Ma ide mina klinac više sve..i takve teme..jel vjerujete da je na svakom forumu i samo se ekipe svađaju....općenito mi je bezveze
Ma ide mina klinac više sve..i takve teme..jel vjerujete da je na svakom forumu i samo se ekipe svađaju....općenito mi je bezveze
a eto ---- daj mi litar dva litar dva da se ubijem ... hehhe= Citat =:
Izvorno postao smogovac
sad doso eto upravo od puricke .. anja opet nes jadikovala....bila i Jelena btw
hehhehe :rolleyes:
cuo sam da narodnjaci razvijaju mozak. I to se bas ljiepo vidi u ovoj temi :)
;D ;D ;D
...quite...
ja slusam narodnjake...
srpske, bosanske... azijske, europske, juznoamericke, australijske...
ja isto Country
Country nisu narodnjaci.
Po kvaliteti glazbe i svjetonazoru američki ekvivalenti cajki su 90% rappera.
to je drugo. buduci da zivimo u HR mozemo zakljuciti da su rapperi seljacine (doduse ne svi) a Country narodna glazba.
Donekle se slažem, makar kad kažeš 'narodna glazba', to ima neku drugačiju konotaciju.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Prije bih usporedio country sa tamburašima.
:rolleyes: sve kaj mi dobro zvuči ,a nema veze od kuda je:)
..evo ja vam slusam arapske cajke.. cak mi se srce tolko ne pregrijava ili ti napreze kao kad slusam ove nase cajke;)
znaci ima veze s mogom :) ta muzika
imam neki cd iz tunisa... naravno zanr je - tuniški country :D
make peace and love brothers, to reče Hendrix, zbog toga šutim na ovoj temi
ma muzika nema nikakve veze s icim,to je samo stvar ukusa ;)
Ili neukusa. :D= Citat =:
Izvorno postao mala
Ne volim slušati narodnjake jer mi se ne svidjaju :dunno:
Nemoj slušati narodnjake,umri prirodnom smrću!
tko citira stare fore zasluzuje umrijeti "cajka way"= Citat =:
Izvorno postao Aragorn
eh...meni je to besmisleno,grozno uzas itd...
i bljak i NE narodnjaci i cajke .....
ja slušam FOLK! looolčina! ali jedino IRISH FOLK hehhehehe!
Slušajte PUNK! slušajte Rock! slušajte SKA....slušajte glazbu koja ima dušu! i instrumente.....a ne elekrtonske poskočice tipa rave techno i ostale elektronske điđ..niti kvazi balakansku jadnu muziku......jedva smo se turaka rješili i srba pa sad da još i njihov narodnjake slušam..pa neeepada mi ni na kraj pameti! 8)
:rolleyes: moj bi ti frend rekel nemrem se otkačit na punk i rock,može al jako teškoooooooo tebalo bi mu galon pive...da bi mu razgalili dušu....a takvih ima dosta...i neopterečuju se ko pjeva i od kud je..:rolleyes:
ponasate se kao djeca. samo djeca tako na glas kritiziraju i pljuju po necemu sto im se ne svidja, odrasle i odgojene osobe ce na lijepi nacin reci da ne vole ili nece nista reci, sto je najpametnije ;)
meni se neda komentirat tu neke postove. netko voli netko ne. samo mi je zao sto neki ljudi imaju lose misljenje o cajkama a nisu nikad ni culi sto je dobra folk muzika (srpska i b&h naravno). a o onima koji ne slusaju folk samo zato jer je iz srbije, necu ni komentirat. poor people...
zivjeli narodnjaci! :beer:
:klap:
zato i postoje posebni klubovi za narodnjake ;)
sto ce ti klub, jos da te netko upuca lol. navijes kod kuce do daske (bar ja)