na se nse-u
Printable View
na se nse-u
evo ja sam promjenio Logo operatera
problem je bio taj da je trebalo staviti orginal LAYOUT na kojem se vidi logo operatera, nakon tog patchat sa patchem remove_logo_operater.vkp i staviti logo.ini u folder ini i uključit logo_changer.elf :D
evo i kak to izgleda
http://i26.tinypic.com/w0tlvt.jpg
Pokusao sam patchirat te fileove sa gslide ali mi nece ni da krene kao da mi komp zablokira ali to sam radio na MAIN od R1DB001 CID49 jer mi je mob cid49. moguli ja stavit od cid36 pa onda patchovat na njega ili mi treba bas taj cid49??
ovo izgleda odlično
@dolki
ne trebaš staviti originalni layout nego
tu di je boldano treba biti 1 kak i je a kod tebe je valjda 4= Citat =:
<object name="StatusIndication">
<settings>
<sett name="RowHeight" value="0"></sett>
<sett name="TopOffset" value="0"></sett>
<sett name="TitleHeight" value="0"></sett>
<sett name="TitleTopOffset" value="0"></sett>
<sett name="TitleMode" value="1"></sett>
<sett name="OverlayStyle" value="0"></sett>
<sett name="YPos" value="18"></sett>
<sett name="Height" value="176"></sett>
</settings>
e hvala MASVA idem to sad izmjenit
ma ja sam vidio u cem je bio problem kod jednog clana sa se-nse pa sam ga i ja takon rješio, meni bilo bitno da radi :chatter:
još samo da mi je sredit miniGPS na mom w810i :mega:
NE MOZE na cid49 cid36 main to je 1 000 000 puta receno......
Zasto nemogu onda u cid49 main od r1bd001 ubacit te patcheve preko gslidea?? stalno mi blokira i nemoze nista da napravi dodje do onog paching i tako stoji
pa pricekaj ako nece onda nisi nesto dobro namjestio......
sad je još bolje
http://i30.tinypic.com/2wd6615.jpg
to se ubaci u gfx folder, ali ti neko prvo treba napraviti takve ikone
meni ih je napravio jedan se se-nse,
al je reko
= Citat =:
No more request on the picture logo, until end of June 2008. Because I missed doing my schoolworks.
aha, hehe
a znas li mozda koji su nazivi za w800?
ne kužim te kakvi nazivi
file-ova u gfx-u ?
da, pa cu ja probat sam napravit....
Probleme sa bijelom pozadinom slicica rijesite preko PM, to nema nikakve veze sa Elfpackom pa je dakle off-topic.
:ontopic:
Pozz, neki dan sam promjenio matičnu, i sad sam na cidu 49, i sad sam stavio sve patcheve gore i među njima i elf, i problem nastaje kad stavim elf da prikazuje sat pored baterije koji je na staroj matičnoj radi ok, a sad prikazuje samo sat i jednu znamenku minute, npr. sad prikazuje 00:5 , dakle fali mu još jedna znamenka, je li netko imao slični problem i kako da to rješim, hvala ...
molim pomoc DayOfWeek_Beta5_time.elf stavim u ZBin(u mem. telefona-other) i u Daemons(memory stick-other),a weekdays.ini u folder ini (mem. stick-other)
W800_R1BD001_delete_time.vkp patch sam stavil ali elf ne radi.svi ostali mi normalno rade samo ovaj ne,zna netko zasto?
s ljeve strane mi je prazno a s desne mi je datum,znaci da patch radi
probaj weekedays.ini staviti u mob u other
weekedays.ini treba biti u mob-other-ini
meni kada sam ja stavio weekedays.ini na karticu isto nije radilo