ja bih uzeo oba ;D
Printable View
ja bih uzeo oba ;D
ja bih uzeo k700-skoro savršeni mobitel sa najmanje nedostataka,prekrasan po izgledu,veličini,SW.Nedostaci zbog memorije ili kamere s manje od 1mp su marginalni
Savršen ali samo na papiru. Frend ga je kupio prije jedno tjedan dana i nije pretjerano zadovoljan. A prešao je sa T610 na K700= Citat =:
Poslao: uragan
ja bih uzeo k700-skoro savršeni mobitel sa najmanje nedostataka,prekrasan po izgledu,veličini,SW.Nedostaci zbog memorije ili kamere s manje od 1mp su marginalni
@coma, ne ja ću sačekati da dođe s65 na test, ,pa ću se malo poigrati, pa ću posuditi negdje već k700 i nakon par dana korištenja donijeti odluku, ali brijem da ću uzeti jedan od ta dva...
mene zanima kad bi trebala izaci ta nova T serija sa karticom za memoriju?
I suska li se sta da ce imati i bolju kameru?
= Citat =:
Poslao: gog
@coma, ne ja ću sačekati da dođe s65 na test, ,pa ću se malo poigrati, pa ću posuditi negdje već k700 i nakon par dana korištenja donijeti odluku, ali brijem da ću uzeti jedan od ta dva...
gog pa znaš valjda tko će od to dvoje pobijediti.....
Sve pohvale za K700, ali zasto je izgubio neke dobre stvari koje je imao u prethodnim modelima T610-630? Mislim na "Find contact"
za T verziju cemo vidjet. trebala bi izaci u pocetkom sljedece godine, ko i svaka nova T verzija
ma to su sve sitnice koje se sa novom verzijom softvera budu ispravljene...
Da li je neko otkrio kako izbaciti neku osobu iz grupe? Osim brisanja iz adresara pa novog unosa u adresar.
tesko.
bas nitko nije imao mob duze od 5 min u rukama, a ko ga i ima prodao ga je
pa sigurno postoji neko normalnije riješenje,jel ovo je glupo
Skinuo sam Mobile Agent sa neta i uspio da izbacim osobu iz grupe. Moze, ali je glupo.
Jos uvijek mi nedostaje pretraga adresara.
Ja sam mobitel kupio prije 10 dana i ramisljam da ga prodam. Ovo je moje prvo razocarenje u Ericsson-ov mobitel. Mislim da ne vrijedi toliko doplatiti u odnosu na T610-T630. Nadam se da ce neka revizija software-a sve vratiti u normalu. I dalje sam pobornik SE u odnosu na ostale proizvodjace mob.telefona.
Novi problem. Definisem acces list u accepted calls, ugasim telefon, promjenim karticu i access list se ispraznila. Na T28......T610-630 je sve sljakalo u redu.
?????? Zar samo ja imam probleme sa ovim telefonom.
a ti si za sad izgleda jedini koji ga ima.....
pa normalno da ti je prazna access lista kad promjeniš karticu.= Citat =:
Izvorno postao fancy
Mozda nisam dobro objasnio to sa karticom. Lista ostaje prazna i kad vratim istu karticu (bitnije je to da sam vadio bateriju).
Kod prethodnih modela pocev sa T18,T28,T310,T380,T39,T68,T68i,T610 i T630 lista je ostala zapamcena bez obzira na vadjene baterije (pri zamjeni kartice ili ne).
PROVJERENO. POSJEDOVAO SAM SVE POMENUTE TELEFONE. A T630 POSJEDUJEM I SADA KAO POMOCNI TELEFON.
.......
Da, da, obozavao sam Ericsson i SE telefone do sada. Sada razmisljam o prelasku na neku Njoku (bljak). :-/
kak hoces. lista se izbrise kad izvadis bateriju. pa snimi onda sve brojeve na sim karticu ak se seve brise
Mislim da nisi razumio sustinu.
Prvo na karticu stane oko 200 brojeva, a u memoriju 510, ali to nije bitno jer je stvaru podesavanju liste kontakta za koje sam dostupan. A to bas nije zgodno svaki put praviti. :retard:
ok ne kuzim, vidit cu kad ga nabavim
cuo sam da su se ljudi zalili da im se cije krcanje kod razgovora na k700. da li je istina?
meni nije ništa krčalo...
onda jos samo jedan trač
jel zna možda netko gdje nabaviti usb kabel za k700i i kolika mu je cijena?Hvala unaprijed.