Ljudi,evo vam a2 media skiner,evo vam linka:http://topse.ru/files/file8128.html
Printable View
Ljudi,evo vam a2 media skiner,evo vam linka:http://topse.ru/files/file8128.html
E ljudi,jos me zanima samo,dali je moguce postaviti password na poruke i sl. na v640?
Ne, jer ga ne mozes patchati. Vec milijun puta objasnjeno.
@marko15,
Vec objavljeno ovdje. Mogao si samo usmjeriti na taj post...
evo samo da se pohvalim i ja sam uspio modati V640 u K630. cini mi se malo brzim nego prije i ima par novih sitnica
Zna li netko tool za editirat menu.ml za k850i????
Ne vjerujem da to postoji.
To se oduvijek radilo rucno (barem ja).
ima ovo,ne podržava k850 ali probaj da vidiš poantu
http://www.iprotebe.cz/download-menu...-file6199.html
Evo,novi FS-ovi za A2 mobove,naravno uključujući i Hrvatski(W910, V640, K850, Z750 i noviji...):
FS_BALTIC: English, Estonian, Latvian, Lithuanian, Russian
FS_HONG_KONG: English, Chinese (Hong Kong)
FS_NORDIC: English, Albanian, Arabic, Croatian, Danish, Finnish, IS, Norwegian, Swedish, Turkish
FS_WESTERN-EUROPE: English, EU, CA, Dutch, French, GL, German, Portuguese, Spanish, Turkish
FS_ADRIATIC: English, Albanian, Bulgarian, Croatian, French, German, Greek, Italian, Romanian, Russian
FS_AMERICA: English, Portuguese, Canadian French, Dutch, French, Latin American Spanish, Spanish
FS_APAC-ANZ: English, Dutch, French, German, Malay, Indonesian-Bahasar, Philippine-Tagalog, Thai, Vietnamese, Chinese simplified
FS_C-ASIA: English, Arabic, AZ, Persian-Farsi, KK, Russian, Turkish, Ukrainian
FS_CENTRAL-EUROPE: English, BS, Croatian, German, Czech, Hungarian, Polish, Serbian, Slovakian, Slovenian
FS_FRANCE: English, French
FS_S-E-EUROPE: English, Albanian, Bulgarian, Croatian, Greek, Hungarian, Macedonian, Romanian, Russian, Serbian
FS_S-ASIA-LEVAN: English, AR, AZ, BN, Persian-Farsi, French, Philippine-Tagalog, Hebrew, Hindi, Russian
FS_S-CENTR-AFR: English, AR, Dutch, Persian-Farsi, HA, German, IG, Sesotho (South Africa), YO, Zulu, Portuguese
FS_TAIWAN: English, Chinese traditional Taiwan
Skinuto s TopSony-a
Nije bas postavljeno milijun puta, ali nije ni da se bas dade objasniti samo tako.
To je obican XML, pa ako se kuzis u XML trebao bi brzo skuzit, ako ne, definitivno se ne moze objasniti jednim postom...
Ima li kakva stranica s obajašnjenjem za početnike?
Da, sluzbena W3C XML dokumentacija. :jehon:
Samo da ispravim ravilova, .ml a ne .xml format, tako da nije "obični XML".
Znam sto pricam, hvala na pitanju. Nisam pricao o ekstenziji datoteke nego o internom formatu.
Datoteka se mozda zove ML, ali unutra je strukturno obican XML. Pogledaj sam ako ne vjerujes.
Postoji li zasada malo složenije menu.ml za k850i sa submenijima??
:wtf:
Zar original nije dovoljno slozen? :jehon:
A2 Uploader
update
sad je moguće kopirati stvari iz moba na komp(You can now copy files FROM your phone, change permissions and rename files!)
http://rapidshare.com/files/170166308/a2uploader.rar
novo razočaranje
k850 ima startup_sound u midi formatu i drugi format ne prihvaća,probao sam mp3 i wav,niš,probao staviti originale iz w910,image je ok ali od zvuka ništa
Heh ccc ne mogu vjerovati, kolko znam i k800i podržava startup u wav formatu.... a k850i samo midi... :suicide:
Otkud ti da ne podrzava WAV? :jehon:
Hm, ne bih barem rekao da je to isti slucaj kao i ovdje, naime ekstenzija je bila HTM jer neki OS-ovi podrzavaju ekstenziju do najvise 3 znaka, dok je ovdje vjerojatnije rijec o pokusaju "skrivanja" da se radi o obicnom XML-u (mogli su ga nazvati i MENU.BIN). ML mozda znaci Menu Language. :spin:
Ali dobro. :)
help!
otkako sam flešao V640@K630 ne rade mi flash teme koje su radile na V640, uđem u meni i mob. zablokira, a prije su radile normalno.
i kad se spajam na wap nema slika na stranicama samo tekst.
Kako si modao V640 a da ti je ostala tema Ripples? Ja sam Svoj V640 pre-flash-ao u K630i preko box-a i vise nemam niti jednu flash temu. Zapravo, ironija je da na cijelom Internet-u nema niti jedna A2 220x176 flash tema za K630 tako da debrandanjem V640 kazes "zbogom" flash temama :cry:
A sto se tice wap-a, on ti je sasvim u redu samo sto si sada dobio debrand-an mob pa ti je i internet browser genericki, bez Vodafone prilagodbe. Nisam siguran al jos moram provjeriti da li se sada takvim pristupom na "goli" VFL! portal naplacuje GPRS promet... mislim da da! (10 kb = 0,61 Kn)
Da zakljucimo, ako napravis debrand V640 u K630, dobijes genericki soft sa normalnim i lijepim ikonama, malo je cak i brzi (subjektivno), telefon se vise ne "re-boota" iz cista mira.
S druge strane, gubis flash teme (podrska i dalje postoji al nema odgovarajucih tema) i gubis Vodafone Live! portal u svoj svojoj ljepoti, nema vise RTL televizije na Vodafone-u :cry: