Ha ha, evo upravo sam kupio izet, ova fora je pre dobra :D
Ljudi pls nemojte pisati javno što dređene applikacije mogu ilegalnoga raditi. :wink: :p
Printable View
Ha ha, evo upravo sam kupio izet, ova fora je pre dobra :D
Ljudi pls nemojte pisati javno što dređene applikacije mogu ilegalnoga raditi. :wink: :p
jel se to moze i na JB verziji?? da idem odmah instalirati :D
na 4.0.1 3g ne radi
ima kakvih nagadjanja kad ce doc verzija koja ce radit na iOS4 (iPhone 3GS)?
i btw. dal ima koji nacin da aplikacije placam lovom sa simpa racuna jer sam maloljetan pa nemam karticu... (predpostavljam da nije moguce al ono.. ipak pitam :P )
Izvadi u pbz obicni ziroracun, mislim da za njega ne moras biti punoljetan. S tim ja placam u AppStore, ebay i ostalo. I besplatan je
Pa radi izet na iOS4 na svakom ajfonu bez obzira na JB, ali samo iz appstorea koja se plaća, crackana NE radi niti na jednom očito.
tnx.. to cu napravit mozda
..ili uzmi od staraca podatke s neke kreditne kartice i kupi si tih par appova.
Naravno prvo se s njima dogovori :D
ma joj.. vec znam kak bi taj razgovor zvučao... oni su vjerni neprijatelji placanja prek interneta...
jedina kupnja online su mi bili udzbenici za srednju :P
znam kako ti je matija... Ista stvar... Stari misli kak ce mu neko uzet podatke :kill me: zato sam i jailbreakao iPod :notooth:
Jel ima nesto kao profile manager? Hvala
Ljudi kakve su ovo peezdarije na Cydii da se tweakovi od sada moraju placat?? :O
I zasto nema instalousa vise?
Kako nema, ja ga imam, i ne placam te tweakove :wtf: mozda trebas dodat hackulo.us i jos neke izvore kojoh se nemrem sjetit...
Pa da, ima ih dosta i koji se placaju (jedino ako ta sto trazis nije bila prije besplatna)
Ma kako nema, sam ja skinuo prije par dana i radio mi (no izbriso sam ga :notooth:). Ajd provjerim jel ima :-/
EDIT: Vid ga stvarno, nema ga vise O.o
Cega nema?
trebao bi mi nekakav kalkulator u kojeg bi ja mogao programirat sebi formule pa kad upišem par parametara on odmah izračuna rezultat a da ne pišem kompliiranu formulu kod svakog zadatka...
Trazim igru koju nemam pojma kak se zove, al nadam se da vi znate...
Radi se o igri gdje kontrolirate nekaj malo plavo (jel to neki space shuttle, il stvorenjce il kaj vec...) koje ostavlja trag iza sebe, i poanta je napravit krug sa tim tragom oko nekakvih neprijatelja na stazi (igra se iz pticje perspektive). Igra jako podsjeca na prastaru igru BoogaLoopers, ako mozda nekom pomaze. Imao sam tu igru ali mi se sa syncom izbrisala jos davno, ne sjecam se kak se zove..
EDIT: slucajno nasao, zove se Spirit.. Ja uvjek nekaj najdem kad postam na ovaj forum :hm:
Jel postoji jos neki nacin da se instalira tweak osim preko Cydie?
Glupo mi je placat 1$ za tweak koji je prije bio besplatan.
Sad, jel sam ti barek donekle pomogao... http://www.ipodtouchfans.com/forums/...d.php?t=224615