Šljaka sve na IGO
https://cloud.mail.ru/public/LH5Q/bgh2c1UrA
Pozdrav,molio bi savjet,,,,,naime narucio sam bateriju za mio moov m300,pa me zanima dali je netko mijenjao,koji je postupak ,dal treba sve prebacivat na PC dok se mijenja .
Molim savjet,pomoc,hvala unaprijed.