Ne, mislim EROM-a. Educiraj se malo prvo. ;)
Printable View
educiran jesam zato i pitam... ugl to su izbrisive memorije, e sad kod motorola se spominje eeprom, pa sam mislio da si se zabunio, a sad vidim kod SE erom... hehe :)
Znam ja dobro sto je i jedno i drugo. Znam takodjer da ima sve objasnjeno u drugim temama, a i sirom interneta... :google:
No dobro, ajmo sad nazad :ontopic:
Eto na,Ravilov se opet ljuti na mene...:(
A meni mob ne radi i dalje...:(
Da se ljutim? Zasto bi se ljutio? :dunno:
Samo sam rekao da sam ja tako popravio svoj (kupovinom kredita i alatom UU), te ne znam za drugi nacin... Probao sam i sa KKclientom, i sa XS++, i sa SETool2Lite, cak i neke procedure za stavljanje blank GDFS-a, i nista nije pomoglo, samo UU.
Imam isti problem na K610 - riknuo je GDFS (potvrđeno sa strane servisera) i popravak kod njih košta 250 kn. Može se isto UltimateUnlockerom probat, ali meni je trenutno (za S500 nije) najbolje rješenje - kupit rabljeni mob i zamjenit matičnu.
Ma šta je moguće tako zaribati mob samo zato jer tjekom flashanja (ili čega več) zaboraviš unutra SIM karticu?
Nije. Sigurno je do nečeg drugog. Probaj SETool-om s tipkama 2+5 vratiti GDFS.
Probao..treba biti točno onaj GDFS od moba ili može biti neki univerzalni??
Jer ja neznam ako on ima backup GDFS-a..
Teoretski moze i neciji tudji, ali to ima svojih problema (od toga da dobijes tudje kontakte, poruke i IMEI, do toga da mobitel postane nestabilan, gasi se, resetira...).
Sto mislis, zasto je u SVIM uputama za moddanje prvi (ili nulti) korak backup GDFS-a?
Ja se držim one da ne postoji glupo pitanje,samo glupi odgovor...:)
Znači,u Setoolu...šta? Read or write GDFS?
Hm, sad ti treba Write GDFS.
Read GDFS (GDFS backup) si trebao napraviti dok je jos telefon radio...
flashao sam w580 i nakon sto sam zavrsio htio sam ga upalit ali on se ne pali
samo zavibrira i nista se ne dogadja
moze pomoc?
I nemoj bespotrebno otvarati nove teme.
evo ljudi neko vrijeme cu imat ovaj mob, pa me zanima koje prednosti dobijem ovim crossflashingom.
Walkman soft. Mislim da je to to.
Walkman player, megabass i TrackID.
koristim gore navedeni mobitel i htio sam staviti flash temu preko programa xs++, program mi očita mobitel al kad idem na FSX piše mi da mobitel nije podržan......
može mi neko pomoć da stavim flash temu, ili ako znate neki drugi program preko kojeg mogu to stvit?????
trebaš ju staviti preko JD flashera i far managera to ti je ovdje http://www.2shared.com/file/6714186/...arManager.html
skines flash teme , .thm datoteku ubaciš u mob pod teme,a drugu .swf u mob preko jd flashera:instaliraš jd flasher i far manager ,uđeš u far stisneš Alt+F1 i odaberes JD flasher lijevo odaberes db 2020,pod port dcu 60 i speed najveću moguću i onda stisneš "jump down into larg..." i dalje ti piše i kad ti dođe stisneš ofs i pričekaš, ideš pod tpa/preset/system/destkop/flash i tu ubaciš swf datoteke i onda kad je to gotovo stisneš više puta 3 točke,i na kraju kad ti dođe warning odabereš yes, iskopčaš usb iz moba,izvadiš bat. i vratiš uđeš po teme odabereš temu i to je sve!!
jesam ali ništa nije promjenilo.....
:cry:
tema ne radi ili šta?
flash tema ima dva fileova .swf i .thm , thm u mob,a .swf u tpa/preset/system/destkop/flash i mora raditi ili imaš stari firmware koji ne podržava flash teme
neće mi se pokazat novi meni
imam mobitel kakvog sam ga i kupil, ubacim sve datoteke kam bi trebale ić i opet ništa......
već sam 4. put probal
koji ti je firmware? pogledaš kad ti je mob u standby stanju: joystick desno pa zvjezdica, joystick lijevo, joystick lijevo, zvjezdica , joystick lijevo i zvjezdica , pa onda karakteristike-softver i ovo prvo kaj ti piše ti firmware
R8BE001
jel to to??