naravno, održavam ga i njegujem :)
Printable View
:hm:
Onda ću (kad mi popravi bicikl) pogledati gdje bi mi bilo najbliže "mekano tlo" pa malo isprobati u svojim tenisicama.
Pa, ako mi se svidi (ako ću biti dosljedan), ću kupiti neke poštene tenisice.
Sviđa mi se zamisao ranog buđenja i trčanja. :)
Trenutno ću se držati muzike, i sad mi se prelako voziti kada slušam određene pjesme.
A i ne znam gdje bih našao nekog tko bi trčao samnom, a da imamo sličnu kondiciju.
Ok, disati barem znam- pa budem to trenutno malo vježbao ;D:notooth:
Luna- ja sam nezaposlen (dobro, praksa, ako bi se to moglo nazvati poslom što tamo radimo... ;D) i imam vremena na pretek- nemam nikakvih izgovora, tako da ću se valjda uspjeti "natjerati" da počnem i nadam se da ću zavoljeti.
Sad baš, da će mi postati svakodnevnica.... iako bih volio, ne znam baš... :)
Nisam znao da je po asfaltu toliko štetno trčati- sad se bojim i hodati :D
Uglavnom, javim vam kako će se to "razvijati"". :)
stetno je jer je pretvrd i onda ti strasno pate zglobovi. tako sam ja syebala koljeno, a nisam dugo trcala (mozda dva mjeseca), ali je bilo fakat svaki dan..
nije to jako strasno, ali kod promjene vremena osjetim bol u koljenu, i nakon neke vece aktivnosti, posebno ako se zaigra nogomet, na tvrdjoj podlozi - koljeno boli..
ja sam bila tuka i mislila sam kaj sad, trcanje mi moze samo dobro napraviti.. tek kad sam se informirala, skuzila sam koliko sam bila u krivu :)
A dobro, znaš kako kažu- pametni uče na tuđim greškama, a ostali (da sad ne vrijeđam :)) na svojim.
Onda vozim bicikl po cesti, a trčim po šumi/ travi.
Makar, sad pišeš kao da je trčanje nužo zlo...
:D= Citat =:
ja sam bila tuka i mislila sam kaj sad, trcanje mi moze samo dobro napraviti.. tek kad sam se informirala, skuzila sam koliko sam bila u krivu
Ali, vrijedi pokušati- pa i budem :)
@georgy - i bicikl je bolje vozit po šumi i travi... planini nekoj i tak :)
općenito je bolje vozit bicikl jer ne stradavaju zglobovi i koljena, meni je bicikl bila preporučena terapija nakon operacije koljena... i teretana za jačat kvadriceps, ali bicikl je doktor reko da je super stvar
ne znam di si točno, al ja se znam zaletit s frendom na sljeme (s biciklom) i to je super za kondiciju, a imaš i u zg blizu kustošije grmošćicu koja ima i staza po šumi pa je i to jako dobro, tam sam skoro svaki dan i fakat ak dugo ne idem pa odem gore osjetim kolko sam izgubio na kondiciji
Evo imam ovu klupicu s bučicama Olpran SO 507 , samo što moja nema ove neke špage.
Kako vježbati na njoj? Kolko sam skužio, ove tanje, sive drške su za sklekove.
A ove crne debele su za trbušnjake. Kako ja to radim, koljena mi budu uz ovu skroz gornju crnu spužvicu. Tako se održavam koljenima i vježbam trbušnjake.
Dali ste me skužili, dali dobro radim?