Pouzdano tvrdim, iz svog osobnog iskustva, da NE radi ni ovaj funlight.pat sa verzijama SUG3070DA V525 Motorola.
Trepti samo unutarnja tipkovnica i moze se regulirati brzina odabirom odredjenog tipa.
Sve ostalo NE trepti...
Pozdrav...
Printable View
Pouzdano tvrdim, iz svog osobnog iskustva, da NE radi ni ovaj funlight.pat sa verzijama SUG3070DA V525 Motorola.
Trepti samo unutarnja tipkovnica i moze se regulirati brzina odabirom odredjenog tipa.
Sve ostalo NE trepti...
Pozdrav...
ma znam renameat , al je fora u tome kaj nema zip ext. a kad bacim na mob , onda ima!= Citat =:
Izvorno postao boombadill
Windows Explorer ->Tools->Folder Options...->View->Iskljuciti opciju "Hide extensions for known file types."= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Pozdrav.....
Izgleda da stvarno nece nikako proradit na v525. Imali jos koga tko je taj funlight probao na v300 ili nekom drugom mobu?
Evo da se pohvalim - ne radi ni meni :cry:
Evo da se onda ispricam svima u vezi ovog mog funlighta. Sorry. Vidim da nije nikome proradio osim tvrtkod-u na v300. Bas sam se nadao da cu svima skratiti muke. Pozdrav= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
cuj ja sam stavio sebi i frendu na v525 i radi!!! :-/= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Nije mi nikako ovo bistro :dunno:
Ali izgleda da nekima ipak radi, tako da će se uskoro pojavit i onaj jedan koji će i meni proradit
@darioilic
Jesi u mogućnosti provjeriti serije tih mobitela? Ako ne znaš kako, opisano ti je na ovom threadu desetak postova prije.
Evo baš sam danas pogledao svoju seriju, ne završava na "DA" nego je SUG3070CA... i ne radi s nijednim funlightom zasad, naravno osim tipkovnice.
ej kod mene je verzija SUG3056DA/051/0401 tako pise a kod freda je SUG3072DA i ja i on imamo V525 sa 4FR i v600 flex !!! nisu nam mobiteli cak ni ista serija pa nam radi !!!nekuzim zasto nekima neradi!!!
Bas i ja nekuzim. Zao mi je svih kojima ne radi. Daj mi reci jel ti to onaj moj proradio ili neki drugi??= Citat =:
Izvorno postao darioilic
ne radi-e mi oni sto je BlueDevil jos napocetku stavio za skinuti!!
Evo prijedlog za one kojima, kao ni meni funlight ne radi. U mom slučaju zove se Super Blue Silver Flashing Antenna (http://www.daydeal.com/Super_Blue_Si...na-p-5157.html ) ili ovisno o ukusu neka od ovih: http://www.daydeal.com/Miscellaneous...p-1-c-981.html .
Kada dolazi poruka ili poziv antena flasha, što mi je ful koristan fićur kada je mob u silent modu. Realno gledajući, jedina korist od tog funlighta je upravo to da lcd flasha dok je mob u silent modu ili na vibri, pa privuče pažnju svojim blinkanjem. Antena rješava taj problem, a i dobro izgleda. Kvaliteta signala je ista kao sa origigi antenom i nisam primjetio da nešto posebno troši bateriju.
Isprika starosjediocima koji sve ovo već dobro znaju, pomislih bilo bi dobro da bude sve na jednom mjestu (čitaj threadu).
Ma ima se to, al znaš kak to ide..."kak njima blinka vanjski display a meni ne...!" ;D
Pri stavljanju funlighta na V300 uspio sam da mi svijetli i vanjski display i tipkovnica ali sad kad primam poziv i otvorim mob moram stisnuti i tipku za odgovor dok bi prije samo otvorio mob. To me stvarno iritira...:thumbdown
Siguran sam da se to može rješiti pomoću nekog seema ali ne znam kojeg???:-/
Jesi gledao u postavkama moba??
podešenja-->postava u pozivu-->opcije odgovora-->otvori za odgovor-->ukljuceno
Stvarno sam biser....Hvala na brzom odgovoru....:closed:
heh, bilo je bisera, ali će ih i biti, tak da sumnjam da je ovaj thread zatvoren :):)= Citat =:
Izvorno postao Stype
Jel netko isprobao neki funlight na L6? Imam neke od v3 al se to ne usudim stavit da nebi ubio mob posto vidim da je to nekom poslo za rukom na v360...
nemožeš ništa sjebat. može ti radit ili ne radit! Probaj bez problema
Jeli uspio slucajno itko s tim na v360??da mu svijetli i vanjski...i jeli to moguce namjestiti na E1000?
treba probati. meni sutra stiže E1000 pa javim koji je sve modding moguće uspješno napravit!! :D
Odlicno...obavezno javi da znam...