da ali će iphone biti dizajnerski još tada dobro potkovan:beer:
Printable View
prva stvar koju mislim da ne uzimaš u obzir(vrijeme izlaska na tržište)....ponovo ću te pitat misliš li da je 4gb puno memorije (za telefon namjenjen multimediji) kad prvi član foruma nabavi iphone u slobodnoj prodaji bilogdje u europi....a to što je več uključeno 4gb u cijenu samo znači da je ista memorija naplačena deseterostruko od onoga po kojoj cijeni je svatko od nas može nabaviti
ok. moze. :beer:
e da, na prezentaciji steve jobs kaze da u europu stize 4Q 2007, azija 2008.
Za one koji ne mogu docekati iPhone
http://www.iphoneworld.ca/news/2007/...merges-ip2000/
JEben je
swaka čast im :pray:
AT&T biti će dugo vremena ekskluzivni proveider iPhone-a u SAD-u. Kao mogući zastupnik ovog telefona u Europi jest T-Mobile, a na drugom mjestu Vodafone! AT&T biti će 4 godine ekskluzivni zastupnik u SAD-u, a za sada je nepoznato koliko dugo će to slučaj biti u Europi. Planirani dolazak u Europu jest kraj tekuće godine!
Btw. ne bih ga kupio jer mi nema neki form faktor! Prije svega fali mu tipkovnica!
Ako je za vjerovati BUG-ovcima...
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=79087
http://www.bug.hr/slikeid/cache/7908...FalseFalse.jpg
"Točan datum je 29. lipanj, a uređaj će dolaziti u dvije verzije. Osnovna razlika između njih je količina ugrađene flash memorije (4GB i 8GB) te, naravno, cijena od 500 i 600 dolara za kapacitetniji model. "
Samo je pitanje kad bude kod nas u Europi i u Hrvatskoj:-/
Čim dođe do nas BS ide u ladicu :D
i meni je zapel za oko,mislim da bi mogel bit u uzem izboru.Naravno ako cjena nebu neka astronomska.
To je oko 3000 kn = 500 dolara....
+ 22% + 8% carine + marza.. znaci 6k kn :)
Ali bitno nek dođe :) Cijenu ćemo već nekako "prežvakat". Možda nas iznenade da cijena bude normalna.
U HR sigurno nebude došel kad i u SAD-u, ali mislim da neće ni u Europu/HR puno kasnije. Za to se pobrinu dobri ljudi koji ga "donesu" iz SAD-a :D
samo nek dođe i da bude neki review,baš me zanima šta će reć,uostalom pri kraju mjeseca to će bit tek u Americi a,kod nas oho-ho :)
@Marko6630 U potpunosti se slažem s tobom. Dobar dio Hrv je pokriven 3g signalom i puno ga ljudi koristi za prijenos podataka. Imati GPRS na mobitelu ti sad više ništa ne znači, kad su i JAVA igre velike preko 300kb, a o skidanju mp3-ca, filmova i ostalog "spama" s neta da ne govorimo. GPRS je definitivno prespor za korištenje i čudi me što Apple to nije uzeo u obzir kad je već odlučio napravit mobitel.
sumnjam da ce biti ispod 5000kn.i iPod je skuplji od konkurencije,a tako ce biti i sa iPhoneom.
Dakle ono sto nikad ne spominju, vidim ni Bug to nije napisao, obavezna pretplata na Cingular mrezu uz ugovor od dvije godine, onda po toj cijeni se dobije iPhone
Malo mi je bezveze sto ce biti kodiran samo za to, tj. za USA trziste i od Evrope, cini mi se, za Vodafone. :\
Inace, prijatelj koji je ucestvovao na nekom photo contest-u, pobijedio i kao prvu nagradu osvojio - iPhone. :)
Stize mu cim izadje. Rekli da ce mu poslati novcanu protivvrijednost ako ne bude radio ovdje...
Nego zanima me koliko bi VI dali za iPhone... Npr. da ga netko donese iz SAD-a jel bi kesnuli 5k.
Vec postoji iPhone tema...
LoL. Realno za ovakav mob, a uzimajuci u obzir razne chokolade, prade i shineove bi bila oko 4 i pol soma, jer je to ipak Apple. Ali kod nas ce cijena biti sigurno 6 tisuca za slabiji model tako da mozete prestati dahtati za takvim mobom.
gledajuci tako 6k nije puno,a opet apple je potpuno novi igrac sto se tice mobitela pa je pitanje kakav ce biti kad izadje u prodaju.