A uskoro stize i Jailbreak jer nije pokrpan, samo ga treba malo doraditi :)
Printable View
A uskoro stize i Jailbreak jer nije pokrpan, samo ga treba malo doraditi :)
Pročitao sam da je stigao tethered,uskoro će i untethered jailbreak za 4.3.3...
btw jel sad ima načina da dignem sa 4.3 na 4.3.2 kad je u itunes-ima ponuđen samo 4.3.3?
nema veze shsh ako ce samo dizat soft. shift+restore i stafis koji oces veci
Kad se pravi update pise "Verifying iPhone firmware", pa vjerovatno nece dati 4.3.2. Sacekaj koji dan dok ne izade JB za 4.3.3 pa onda napravi normalan update
je*i ga,fulao sam :)
Pozdrav svima
Posjedujem iPhone 4 16 GB, trenutno je na 4.2.1 firmwareu
Želio bih ga podignuti na na 4.3.1 ili 4.3.2 (koji od tih ima untethered jailbreak) a da pritom ne izgubim aplikacije ili podatke koji su trenutno na mobitelu.
Koja je fora sa SHSH-ovima, posjedujem li ih (mob je jailbreakan) i čemu služe?
Hvala unaprijed :)
SHSH blobovi ti služe ako kasnije poželiš downgradati iOS ili dići na neaktualnu verziju. Ako neznaš jel ih posjeduješ,onda ih vjerojatno ne posjeduješ :) jer si ih trebao sejvati tinyumbrellom na Cydiin server.
Ništa od 4.3.1 i 4.3.2. -morat ćeš dizati na 4.3.3., tj. pričekati koji dan da iziđe unthethered jb za njega.
E pa o tome govorim, dodje ona poruka, make my life easier, ali ona mi se pojavila na 3GS-u kad sam ga jailbreakao, ne i na cetvorci, pa sam zato pitao...
Kako dodjem do njih uopce?
I zasto ne mogu 4.3.1 ili 4.3.2, zar ne postoji untethered jailbreak za njih?
I zadnje i meni najbitnije, sto ce se dogoditi s aplikacijama kad jailbreakam?
Mogu li samo stisnuti update ili moram skinuti posebno firmware skidati pa sa shiftom instalirati?
Ispricavam se ako sam naporan, ali ne da mi se stavljati novi firmware, pa jailbreakati pa opet jednu po jednu aplikaciju stavljati...
Izasao je untethered Jailbreak, tako da mozete staviti 4.3.3.
Imam iOS 4.3 na iPhone 4,jel trebam prvo update-at preko itunesa na 4.3.3. ili stavim onaj custom 4.3.3 u tutorialu?
(ispričavam se što sam dosadan,ali ne bi htio s*ebat novi iPhone)
Svejedno. Ili preko itunesa ili skines taj custom i ides na Shift + Update.
Ok,hvala,samo čekam da se skine 4.3.3(666mb):D
Bil bum kratak:
iPhone 3gs iOS 4.3.1, nikad JBan, ko nov, iz kutije, nikad pipkano po njemu. Neda mi restore ni update. error 3194. Help.
EDIT: sad je u DFU i opet se nece restorat.. Dajte pomagajteee!!!!! :cry:
EDIT 2: restorao na frendovom laptopu, sad je sve u redu :)
ima li netko ideju kad bi mogao izaći unlock za 05.16.02? i gdje najbolje mogu pratiti novosti vezano za to?
jel na iOS 4.3.3 na T-Mobile iPhone 4 podrzan Personal Hotspot? Na 4.3.1 sam ga imao, dok sad na 4.3.3 nema??
Kod mene ima, pod General - Network, ali mora biti upaljen 3G da se pojavi
Thnx, prije mi je bilo odma cim sam otvorio settings pa nisam sad gledao pod network ;) my bad
Meni je uvjek prikazan (mogu prek bluetootha i USB-a).
Btw izasao fix za 4.3.3 de se zmrda onaj mute switch. :)