Najava:
Patch je vezan za gfx_Key_Volume !!!
:::.COMING SOON.:::
Printable View
Najava:
Patch je vezan za gfx_Key_Volume !!!
:::.COMING SOON.:::
Novi sound Patchovi:
SMS_Sound´s
Call_Sound´s
..:::COMING SOON:::..
Poludio mi mobitel kad sam stavio neon patch.
Kad se pali mobitel mjesaju se boje i pojavljuju mi se nekakve malene ikonice po vrhu ekrana. Kad ga stavim punit ne pokazuje mi onu bateriju kod punjenja.
Sad stavljam ponovo novi software pa cu probat ponovno.
Pozdrav.
Evo radi neon jedino je problem kad se stavi skin White.Onda se nista od menu ikona ne vidi.
Ovako dobro izgleda.
Ok dobro da znam...= Citat =:
Izvorno postao 007jaran
Ali daj probaj sve menije proci u Black_Neon modusu, idi malo po menijima i reci mi kako stoji...??
Za White to cu jos videt da white ostane...
Sve sam prosao u Black_Neon modusu i sve je stabilno i super.
Jedino bih te pito kad ce izaci patch za promjenu izgleda baterije i antene, ulazna melodija od windowsa također ne radi (radi ali zvucnik krci ko blesav i ne cuje se cijela melodija nego se mjesju stara i nova)
Pozdrav.:king:
= Citat =:
Izvorno postao 007jaran
Budem napravio uskoro Patch za Sound, Images...!!!
Drago mi je da Neon radi !!!! Budem vidio da White mode ostane ;D
Kad ces napravit izmjenu zvuka za poruke na FW-u XFFG2?
Taj FW mi je na mobu bio kad sam ga kupio pa je dobro da si poceo radit patcheve za njega...
= Citat =:
Izvorno postao macak ka
Sve u svoje vrijeme, imam dvije sekcije za modding, posto nisu slicne tko mi to sve otezava za naprijed..:-/
Sve u svoje vrijeme, nista ne kosta pogledat u temu dali ima sta novo..:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao exotica
Kupio sam nedavno e900.. telefon je super..
zanima me ..
Kako mogu provjeriti koji FW imam u telefonu?
Koliko sam skuzio nemoze istovremeno vibrirati i svirati.. nego prvo zavibrira pa onda pocne svirati.. :-/
konacno sam uspio staviti novi FW na E900.. (XEFG2)
Svi nedostaci su ispravljeni.. sve radi super.. vibra i ton, snimanje razgovora.. sve 5.. :)
Primjetio sam da mi je sada font od Menija puno veci nego sto je bio prije!!!
Da li neko zna kak se moze smanjiti font.. jer ovo sad grozno izgleda.. da li je toko i ostalima?
Please .. help me..
Sve greske su ipravljene.. i FW je super.. samo mi nije jasno zasto su povecali velicinu fonta!?!:-/
Svaka čast exotica na ovoj temi... i na trudu!!
Zanima me što od tih silnih "modova" koje si uploadao se mogu staviti na E900 XFFG2?
Da li postoje modovi za ovaj novi soft XEFG2??
Unaprijed hvala... :spin:
Da li bi tko mogao uploadati XEFG2 , jer onaj link koji je exotica stavio je pomalo čudan i nemogu ništa skinuti nego mi samo otvara nekakve gluposti, tj nekakv tekst od 50ak MB se učitava...
da li bi to netko mogao uploadati na rapidshare ili nešto slično! :-/
E da, exotica, da li bi one prve zvukove za SMS i onoga Homera za otvaranje/zatvaranje slida isto mogo uploadati jer linkovi nerade...
Unaprijed hvala... :thumbup:
@Ico
Thnx a lot !!!= Citat =:
Svaka čast exotica na ovoj temi... i na trudu!!
Evo ti sajt di ja skidam aktualne ruske FW. Posto Rusi sami svoje FW rade i ne dolaze iz kuce-Samsung= Citat =:
Da li bi tko mogao uploadati XEFG2
http://firmware.sgh.ru/
Posto je XEFG2 ruski FW sa ENG T9 mod bi se mogao preokrenut na taj FW.
Eto imas postova pa mozes malo procitat kako izmjenit slike...
