samo da napomenem, radi mi probleme ako metnem t-com u slot 1 ili u slot 2 (samo kad metnem da mi bude t-com primarni) nastaju problemi.
Znaci na bilo koji nacin ako je t-com primarna stilta mi se mob...
Printable View
samo da napomenem, radi mi probleme ako metnem t-com u slot 1 ili u slot 2 (samo kad metnem da mi bude t-com primarni) nastaju problemi.
Jeli ti SIM kartica 64 ili 128 kb ?= Citat =:
kolku memorijsku katicu se moze stavit unutra? jel to ovisi o softwareu?
kolko moze na D880XFHB1?
2 GB.
Probao 4 GB (sandisc 4gb hc), mob ju uopće ne prepoznaje.
a onda mi ne ostaje nego kupiti 2gb
pozdrav ekipi,
da li se netko susreo s opcijom Tv-out ?
U uputstvima piše samo da se može mobitel prikazati na TV-u, ali kako i na koji način to nema nigdje.
Slijedeća je stvar da se nikako ne može aktivirati kućni SMS i stalno javlja grešku kod slanja, a u T-mobile več dva dana prtljaju i nikako to aktivirati (na drugom telefonu (ericson mi to radi normalno s drugom karticom).
Koji su uvjeti da bi se mp3 mogao postaviti kao ton poruke, npr. imam jedan ton od 36kb i za njega mi ne dopušta postavljanje kao zvuk poruke, dok drugi od 33kb može!?? Jel mozda fora u bitrate-u ??
Koji Firmware imaš na mobitelu ?= Citat =:
Koji su uvjeti da bi se mp3 mogao postaviti kao ton poruke
Firmware: D880XFHB1
Uspio sam naći riješenje, naime ako se želi neki mp3 postavit za ton poruke ili poziva mora biti dugačak najmanje 3 sekunde i stvar šljaka bez problema.
Bitrate nema veze može ići od 32-320 kbps
Kako je kod vas koji imate druge firmware ???
koliko dođe ovaj mobitel sad i gdje se može u splitu kupit?
Eto, od jučer kod mene.
Kako sam se do sada koristio Nokiom i SonyEriksonom,privikavam se.
Prvi dojmovi su OK.:beer:
evo samo da javim, da je tiltanje ocito tj sigurno imalo veze sa starom karticom!
teta je stavila svoju t-sakm i radi joj normalno kao primarni...
hvala na pomoci :)
pokusao sam izgasiti ono slovo E (edge) preko uputa sto su napisane na ovom topicu, medutim nikako ne uspijevam ;:(
Nakon sto ukucam prvi dio deaktivacijskog koda, umjesto brojeva 8XXXX
dobivam ------
Tako i treba biti, samo radi po uputi
D880XFHD2 je trenutno najnoviji FW sa hrvatskim jezikom za D880 (izdanje travanj 2008. rev 2 )
Moj je D880XFHB1, još nisam našao D880XFHD2 za download.
pitanjce
čitam malo na internetu jedan članak
Na D880 Duos u Postavkama>Postavke poziva>Svi pozivi>Telefonska sekretarica, možete uključiti ili isključiti istu. Kada ju uključite trebate snimiti svoju pozdravnu poruku. Napokon.
ja tu nemam mogućnost uključivanja sekretarice ..
Ni ja (fw. D880XFHB1).
Vjerojatno su recenzirali mob s nekim starijim (ili novijim) firmwareom.
Te opcije nema kod mene !
Verzija je ....HD2.Vjerovatno je to kao opcija (koje nema).;D
steta
to mi se cini ko korisna opcija :angry:
Jedno pitanje;
Kupio sam danas D880 a nemam ga jos u ruci jer putuje postom.
Nikad nisam koristio Samsunga pa me interesira kako ide prebacivanje kontakata iz Outlook-a USB kabelom koji je u kutiji.
Treba koji software ili ide automatsko?
Kako razvrstava kontakte u memoriji telefona; po imenu ili prezimenu i ako je moguce to mijenjati kad su jednom u telefonu (kao kod Nokie).
Hvala
Za prebacivanje kontakata iz outlook-a probaj s Mobil Master-om= Citat =:
Nikad nisam koristio Samsunga pa me interesira kako ide prebacivanje kontakata iz Outlook-a USB kabelom koji je u kutiji.