Nije u ponudi ali piše u vašem cjeniku 1495 kn
Printable View
Nije u ponudi ali piše u vašem cjeniku 1495 kn
A kako sad provjeravam besplatne minute razgovora?
@FaberOSK
I minute i mb provjeravas na *150# (tako je na prepaidu).
Ima netko info što će biti poslije 29.3., hoće produžit akciju?
Pitao prekjučer lika u Tele2 i kaže da se još uvjek nezna, kad se bude znalo objavit će se..
@Cartman682, za sada nemamo informaciju o tome što će biti s tarifom po isteku promotivnog razdoblja. Sve novosti saznat ćete na vrijeme.
Stigao 29.3. hoće li produžit akciju?
do 30.6. je produzeno (bonovi)!
jel neko zna, da li je odbrojavanje vezano za smart tarife ili nesto 2.?
kontam da je za smart, jer taman istice period do kada su produzili promociju.
a kazu da nista vise nece biti isto...hahhaha,da ne bi poceli jos oni nama placati sto smo korisnici!?
sve ostalo je isto,samo se cijene razlikuju ;)
inace, ocekujem flat data i flat sms paket uz neku opciju odabira paketa minuta...i to za 50-ak kn mjesecno (+pozivi)
sta vi mislite,sta ce nam sutra ponuditi???
Mislim da bi trebao biti neki dobar odgovor na brutalnu tarifu, ali ne očekujem čuda, uvijek kad sam očekival nekaj veliko sam se razočaral :D
Smart tarifa po sadasnjim mjerilima je meni idealna. A oni koji vise vole slati sms-ove i razgovarati su za nove Knock-out tarife, a po potrebi mogu kupiti data paket.
Mislim da nema smisla direktno konkurirati Brutalnoj od Tomata i ne vidim sto bi mogli izmisliti novo osim mozda povecati broj Mb u samostalnim paketima.
Gdje piše službeno da je produljena? Na stranici nema još ništa, a na facebooku je admin napisao da je produljena, ali ne i do kada.
Koliko treba čekati za aktivaciju Smart tarife na bonove? Danas su me prebacili na bonove, nadoplatio račun i pokušao aktivirati tarifu ali dobivam poruku "U ovom trenutku usluga nije dostupna za aktivaciju zbog nemogućnosti naplate. Molimo vas da ponovno pošaljete aktivacijski SMS za 2 sata". Ponovno poslao ali opet isto, zvao SZK, rekli su mi da je zahtjev proslijeđen i da će aktivirati u "najkraćem mogućem roku". Ježim se od ovog "najkraćeg mogućeg roka"... dakle, koliko ste čekali na aktivaciju?
Ja sam vec bio na bonovima I aktivirali su je u roku od pol sata.
U prodajnom centru tele2 su mi rekli da su produzili smart tarifu do 31.05.2012.
Vjerojatno će biti produžena trajno sad kad je brutalka tu. :cool:
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Beta-5
Napisao admin na facebooku sad da je produžena do 31. lipnja :)
Planirao sam se sa Smiley 300 prebaciti na Smart 200, medjutim malo me "odgovara" ova uspostava poziva. Trenutno su mi racuni oko 400 kn (300 + parking + frekvencija).
Medjutim, nisam siguran koliko je to pametno. Citam da se na smart-u naplacuje uspostava poziva. Ja imam cca 300 poziva na mjesec..... To je 75 kn za uspostave poziva + parking + frekvencija.... Mislio sam da cu vise ustedjeti, ali ne ide to tako. Revolucija mi ne odgovara zbog malo data prometa.
Super tarifa samo da nema uspostave poziva.
Svaki mjesec kad istekne smart bon nakon 30 dana automatski se prelazi na osnovnu tarifu tj. knockout. Uplatom bona od 50 kn u knockoutu dobivam 200 poruka besplatno i onda kada uplatim smart za 30 kn dobivam 1 gb i 300 min što znači da za 30 kn + uspostave poziva imam 200 poruka, 300 min i 1 gb prometa. Jel mi računica štima?