Nije ima dosta para na kartici :)
Printable View
Nije ima dosta para na kartici :)
Pretpostavljam da ti prolazi ostalo plaćanje paypalom (ebay i sl)? Možeš se javiti Mireu i dogovoriti plaćanje općom uplatnicom/net bankarstvom, znam da su to radili ljudima koji ne koriste ove moderne metode.
Ja sam platio karte općom uplatnicom i nije bilo nikakvih problema. Samo im se javiš i kažeš da hoćeš tako platiti i oni ti pošalju podatke. Kasnijem im pošalješ kopiju uplatnice i oni ti šalju kod.
Evo stigao novi update. Verzija 4.6, a sa njom i karta RH 06.2012
Mireo ima akciju do 31.12.2012. Karte su snižene do 60%.
npr: Western Europe € 11.99, Eastern Europe € 9.99
http://www.mireo.hr/en/mireo-shop#top
Gdje vidiš karte za eastern Europe? Za Android?
Obrati pažnju na ovu rečenicu:
View Mireo DON'T PANIC Map/App Packages on Google Play
Kako se sad aktiviraju te karte? U opcijama nigdje ne vidim popis karata, a ni ne prikazuje ih na početnom ekranu.
Karte za Don'tPanic ne aktiviraju se. Uz kartu kupuješ i licencu koju kopiraš u mapu zajedno sa kartom. Karte za Android nalaze se na Google Play, nema ih na stranicama Mirea.
Karte sam kupio, ali nisam dobio nikakve licence. Kad tražim preko Google Playa, nema ih nigdje, vidim ih tek kad Google Play otvorim iz Mirea. Očito ću ih morati kontaktirati, ne vidim drugog načina.
Kakva je situacija s nadogradnjom karata za ove Euro pakete? Treba mi u biti samo slo i ita, ali se zbog male razlike u cijeni dvoumim da li da ih uzmem pojedinacno ili u paketu.. Slo kad uzmem solo dobijem Monolitovu kvalitetniju, a u EE paketu dolazi Tomtom, a za koju dobijem update?
Mislim da od pocetka godine tomtom karte imaju update. Najbolje kontaktiraj mireo
Ja trenutno imam hr i slo. Na hr imam pravo na update a na slo ne.
Je li za Hrvatsku je još uvijek 2012.06 zadnja karta?
Mislim da je to zadnja karta. Na stranici im pise da je posljednja karta iz 2012 bez mjeseca izdavanja?!
Uspio sam sve skinuti, ali tek nakon reinstalacije aplikacije. Cijela Europa ima oko 3 GB.
Dobio odgovor od Mirea vezano uz pitanje o updateu karata:
"Sada smo u mogučnosti nuditi besplatno ažuriranje na sve karte u ponudi uključujući i sloveniju od monolita kao i sve standalone karte (osim Grčke od geonitelligenca)."
Obzirom da je najisplativije kupiti kompletnu europu za 22eur, zanima me da li nakon kupnje paketa karata mozete birati koje karte cete downloadati, a koje ne?
Ja nisam naisao na tu opciju, kada sam kupio kartu nisam imao izbora, a u slucaju da radis recover content, ne mozes odabirati koje ce karte skidati.
Izašao je update programa i karata za hr i bih. 09.2012.
Kontaktiraj ih mailom. Trebao bi postojati update za sve verzije.