ja sam ga skinul na komp i onda u notepad-u otvoril i promijenil i vratil natrag na mob
Printable View
ja sam ga skinul na komp i onda u notepad-u otvoril i promijenil i vratil natrag na mob
Tako je.
Prebaciš ordinale.ini na komp, otvoriš ga notepadom (nikako wordom) i ispod [main]
ubaciš ovo : MultiMapDir=Maps
Usnimiš, vratiš na mob i pokreneš Cardinale.
Samo da priupitam sve one Nevjerne Tome kakvi su utisci nakon sada već nekoliko mjeseci od izlaska Viagps BE 3.0?
Mislim da su nam sa najnovijim updateom karata (da naglasim BESPLATNIM za razliku od ostalih) pokrili stvarno 99% Lijepe naše. Čak i za one kojima je u mjestima sa jednom ulicom trebalo napisati i brojeve kuća(da se ne izgube), nema materijala za prigovore!:thumbup::klap:
Doamće je domaće!!!!:hrv:
ja sam jaaako zadovoljan njime..
stvarno testirano na kućnim brojevima u selima, zaseocima i gradovima (nažalost samo) lijepe naše.. (vjerujem, nadam se da je pokrivenost i vani u redu)..
jedina zamjerka - snimanje trackova ne radi mu ni približno dobro ko na Garminu ako ideš
polako (čitaj pješice), dok ako ideš autom je OK..
super je i mogućnost pretvaranja i izvoza trackova u Google čitljiv zapis..
evo da pitam po starome : koji je gps najbolji omjer detaljnosti/pristupacnosti ? do sad sam imao igo 2006 ali podugo vec nisam updateao ni mapu ni nista nego sam mislio preci na nesto bolje [ako postoji]
Za nasu zemlju, meni je najbolji viagps 3.0
a je se to more nabaviti ovako "online" kupovinom? ili se ipak treba do ducana zaletiti?
Cardinale Black je po meni naj naj što se tiće auto vožnje.. Jednostavan, brz..
Nema što nema, a ako i nema - bude ubrzo jer se karte često "osvježavaju"..
Zamjerke - makadame ponekad predlaže kao normalne ceste.. Valjda su oni koji su crtali mislili: "Kad karta izađe bit će ovdje već asfalta.. "Al ga nema.. Na dosta mjesta..
Nije dobar za prirodu i šetnje njome- nije ni namjenjen tome..
Nije OK ni za snimanje trackova ako si pješak - pozicionira te ne tamo di hodaš nego na cestu, poludi čak.. (Ako snimaš track auta je super !)
Za te namjene hvalim Garminove proizvode..
IGo skinuh sa uređaja jer me vrtio na cesti tak da me glava bolila ..
http://rapidshare.com/files/29282611..._Copy.zip.html
Evo uplodao sam i stavio link. Ovaj ViaGPS 3.0 Black edition mi je radio bez greške na Htc Touch Cruisu ali ga nemogu instalirati na Touch HD zbog veče rezolucije ekrana. Ako neko ima Via GPS za 480*800 piksela neka stavi link.
možete mi reći koji od ovih svih programa navedenih
namjanje memorije zauzima ? znači program + mapa Hrvatske ?
i ako može link za program i mapu Hrvatske
hvala
tolko je bitno kak je velika ? ak je prevelika za mob - stati ce ti na karticu !
a za sto ju trebas ? za HR ili van HR.. ako za van HR = samo Eu ili i svijet ?
za van cesta (priroda, planine, rijeke..) ili po cestama ?
teško odgovorit općenito..
usput (znate vec neki) Navigo izdao novu najnoviju kartu za Garmin: AdriaTopo 2.2 (sa biciklistickim stazama, novim pl.stazama i vrhovima) - jeeee !
klik ovdje za link pa onda klik na crveni txt na toj stranici..
Imaš tu na ovom forumu igo8, puno je bolji od tom toma.
Za hrvatsku je najbolja karta domaćeg mirea. Potraži aplikaciju via gps black edition 3.0. Softver je dosta dobar, meni najbolji, a karta hrvatske je najdetaljnija.
Evo upravo sam skinuo sa Rapidsharea kartu Hrvatske za Via gps 3.0 Black edition. Do sada sam imao 2009.04 a sada sam skinuo 2009.06 i mogu reči da ima poboljšanja na samoj karti. Stvarno jako detaljna karta Hrvatske :hrv:
longshot, al možeš probati: u ordinale.ini imaš stavku Screen=QVGA. promjeni u Screen=WVGA
usput pitanje: nemam pojma kaj sam zaribal, ugl titlebar je vidljiv dok BE radi i ne miče se, nemrem pritisnuti zoom in tipku, kak to riješiti? :hm:
Prije ti je sve radilo ok? To se možda događa samo dok locka satelite?
Ako si u zadnje vrijem podešavao .ini file napravi prvo backup istog, onda obriši orig .ini. Prilikom ponovnog pokretanja aplikacija sama napravi novi .ini file i ako sve radi znači da si "podesio" stari .ini file.
vidljiv je stalno. podešaval sam .ini davno x puta, čak i obrisao sve iz njega. navigacija uredno radi al titlebar se ne miče. Probal sam više verzija viagps-a i svugdje je isto. Možda je do rom-a.....:/
Da, može biti. Meni se događalo na hd-u, da dok me netko zove orjentacija ekrana se vrati na portrait i tako ostane. Promijenio sam rom i od tada, kada sam prekinuo poziv, uredno se vrati na landscape. :dunno:
Bug s vidljivim titlebarom sam imao prije 3.0 verzija. S novim nemam taj problem.
Trenutna verzija na kojoj mi sve super radi je 9367314 (2009-04-10)
I meni je titlebar bio vidljiv do danas. Onda sam skinuo novu kartu Hrvatske , instalirao je i titlebar je nestao. Sada normalno radi i više se ne vidi titlebar.
Molim lijepo link za download : via gps black edition 3.0
i link za najnoviju mapu hrvatske i još susjednih zemalja.
jer ovi linkovi više ne radi
hvala