upravo tako..
zvao u mobis i kaže lika da ako imaš garanciju na mobitelu da ti mogu besplatno napraviti update na noviju veziju softvera.
Printable View
Ni ne treba ti folder tema, nego direktno pošalješ preko bluetootha i onda je primiš kao poruku. Otvoriš poruku i pita te hoćeš instalirat - yes. To je to. Možda ti izbaci da nije kompatibilno s telefonom, ali to zanemari.
Kasnije ako je hoćeš maknuti ideš na settings-app.mgr-installed apps :headbang:
ekipa,
evo i ja imam tu 5800 pa sam mjenjao product code i stavio novi firmware a sad bi vratio stari product code ali idiot ga nisam spremio pa je mi može netko pričitat koji je product code od t-mobile, znam da ide nešto kao 577...
hvala
Spoji mob na usb, odaberi na mobu masovnu pohranu ili data transfer, ovisno što ti ponudi, otvoriš na pc-u my computer, tamo otvoriš memorisku karticu i onda stavi sve što trebaš od programa tema i ostalog u folder OTHERS. Slike stavljaj u Images. Odspoji mob, i na mobu potraži upravitelj datoteka/file manager, otvori, idi na memorijsku karticu, otvori i potraži folder others/ostalo i unutra su ti! samo ih instaliraš nakon toga!
Ili, jednostavno spoji mobitel u PC Suite način, čekaj da ga Pc Suite prepozna.
I sad samo dvoklik na temu i stisneš yes na kompjuteru i par puta na mobitelu i to je to.
Makar, imaš temu [5800 XpressMusic] korisnički dojmovi, pitanja ..., ali dobro... :)
Za sve koji bi mjenjali product code, upute su http://www.ipmart-forum.com/showthre...e+product+code
jednostavno je skroz, samo pažljivo slijedi upute. Kad promijenis product code na finski, spojis ga normalno na NSU, i očitat će ti update, i updateaš ga, ima negdje oko 130mb!
Da ima engleski!
jedno pitanje....
ja sam hackirao mob, što znači da je virtualni ROM u pogonu.
Da li ga moram hard-resetat (da izbriše virtualni rom) ili ga mogu updateovat i sa njim?
Nekako mi se čini da nije baš poželjno...
Moj ti je bio na firmwareu 11.0.008 i odmah sam ga hackao sa hello ox-om 1.03, nakon toga je bio update na 20.0.012, bez diranja ičega, i sad na 21.0.025, i nema nikakvih problema, rom patcher radi, radi mi i patch za kameru!
Jel želiš skidat 130mb "over-the-air" ? :)
Nemaš ga over the air, samo preko nsu-a!
sakura, koji si product code unio za najnoviji update? Ja sam scandinavian blue 0559375, ali mi je našao v20, ne v21 ?
EDIT:
Našao sam, finland red
Da li može s tim, i koja je uopće razlika između finland red i blue?
ja mislim da je ona traka xpress music. da o tome ovisi jel red ili blue
meni nod32 pronalazi virus u onom programu OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5
Svoju sam updateao sa kodom 0576387 finland blue! taj ti mora raditi 100%! Razlika je valjda u temama, jer svaki soft valjda ima posebnu temu..plava, crvena i siva!
To ti je lažni alarm, meni Norton internet security ne nalazi ništa, a on sve imalo opasno ubija u stratu tako da nemaš brige!
ne mogu nikak. ugasim antivirusni. i ne da mi da odvučem file iz .zipa na desktop. pojavi se ikona i samo nestane
kaj da pokušam još?
jel mi možeš poslat na mail ili nekaj.
edit: probao s još neke stranice. neuspješno. :sheriff:
probaj add-at file u exclude listu antivirusa (da ga ne provjerava)
ma ne mogu to u nod32 napravit. živcira me to. :censored:
idem restartat komp. pa ću opet probat.
šit. a baš sam imao volje
kako ne mozes, ja imam eset smart security. uđem u setup-advanced setup i tamo je, zove se exclusions
Uspio sam promijeniti product code i napraviti update.
Ništa novoga, jedino je touchscreen puno bolji, brži (okretanje slika je jako brzo), album art je veći, i posebni znakovi u pisanju sms-a više nisu na malim stranicama, nego na dvije preko cijelog ekrana. i naravno ono svijetlo je dodano. ali to je nepotrebno.
hvala svima na pomoći!:headbang:
koje svjetlo ?
ono notification light. Sad ti moze svijetliti u stand by nacinu. Mozes i odrediti kolko da ti svijetli. Nepotreban detalj,al fora.↲i skuzio sam da alfanumericka tipkovnica super reagira,al malo steka...ili to ja prebrzo pisem. Primjetio sam i da je skrolanje kroz poruke,imenik i glazbu puno lakse i preciznije. A i skrolanje palcem po webu je puno lijepse.↲(kad smo kod tog-jel zna netko neki program za ono lijepo iphone skrolanje po wordovim dokumentima. Ono u quick officeu je grozno!)