ta crna predobro izgleda... :licklips:
nekako mislim da bi to mogla biti ME :)
samo treba pričekati da se pojave neki podaci o tome mobitelu (pri tome mislim da li će imati već ugrađeno par GB ili će ići memo kartice)...
Printable View
A već duže se priča da N82 neće imati 4GB ili 8GB verziju jer je kao nasljednik N73 koja također nije imala... Dakle,ovo bi mogao biti eventualno ME (ali bez flash memorije,dakle isto na kartice),iako ja ne bih imao ništa protiv ni da bude obična jer stvarno predobro izgleda... Po meni je ovako odmah trebala izgledati N82,ali naravno,nisu ni ovi iz Nokie blesavi... Napravili su prvo ružnu N82 pa tko je kupio kupio,a sada rade "pravu" kako bi još više "popalili" kupce...
meni recimo "obicna" N82 nije ruzna,ali ova crna svakako je ljepsa.
Imaš pravo,nije mi meni nego sam se krivo izrazio...;)
Ma htio sam reći da su prvo napravili mrcinski mob,ali naravno ne najljepši koji su mogli napraviti tako da bi mogli napraviti još ljepši koji će privući još više novih kupaca,a možda će čak i neki koji posjeduju ovu srebrnu N82 kupiti ovu crnu varijantu... Eto,nisam htio reć da je N82 ružna nego ružnija od ove nove ;)
to da je N82 mrcina je istina,cak i nije nesto lijepa,ali nije mi ni ruzna.ipak tesko bi se odlucio prodati ovu da bi kupio crnu.:wave:
nije mi jasno zasto nokija miješa nazive mobitela..zasto se nebi odlucili da serija 80 budu klizni symbiani -tako da ako slucajno ne vidis novi model, znat ces otprilike njegovu formu..stvarno, ta nokija, zbrdo zdola, kao da su je hrvati radili ..ovaj zgleda kao nasljednik n73
Evo još jedna vijest vezana za tu crnu N82
http://www.gsmarena.com/nokia_n82_bl...p-news-427.php
čini mi se da se ne radi o nikakvoj MusicEdition nokiji (:-/), već mi se čini da je to samo crna maska... :-/
Ali mob izgleda moćno tako u crnom kućištu... :)
izgleda prelijepo ali koliko sam primjetio ta prednja maska je od materijala kao na n95 8gb prednja...::PACKE::... :(
ali eto...vidjet cemo kad budu neke live slike
Ima li zainteresiranih za čoporativnu kupovinu N82? Da malo spustimo cijenu...
(vidio sam da je lucky_luke bio zaintersiran, ali ne vidim da li je kupio ili ne...)
pa cca. 410€ kako kaže DMan a i manje.....ta mi se cjena čini realna za taj mob
Crna Gora nije baš jeftina. U nekim dućanima cijene su možda 10% niže nego kod nas tako da je neisplativo.
A, koja je ovo fora o čoporativnom kupovanju N82 i nižoj cijeni? Netko ima vezu ili je samo prijedlog? Bogte, idemo rušiti cijene Mobisa! Hehe! :)
jel itko zna di bi mogo nabavit crnu n82 ?
Izgleda mi sumnjivo nekako, izgled mi je malo skrbav.
Karakteristike jako ok, ako cijena bude dobra, mozda ga i uzmem (al' kad pogledas n82 black, ovo je nista sto se izgleda tice).
Sta mu je agps?
Evo, Vepar potvrđuje da se može.
Dakle? Ima li zainteresiranih? Ja planiram kupovinu slijedeći tjedan...
Možemo se dogovoriti ovdje ili na pm, ako nas ima više, biti će bolja cijena...
Naravno, zamisao je da se svi negdje nađemo s švercerom i svi zajedno damo lovu i uzmemo mobitele. Nema slanja love i sl. tako da nema straha.
ja i kolega smo uzeli 2 N82 i spustio je cijenu za 200kn.
Prekjučer kupio N82, cijena 2780 Kn (2880 sa pisanom garancijom 1 g.), što manje od cijene polovne N95ice. Za sada sam super zadovoljan, kamera je odlična (veeeliki plus za poklopac), wifi i gps rade super, tipke i d-pad su malo pipljavi za one sa velikim prstima, ali kada se navikneš, ide puno bolje nego što bi moglo izgeldati. Ekran odličan, čvrstoća isto tako - sve u svemu, čini mi se da se pojavio budući najprodavaniji mobitel N serije ;-)
Jedino sam u bedu što nisam uspio napraviti certifikat na symbiansigned pa ne mogu instalirati unsigned sis aplikacije :-(