Zamolit cu autora da upload-a i pogledat cu kod sebe dali imam negdje.= Citat =:
da li bi one prve zvukove za SMS i onoga Homera za otvaranje/zatvaranje slida isto mogo uploadati jer linkovi nerade...
Znam na sta mislis, pogledaj u adresi di pises ime starnice i tamo ti pise i link fajla, ako imas neki Downloader onda kopiraj link i skini sa downloaderom ili kao sta ja upotrebljujem je "Star Downloader"...= Citat =:
pomalo čudan i nemogu ništa skinuti nego mi samo otvara nekakve gluposti, tj nekakv tekst od 50ak MB se učitava...
Posto sada radim u ECOS-u i nanosio se debelih frizidera itd. malo sam krepan da neki mod delam... Imat cu nesta novo;nesta slicno starom meniju,ali sa drugim ikonama ,no ista sema od kolege autora "Gralexon"...:king:
Btw. skini si novi Firmware Editor.E,da i imam ti nesta jako interesantno za sve Samsung modele...ali samo na PM...;D
Zahvaljujem na opširnom objašnjenju... :thumbup:
Evo upravo E900 flesham sa XEFG2 softom...
Htio bi staviti onaj neon izbornik, ali me zanima da li onda mogu nazad vratiti originalni izbornik i kako? da li postoji možda samo "izbornik" originalni, ili bi trebao ponovo onda flesati sa "čistim" softom? :-/
Sad ću skinuti i Editor, tako da mogu malo "mijenjati" soft... :rolleyes: :spin:
valjda ću uspjeti nešto skužiti... :rolleyes:
Stavio sam taj patch na mob i mob se blesira ko lud... nakon fleshanja mi pokaže neku smeđu sliku i traži da upiš PIN ali se nevidi ni di se upisuje ni niša, samo se vidi OK... kad utipkam pin i stinem OK, stalnomi se kao pali-gasi... i stalno piše "Please wait" i crni zaslon... nadam se da će se to riješiti sad kad stavim nazad originalni soft... :-/= Citat =:
Izvorno postao exotica
EDIT: Problem riješen stavljanjem novog softa!
@Ico
Patch mora biti za taj FW..= Citat =:
tavio sam taj patch na mob i mob se blesira ko lud... nakon fleshanja mi pokaže neku smeđu sliku i traži da upiš PIN
Obavezno je kod flashiranja da se slijede upute flashiranja kao i kod FW´a.
Evo ti link za upute ako nisi siguran da si nesta shebao....;D
installation.html
Kod ovog flashiranja skoro je isti postupak kad bi FW flashirao samo sta kad se Patch Instalira ides na S-Record, kod FW flashiranja ide S-Record with Contents
Evo novi meni od Gralexon ovaj meni je identican prijasnjem meniju..
http://img92.imageshack.us/img92/3026/menuneonez8.gif
Start
http://img187.imageshack.us/img187/2750/onpn0.gif http://img187.imageshack.us/img187/1826/offss5.gif
Ako hocete mogu vam to postaviti za bilo koji E900 FW
stavi sve sto imas.
sve bi zelio isprobat.
sorry na offu ali me zanima od Vas, koji koristite e900 vec neko vrijeme koja ja kvaliteta slajda, jel bolji mob od d900? da ne offate moze i na pm
hvala
Evo ga napokon Rjesih neke stvari....
Neon meni od Gralexona IFG dekodiran u BMP. Ikonice u bloku i u table izmjena ikona.
K2-TEST
i
K2-NEON
VAZNO: Patch vrijedi samo za E900XFFG2...
PATCH JE POVUCEN I TESTIRA SE, ONI KOJI SU SKINULI PATCH MORAJ IMATI NAVEDENI FW. PERPORUCUJEM DA JOS NE STAVITE PATCH JER SE TESTIRA ZASTO BLOCKIRA E900...!!!
ajd stavi slike kako izgleda
Kad upload bude gotov budem slike stavio...
pokusao sam staviti ovak K2 Neon i ka dode do 100% kaze mi:
Loading Setup Loader(1/1)...
i tako stoji citavo vrijeme
jel imas koji noviji optiflash da mi das da si skinem jel izgleda da ima s ovim problema.