Yep, ništa
Printable View
Yep, ništa
meni je tako par puta znao nestat imenik al u potpunosti, kako iam preko 400 brojeva nije bilo ugodno kad mi se prvi puta dogodilo. meni je sve normalno radilo nakon resetiranja mob, imenik je bio na mjestu
Imenik je tu, ali ne ispisuje ime.
Još jedan problem, ne znam da li ima veze s ovim (vjerojatno da) - ne vidi mi kontakte na SIM kartici. Niti ih može pročitati niti mogu npr. kopirati kontakt iz telefona na SIM jer je SIM nedostupan. A SIM radi jer telefoniram normalno. Čak sam ubacio i drugi SIM unutra i ista stvar, ne vidi ga.
trebao bi nanovo staviti soft, a to bi značilo da brišeš sve sa telefona i ponovno instaliraš (nije komplicirano). trebao bi napraviti back up podataka ali pitanje kakav će ti bit bac up imenika kad on sam ne radi.
e daj probaj nać opciju u imeniku za slanje cijelog imenika preko bluetootha i probaj ga poslat na neki mobitel da vidiš da li je na drugom mobu radit normalno imenik. ako hoće onda resetiraš svoj mob i poslije opet vratiš te kontakte na svoj mob.
pokusavala sam staviti video kao dolaznu melodiju :) na w910 to mogu...i skuzih da na P1 ne ide...
ima li neka caka da se stavi ili neki patch nesto...bilo sto :D ili je nemoguce :(
@MadVlad: Probaj si napraviti full backup i sa SEUS-om updateati mobitel. Neke aplikacije ce ti ostati, a neke ce ti otici pa ih ponovno skines... Zapisi si na jedan papiric koje si aplikacije imao na mobitelu. Postoji mogucnost i da jedna od tih aplikacija radi probleme, ako je tako onda ponovno SEUS i vratis sve osim postavki i aplikacija na mobitel i onda ponovno skines sve aplikacije...
@tutlek: Nazalost UIQ3 ne podtzava animacije ni za pozadinu ni za kontakte, tako da je nemoguce... :( Trenutno neznam, ali mislim da ni ne postoji nikakav mod...
a buuu, bas steta :D al nema veze :) tnx na odgovoru :)
frend mi ima P1i i ima digitalni sat dolje u ljevom cosku onak poveci, i malo drugacije ikone? kak to izvesti? koji update ili nesto?
To se moze izvesti sa mod-om... Koliko sam skuzio P1 podrzava veliki sat (kao na obicnim modelima), ali ga nisu uvrstili u finalnu verziju software-a. Nemoj me pitati zasto...
Uglavnom moguce je napraviti, cak sam znao jedno vrijeme i kako, ali nikad nisam isprobao...
Za ikone imas vise manje sve napisano u Hack/mod temi...
Druga je varijanta GDesk...
skinul sam gdesk, stavim na mob, ali nece mi se instalirat, neznam zasto, gdesk za uiq 3 verziju..
Pogledaj u ovom #1 postu korak 8., instaliraj taj program, sravi CapsSwitch na OFF i onda nanovo instaliraj dDesk na mobitel.
za sat i nove ikone bolja opcija ti je hakiranje mobitela jer je sve mnogo funkcionalnije nego rad u gDesku. to je moje osobno mišljenje.
kak mislis "hakiranje mobitela?" možeš malo pojasnit?
gDesk je aplikacija koju instaliraš na mobitel i možeš ju kada god hočeš obrisati.
Hakiranjem mobitela ti ubacuješ filove u sam telefon (C:/) i mijenjaš njegovo početno stanje te ti to donosi neke promjene (npr. ubaciš u P1i walkman player kakav imaš u w960 ili ikone od g900 i sl). Hakiranjem mjenjaš filove koji nisu predviđeni da se mijenjaju i to ti nije omogučeno ako ne instaliraš CapsSwitch.
