AAAAAAAAAAAAAAAA:sheriff:
ZAsto ga nigdi nema kupit, kada ce doc???
Printable View
AAAAAAAAAAAAAAAA:sheriff:
ZAsto ga nigdi nema kupit, kada ce doc???
Imas na oglasima i tako...
Dali ima zaključvanje menia ?
Koliko je bolja ili lošija kamera iphonea od Cookia ?
Pošto iphone ima 2 mpx kameru a cookie 3 mpx .
Veća rezolucija, ali sigurno ne bolja kvaliteta.
Za Cookie. Ne očekuj od njega bog zna kakve slike samo zato što ima 3 mpx.
Misam sve str čitao ali vidim da se žalite na kameru.
Inače cookie ima 3 mpx kameru što monitor od kakvih 19"-20" nemože vidjeti sve piksele pa je zato tako loša slika(nekažam ja da je kamera dobra ) .
Dok sprintaš sliku budeš vidio.
Čisto sumnjam. Tu su negdje. Bolje sigurno nisu.
da, to je kod vise manje svih mobitela slicnih kamera. jer nije bitno sto ima 3.2mp nego kakva je leca. imam kameru sa mogucnoscu i slikavanja (blic isve) (ne fotoaparat) canon mvx330i staru preko 4 godine sa 1.3 mpx i dajem ruku u vatru da ima kvalitetniju sliku nego 90% danasnjih mobitela sa 2-3-4 mpx...
Btw ako nekoga zanima Cookija ima na gotovo svim tele2 prodajnim mjestima u ZG (i crnih i srebrnih; i na pretplatu i u bla bla paketima; valjda je dosla nova posiljka...)
e ekipo pozdrav i imam pitanje,vlasnik sam cookie-a i zanima me sljedece
citam na gsm areni da podrzava mpeg4 format,i tako sam ja obican film convertiro u taj format iroknuo na mob medjutim nemoze ga reproducirat
film sam convertiro u total video koverteru....prije sam si konveertilal filmove u 3gp i taj format zavrti samo sto je kvaliteta slike banana,zanima me ako neko zna kako da podesim da se vidi ljepo,,,bilo bi ako ima neko ko isto koristi total video converter,,,jer nije valjda da ase nemre na ovom mobu to vidjet ljepo bistro???
:respect:
stvar je u tome što MPEG-4 codec može imati više ekstenzija formata. To su uglavnom .avi i .mp4 . E tebi treba ovaj .mp4 i to trebaš pretvoriti video sa što manjim brojem kbps jer cookie nije dovoljno jak da bi pokrenuo neke kvalitetnije videe.
jel mi neki vlasnik cookia moze reci kako se ovaj stylus koristi ? ja cim povucem ostaje trag na foliji gore. jel tako i kod drugih ili ?
o.O
Pa samo lagano dodirni ekran.
ma ok za dodir sa stylusom i sa prstom, ali kada vuces sa stylusom one widgete onda mi ostane crta :s a sa prstom je pak tesko vuc
može li cookie pokretati power point prezentacije ?? čitam na gsm areni da nemože pa me zanima jel istina
Jel normalno kad na statusnoj traci (ili kako se vec zove ono gdje je simbol za mrezu i bateriju :D) stisnem i izbaci one informacije za mrezu pise GPRS? Mob je kupljen u VIP-u
Nije moj, a imam panični strah od mobilnog interneta :lol:
hm...meni pise GSM i TELE2
hmmm br. 2 ... meni piše edge i tele2 ?? može neko pojasnit
interesuje me da li ovaj telefon ima opciju sigurnosti da se stavi npr sifra na poruke ili slike i sl da drugi ne mogu uci osim ako ne znaju sifru? recimo nesto kao sto samsungovi telefoni imaju?
ekran je super kad pisem poruke i krecem se po meniju ali kad hocu na desktopu da micem one app prekida mi. odnosno povucem ikonu i ona seta malo pa stane pa onda opet moram da je povucem pa opet stane.
to mi se desava kad hocu da vratim app sa destopa u onaj box.
desava se i sa olovkom i sa prstima.
ima li ko slican problem, jel to normalno?
pored tog problema ekran je stvarno dobar. fotografije ne izgledaju nista posebno na mobitelu. nisam jos prebaciovao na komp pa da vidim na monitoru.
Moj je kvalitetno otključan za 80kn.