realno gledajući,mms ne koristim,e-mail da,zato mu dajem + zbog wi-fi-a
bluetooth je problem,al opet,meni je to zanemarivo,bugovi postoje no ne može se reći da uređaj nije dobar,pogotovo kad bi se nudio u relativno pristojnoj cijeni
Printable View
realno gledajući,mms ne koristim,e-mail da,zato mu dajem + zbog wi-fi-a
bluetooth je problem,al opet,meni je to zanemarivo,bugovi postoje no ne može se reći da uređaj nije dobar,pogotovo kad bi se nudio u relativno pristojnoj cijeni
Nacuo sam da ce pretplate biti po 150, 300 i 500 kn.
eh,da je za 150 kn 1200 to bi bilo lijepo :)
potpisujem...bilo bi jaaaako ljepo da tako bude...
po meni je to malo naivno ocekivati. zasto?
tarifa 150:
E66 - 1900kn
N96 - 3900kn
N85 8GB - 2800kn
BB 9000 - 2400kn
U900 - 1600kn
malo je nerealno ocekivati da ce mobitel u koji ce uloziti brdo para za promociju i sigurno ih je dosta doslo da dobiju ekskluzivno zastupnistvo doci samo 1200kn.
Apple odreduje cijene, a ne t-mobile.
istina, ali t-mobile odreduje tarife i mislim da nece biti tako jeftin u tarifi 150.
i jos ne moram niti napomenuti da se ocekuje neki date plan u tarifi, bilo bi smijesno da se za 150kn jos dobije i neki date plan i iPhone za 1200kn. tj. ne smijesno nego naprosto nerealno.
Otkud uopce tih 1200 kn? To je netko napamet nabacio, zasto uopce itko to uzima kao cinjenicu?
Rekli su na Dnevniku da će ga bit i za 1 kunu! :D (možda u tarifi 1000)
Za sad možemo samo nagađat sačekajmo još par dana.
P.S: nisam mogo više čakat pa sam uzeo Nokiu.
činjenica:t-mobile puca tarife
apple određuje cijenu
iphone ima negativnih koliko i pozitivnih komentara i recenzija
najavljuju ga kao povoljnog i bez obzira na druge modele on može bit jeftiniji,negdje se navodila 1300 cijena nadalje pa sad...
pogledaj koliko je u njemačkom te mobajlu uspoređujuć sa drugim mobitelima
ne kažem ništa osim slijedećega: 1500 kn,tarifa 150,kupovat će se kao lud i t mobile bi imao veliki profit,mi mob po relativno normalnoj cijeni,zašto ne,vidjet ćemo kako oni gledaju na to
nitko, samo je decko rekao da se nada da ce biti cijena 1200kn u tarifi 150 a ja sam mu pokusao objasniti zasto vjerujem da je to tesko moguce.
mene je strah uopce se baviti prognoziranje, samo se nadam da ce biti neke povoljne tarife s dobrim date planom, tome se najvise radujem. za iPhone mi je vise manje svejedno, i da ga nemam tesko da bih ga opet kupio.
prognoziranja na mackorisniku su dosta vedra što se cijene tiče no istina je da je gotovo nemoguće sve to,samo rekoh da bi to bila dobra opcija za tm i korisnike a sad...
koliko je u nizozemskoj? čni mi se pretplata od 30 eura u koju ulaze free minute i sms,i flat internet a mob košta oko 150 €...isplati li se to? svakako,ugovor je potpisan al to im je najniža cijena u super je,kod nas nema teorije da možemo očekivati takav rasplet situacije,ali da cijene budu bar u donekle pristojnom rangu...
My iPhone 3G protected with Griffin Nu Form case:
http://i2.photobucket.com/albums/y3/..._/506d7d77.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y3/..._/fb723a45.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y3/..._/21d7ea0e.jpg
Xzibit smanji slike nismo svi na dsl-u
Xzibit gdje si nabavio takvog?
u bit ce papreno,dobili ga u t-mobile njemacka u prepaid paketu (znaci kod nas u simpa paketu se isto ocekuje) cijena 569 Eura,pa mogu s mislit koliko ce biti kod nas
info=T-mobile DE
ma isto tu negdje...ajde bar ce na crno pasti cijene,tj. vec jesu...
Pitanjce: Ima li aplikacija koja ga zaključava na poruke i na slike, nešto kao kod samsunga??
ne kuzim koja je shema sa tim zakljucavanjem, ako ne zelis da ti netko cita poruke i dira slike jednostavno mu ne das mobitel, sta drugo ima raditi na njemu osim toga?
za slike ima aplikacija, za poruke ti nisam niti gledao. ima ih previse, ne da mi se traziti.
@ Alienware: sorry al sam mislio da 800x600 su ok...
@ Mobyfan-ica: eBay - Njemacka
@ Hoc: pa ako u Italiji kosta 499,00 € sa 8GB odnosno 569,00 € sa 16GB.
@ McLaren: do sad nisam nista nasao al mozda oni koji se vise bave hakiranjem iPhone-a ce ti znat odgovorit. Inace mozes postaviti da ti se pojavi 4-znamenkasta koda za otkljucavanje svaki put kad upalis ekran (ne mislim na PIN sa SIM kartice). Moze biti korisno al zasmeta jer, svaki put kad moras nesto cackat, moras ubacit "pin". Ja sam ga iskljucio
Btw frend si je kupio bijelog od 16GB. Ako stignem, napravit cu mali photo session - moj crni i njegov beeeeeeeeeli :) - prekrasan je, steta sto toliko kosta...
@ SrKi: kako se zove aplikacija za zakljucat slike? Se nadje na Application Store-u?
Files lite ti je app, imas u storu.
tnx ;)
ovako...gledajući malo cijene u EU državama koje su "približno bolje/lošije" od nas po plaćama građana i cijenama mobilnih telefona,a u kojima je T-Mobile zastupnik i prodavač Appleovog iPhone-a 3G,a to su Mađarska i Slovačka,došao sam do zanimljivog zaključka...u Mađarskoj,iPhone 3G 8GB u pretplati na 24 mjeseca dođe 750kn,s tim da se svaki mjesec daje 300kn kao pretplata,isti telefon na 12 mjeseci dođe 1900 kn,s tim da se svaki mjesec daje 300kn pretplate...zanimljivo
...što se tiče Slovačke...hmmm,oni su malo pojednostavili stvar...najeftinija opcija iPhonea 3G 8GB na pretplatu u tarifi 150 na 24 mjeseca je 1000kn,u tarifi 300 na 24 mjeseca je 350kn,a u tarifi 600 na 24 mjeseca je 1kn,cijena samog telefona je 4000kn...
e sad...gledajući po informacijama koje službeno imamo,a to su da će iPhone 3G 8GB "najjeftinija" opsija biti u prodaji po 1 kn i da će sami aparat doći oko(računajte malo iznad) 4000kn,možemo već kalkulirati o cijenama, a to su cijene sličnije Slovačkima,vjerovatno malo skuplje(za par 100 kn) jer je sami platežni standard države bolji u hrvata,nego kod slovaka.
...nadam se da nisam zeznuo negdje...evo vam linkovi pa i sami malo proštudirajte... ;)
T-Mobile iPhone3G Mađarska
T-Mobile iPhone3G SlovačkaCode:http://iphone.t-mobile.hu/tarifak.php
Code:http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=iphone-3g&follow=%3F1793%26section%3D1&partner=c1