U temi UIQ 3 Hack / Mod ima sve o hakiranju mobitela.
(tema: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56295)
na PP ću ti poslat link za jedan drugi forum na kojem to imaš jednostavnije opisano nego ovdje. ako te nešto specifično zanima pitaj u temi UIQ 3 hack / mod
Samo mala ispravka... Hackiranje je samo pristup skrivenim datotekama i npr. micanje potrebe za potpisivanjem, dok je stavljanje različitih ikona, walkman playera, G900 fileova, itd. modanje...
Evo da se i ja malo uključim u raspravu, za sve one koji ne znaju, mogu si ubacitu walkman player i to vrlo jednostavno, samo je potrebno nać fajlove na netu, uključiti Capsswitch, i pomoću nekog menadžera (Swiss pro ili Xplore) dodati na C:/ disc, i evo riješen problem sa muzikom, ako još nekog zanima nešto u vezi zvuka, neka pita!?
zatim si instaliraš Sound Mod Lite za veću glasnoću u slušalicama, pa onda Full Sound Mod koji još poglasni glasnoću u slušalicama (bluetooth i običnik) i poglasni vanjski zvučnik...
ima u temi UIQ 3 Hack / Mod objašnjeno kako instalirati Walkman 3.0 na P1i i Walkman 2.0 na M600 i P990
Ok, javljam ako slučajno netko ne zna, i ako netkog još nešto zanima, i ja preporučujem SoundMonster V2 patch za zvuk, meni osobno se puno više sviđa!?
Roknuo mi je ekran na P1i. :angry: Prva slika je izgled puknutog ekrana.
http://img268.imageshack.us/img268/3...0001nez.th.jpg
Na drugoj slici je novi "ekran". E sad ja nisam ziher da li ej to novi ekran jer mi ne izgleda tako pa molim vašu pomoć. To sam naručio prek e-baya za 30kn i sad nisam siguran da li je to novi ekran ili nije. Fali mi alat za otvoriti mob da vidim kaj je sve to (trebam torex 6 a imam 5, ako netko zna gdje mogu nabaviti torex 6 molim neka mi napiše.)
http://www.freeimagehosting.net/uplo...b01c4eb485.jpg
jel krivi podforum možda za ovaj post? ak je daj ga prebacite tam gdje pripada. hvala
Torxeve sam ja kupio u Pevecu (onaj kod Žitnjaka).
Komplet od 6 komada- dvostrani i drška u koju ih se umeće.
Mislim da su došli 20 ak kuna. :)
Eto slika:
http://www.imagesforme.com/out.php/t525546_IMG0037.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/t525545_IMG0036.jpg
Među njima je i Torx 6 (samo što se možda ne vidi najbolje).
@Winamp: meni to izgleda kao da je samo tuch senzor. Ekran bi ti trebao biti skroz taman (crni), a ovo mi izglead prozirno...
Potrazi si service manual za P1 pa pogledaj kako izgleda...
imam isti problem!!
donedavno je sve radilo..dok nisam poceo modati, usnimavati programe...
ima najnoviji firmware.
???
EDIT: pronašao rjesenje! :) :)
dakle,
1. sve kontakte kopiraj na telefon
2. pobriši sve kontakte na sim kartici
3. to je to! na zalost jedini nacin. valjda ce u izaci novi firmware, pa ispraviti bug.
@i969i: Cisto sumnjam da ce izaci novi firmware za P1 posto je UIQ napusten...
ma da? nisam znao. nemam bas iskustva s UIQ. do sada sam bio na symbianu 9.1.
-u vezi moba, nije mi jasno kako se instalira sis. mod. sve lijepo stavim di treba i nece da podršku sis fajlovima.
dok mod s kamerom (27fps-a) radi.sve sam na isti nacin modao.
2, btw možda zvuci smješno, ali ne znam kako se usnimaaju teme? nemam bas iskustva sa SE. :)