nema LOGO-a
Printable View
nema LOGO-a
Ovako, ja sam si stavio Kyrillos rom i sve skupa sam zadovoljan ali muce me neke stvari:
-pise mi da imam 0 mb slobodno na kartici
-u mp3 mi neradi skrolanje po slovima i nemogu pretrazivati po zanrovima
-vidio sam na youtubu da je lik overclockao mob na 1300mhz ali kod mene nema ta aplikacija. neznam jel se to treba skinut,jel moram rootat mob ili sta?
- i jel mogu nekak vratit stari preglednik slika
Fala
poz . i meni je ovo prvi android al me muci jedna stvar zasto kalendar nemoze da radi bez interneta . trazi mi da se prijavim na mail i onda mogu nastavit a to nema neke logike . i zasto nece da mi postavi moju muziku za melodiju zvona , moze samo one njegove standardne
ovako sto se toce 0mb to se rjesava tako sto se napravi particija na sd kartici, nadi negdje tutorial, a sto se tice overklokanja ja isto imam 1.3Ghz, ako si skinuo OC verziju od kirilosa onda imas automatski na 1.3 ako si skinuo non oc onda imas po defaultu 667mhz.
borko- za muziku odes na karticu pokrenes preko playera pjesmu koju zelis i onda stisnes menu tipku ( ona lijeva) i stisnes postavi za i odaberes ton poziva i to je to, a sto se tice kalendara mislim da samo prvi put moras preko neta jer je to valjda sve povezano.
Ovako, ja sam sam isao radit tu particiju na kartici i mislim da sam nes krivo:-\
sve mi se obrisalo i pise mi da imam manhe prostora na kartici. dva put sam to napravio pa me zanima jel mogu nekak to maknut.
I da imam jos jedan novi problem. skinuo sam aplikaciju market enabler i to mi nes napravi na sim kartici i od tad nemogu vise provjeravati stanje na racunu. dode mi poruka that option is for tmobile users only a ja jesam tmobile user.:-/
pomoc pls
Imam od nedavno Galaxy 3 GT-5800. Pa me zanima par stvari:
1. Da li je moguće instalirati 2.2.1 verziju androida na njega (imam već 2.2)
2. Da li je nekako moguće smanjiti potrosnju baterije?
3.Koji je najbolji program za navigaciju za navedeni model?
Imam Firmware 2.2 , I5800XXJP4 , kernel 2.6.32.9 seb@black-box-1 #85 , Verzija: Destiny
Pa me jos zanima da li moram prvo flashat XXJP4 na XXJPM da mogu stavit custom rom npr. Kyrillo's ili InDroid v4.2 . Imam i Odin v4.252 i ops apolo_o531. Sad mi nije dalje jasan postupak flashanja. I nemogu dobit .tar file kad raspakiram rom? Pa bih molio nekog tko ima volje da objasni nama početnicima. Može i pm. PUNO hvala unaprijed.
na sva tvoja pitanja postoje odvogori (i to nekoliko)
btw ekipa, jutros sam napravio službeni update na 2.2 preko kiesa. prošlo bez problema :)
Jel mi itko moze odgovorit na pitanja? Mobitel sam dao na odkodiranje i update na v2.2 ali bi pokusao sam stavit custom rom kao naprimjer InDroid v4.2 ali se bojim da cu nest smrdat. Pa bi molio nekog da mi opise točan postupak flashanja.
tamo di si skinuo ROM ti je detaljan postupak flashanja
Jel moze netko poslati kompletan EFS folder na mail? Izbrisano je par stvari u tom folderu ukljucujuci nv_data.bin a treba mi da popravim telefon. Ako netko ima moze se javiti na PM.
Evo ako nekoga zanima, izašao je službeni update preko Kies-a (I5800XXJPQ), ali ja ga nisam uspio napraviti jer mi zastane na prozoru pripreme i tako stoji dok ne srušim program... Stavio sam ga na kraju preko Odina.
taj faking kies je smece... meni ni ne vidi koju verziju imam, a kamoli da bi updetao. Ovo mi je prvi i zadnji samsungov mobitel!
ekipica kolko zdrzi baterija na ovom mobacu nekog umjerenog koristenja dnevno (10 minuta razgovora, malo surfanja) i ima koji nedostatak jos veci?:rolleyes2:
svida mi se , nije skup u teletu a ima prakticki sve kaj sam htio, nije sad najjaci al kaj sad..ne kuzim ovo da se moze dobiti android 2.2 preko nekakvog Kiesa _ jel to sluzbeno il ne ? gubi se garancija?
do tri dana. ima nedostatak: GPS je katastrofa (nikak da odredi poziciju), slaba je rezolucija
sto se tice upodatea: kies je sluzbeno, no svako drugi ne moze updateat. Trazi dalje
Bok dali je neko stavio ovaj zadnji rom JPQ od Krilosa i kakav je?
I dali mora biti prvo instalirana neka starija verzija roma-a od Krilosa ili se ovaj može direktno instalirati.
I kako da napravim backup sa memorijske kartice.
Može li neko objasniti kako instalirati teme i lock screen.
Pozdrav! Evo kupujem mobitel i nekako sam na osnovu savjeta drugih došao do tog I5800. E sad mene zanima dal on može normalno raditi bez tih updejtovanja, flashanja i sl? Jer mi se neda to radit. Imam komp i sad još i mobitel treba! I taj GPS, nije da mi je najvažniji ali jel on radi ili ne? I dal je upotrebljiv i usporediv sa navigacijskim uređajima?
Hvala!
Po mom dosadašnjem iskustvu, GPS-u treba podosta da nađe signal i to uz pomoć program za optimizacju kao što su GPSopt i FasteFix. Ali je upotrebljiv, donekle. Uglavnom osnovna verzija na kojoj bude i nije po meni nešto (Android 2.1 Eclair), pa sam ga dao updejtat na 2.2 Froyo koji mi se pokazao kao bolji izbor. Ako ne zelis sam flashat mob, imas po servisima mobitela koji odkodiraju da flashiraju na nove verzije. A sto se tiče usporedbe s navigacijskim uređajima, osobno nema jedan ali su sigurno bolji od verzija na mobitelima jer su rađeni samo za navigaciju a mob za sto drugih stvari.
Aha. Znači navigacija može proći ali bez flashanja teško da ide. A budem ja to kupio pa ćemo onda uz pomoć vas to nekako rješavat.
Hvala! E samo još, kolko traje baterija? Normalno korištenje, malo surfanja bez igrica?
ide i bez flashanja, zasto nebi islo,
Kopriva ja imam zadnju verziju od kyrillosa 6.0 i radi super slobodno ju stavi :)
Evo odluka je definitivno pala na ovaj telefon. Nadam se da će ga imati u tele 2 dućanu. Mene sad zanima, budući da kolko sam vidio s njim u paketu ne dolazi ništa, šta mi realno treba? Slušalice ne jer ne mislim slušat na njemu ništa. Kolko je neophodna dodatna memorijska kartica? I dal neko zna cijenu i gdje bi se mogla povoljno nabavit? Isto tako koju zaštitu preporučujete? Od grebanja i padova. Jer toga će sigurno biti a ne želim da moram non stop mislit kak će mi telefon past iz džepa. Ipak sam ja njega kupio a ne on mene.
bok, ljudovi!
kupio sam si samsung galaxy 3 i to mi je opcenito prvi mobitel sa touchscreenom. ne kužim se pretjerano u taj mobitel al ima vremena za naučit. jedino me zanima ako mi tko može da odgovori zašto mi se preko wifi-a nece spojiti na internet.???. imam bežićni modem..