Može pitanjce - evo instalirao sam Vignette i zanima me da li je mogu u budućnosti instalirati na neki drugi uređaj?
Printable View
Može pitanjce - evo instalirao sam Vignette i zanima me da li je mogu u budućnosti instalirati na neki drugi uređaj?
Moći ćeš instalirati na svaki uređaj gdje koristiš isti google račun.
Ukoliko tko kupi Modern Combat 3 i dešava mu se boot loop - tj. da se stalno iznova vrti uvodni screen...rješenje je postaviti jezik mobitela na English UK!
Ja kupio kad je akcija, fora je igrica - za ubit vrijeme! Samo me živcira gameloft što uvijek mora biti internet, i taj checking licence - dosadni su! Tko će kupit - kupit će bez obzira ako i postoji crackirana verzija - tko neće, neće nikad kupiti! Zapravo, to tjeranje na internet i opsjednutost provjerom licence me tjera da uzmem krekiranu verziju (iako sam i kupio app)!
Meni Asphalt 6 ne tjera na internet, a sedmicu da.
Danas/sutra počinje akcija aplikacije po 25 centi.
http://officialandroid.blogspot.com/...downloads.html
edit- Počela je rasprodaja
https://play.google.com/store/apps/c...ate_25_billion
Ljudi, nov sam u Android svijetu. Skinuo sam podosta aplikacija, ali gotovo svaka kada se pokrene ima reklamu. Je li to normalno kod Androida ili sam ja skinuo nešto krivo?
Nisi ništa krivo skinuo, free aplikacije su obično s reklamama, a onda u pravilu postoji i verzija te aplikacije koja se plaća i onda je bez njih. To je način da developeri zarade štogod i na free aplikacijama (od tih reklama), a često i te reklame potaknu ljude da kupe aplikaciju ako je dobra pa se ne moraju patit s reklamama :)
Pomalo, slavlje traje 5 dana ;)
Evo nove aplikacije na akciji :) . OfficeSuite i Paper Camera u posjedu :) - only 0.50€ :)
Moja preporuka bi isla za World of goo za one koji se vole igrat tu i tamo na mobu, mislim da igra inace kosta 5 dolara :)
World of goo je must have :)
Mini motor racing i Cut the rope experiments su takodjer ok.
Flick rugby je tapija :D
Jedno pitanje, imam visu electron, zagrebačka banka, ali ju nemogu registrirati na google walletu, svaki put mi javi "Kartica je odbijena. Ažurirajte karticu". Sve ispravno upisano, karica ima CCV, ali uvijek ista poruka.
Zvao zabu, nitko pojma nema šta je google wallet, kamoli zašto mi ne radi.
Pa ako ima netko neki info dal mi u banci trebaju odobriti nešto za google, pošto sam karticu bez problema registrirao na paypal i uredno kupujem preko nje..
Meni ista stvar s Diners karticom - paypal ju prihvaća ali ne i google. Classic Visa prolazi (Erste banka) .
Nažalost ne rade sve kartice svugdje. Ove Electron, Maestro i slične pogotovo znaju imati problema.
Također imam Visa Electron i odbija mi karticu. Zanimljivo da mi ne radi niti na PayPalu.
A taman mislio uzet Nova Launcher, prejeftin a jedan od najboljih :)
Ovisi vam koja je banka.
Visa electron od PBZ prolazi normalno.
Kolko se sjecam od zabe ne prolazi ni na paypalu osim ako nisu promijenili.
Bio danas u Zabi u Miramarskoj i tamo su mi rekli da Paypal bi trebao prolaziti, navodno da treba registrirati karticu preko e-zabe za kupovanje na Internetu.
Također za Google Wallet treba nazvati broj 01 3789 620, odabrati broj 4 na automatu i agentu kojeg dobijemo reći što želim koristiti preko neta (u ovom slučaju Google Wallet). Osobno još nisam zvao ali vjerojatno kroz sutrašnji dan zovem.
nazvao taj broj, žena mi kaže da nemogu oni ništa aktivirati, stranica na kojoj se želi registrirati kartica mora imati logo "Verified by VISA", što google wallet navodno nema, te se preko visa electron to neće moći registrirati. kaže da samo kreditne prolaze tako. znači niti ništa od tog, treba ići u neku drugu banku :D
PBZ žiro račun prolazi ok i za paypall i za google wallet!
ZaBa avenue mall poklon kartica prolazi na svem :)
Kupio sam ih valjda do sad 5. Uvijek imam jednu u pripremi.
pojavila se nova verzija google play apk 3.9.16
jedna od mogućnosti je da listanje aplikacija ne ide više uvjek od početka ako ste pogledali detalje neke aplikacije u nizu.