tako tesko da ces sto zaradit....ali mozda uvatis na kraju za jednu isplatu....tribas imati stranicu sa stalnim posjetima, a time dobivas i klikove, a "zicanjem" tesko....
Printable View
za to treba otvorit pravu stranicu sto zahtijeva placanje domene a i ne kuzim se u dizajn a nema mi ko to napravit pa otpada solucija otvaranja weba s .com domenom . i kako da dobijem stalne posjete? ostavljanjem linkova gdje? na vec navedene stranice sam stavio al nema tu srece :D
ma cak ni ne moras imat pravu stranicu, dovoljan ti je i obicni blog.....a za posjete, evo moj prijatelj pise blog vec 2god, i u to vrime je nakupia hrpu posjetitelja i sada je stavia sebi adsense i lipo mu ide, ako se za ovako nesto odlucis u pocetku ce to biti samo prijatelji, ali onda odes malo po drugin blogovima i komentiraj, dopisuj se, sto ti ja znan vise i navuci ces vise posjetitelja....imas puno nacina, sad vise ni ja neznan govorin ti napamet tako da nije nista sigurno....a za ostavljanje linkova triba imati zivaca i iskustva, a ni tada nije sigurna zarada, na kraju od svih tih "strategija" i nacina postanes:crazy: :retard:
ah to znam.. poceo sam i ja pisat blog prije 2 godine al sam presto neko vrijeme gdje sam napravio pogresku (al sto ces kad nisam zno za adsense)
nego jel itko ima kakvu vijest kad ce agloco pocet ponovo radit?
za sad je jos u beti (pod testiranjem) a ako se neko oce uclanit evo link
UCLANI SE U AGLOCO
ljudi koji imaju Adsense na svojim blogovima,stranicama i koji imaju MSN ili ICQ. nek se jave na PM. imam rijesenje kako dobiti dosta klikova uz samo 10 min dnevno provedenih na netu.
da sada kazu da se gradi mreza referala, a viewbar pomocu kojeg ti broje vrime provedeno na internetu je jos nedovrsen....kazu da bi triba biti krajen ovog miseca ali tesko....ja san se isto uclania i gradin refferale pa sto uspije.....link za uclant se imate u sig-u
:deadthread:
ajd da malo ozivim staru dobru temu... jel itko dobio isplatu ili kakvo je stanje.
ja sam na 140$ i cekam isplatu... nadam se da me nece bannat :)
evo nesto vezano uz to, ja sam sad tek pocetnik u tome svemu, ali sam si stavio ono za mozillu s google-om i posebne bas oglase sa google-a.
banner downloada mozille mi ne radi ni u IE-u ni u Operi a u Mozilli da.
a ovi oglasi nikako da pocnu raditi
stavio sam ih na svoj i ne nije nikakav problem s dizajnom,...
mozete li mi molim vas reci koji e problem u oba slucaja?
thx
evo imam dvije pozivnice za to sto spominju bullet i rootz pa se javite na msn ;)
p.s. ako niste u stanju potratiti 20-ak minuta dnevno onda ovo nije za vas
to inace stize iza 25-oga u mjesecu pa jos cekam :)
javim se ako stigne.
btw nisu me jos zbannali jupii.. :D
e a mene su zajebali sa pin-om jer su mi ga poslali i triba je doci prije 15-og, i ja san ima 120$ a zakasnia je 3 dana tako da sada moran cekat do 15.7., pa nema para prije 9. miseca:suicide:
Ja sam na nekih 60$. Možda je to zato što pišem blog dvaput mjesečno :)
haha evo meni je maniac pomogao s tim ,vec sam mogla odavno to napravit..hmmm vec sam mogla namlatit pare...ajmo svi na klikanje :flame: za pivu bude ;)
Evo,pade jedan klik... :)
eto lili i od mene.
samo ovako: imas dobar blog, samo malo bolje ukomponiraj oglase tj. stavi ih negdje na vrh i nemoj pisat povise oglasi nego advertising ili tako nesto jer te zbog toga mogu bannat (ako si citala pravila znat ces). i promjeni malo boju oglasa jer se isticu ;)
ja sam na 180$ trenutno and still waiting for payment... pozz..
evo jos imam jednu pozivnicu, pa ako ste zaintetresirani javite na pm ili msn
meni je adsense bio odlican digo sam 60kn preko njega u mj dana
Ma adsense je super, al sam ja dobio lagani ban :D ... Nisam bas previse kriv, al sta ces... Izgubio sam kojih 50$, al ta zarada preko neta mi je onak jako cudna, pa nemam bas osjecaj da su to pravi novci... A moze bit i da se google ladno rjesava onak manjih korisnika jer im prave dosta gubitaka (gledajuci da ih ima oko 1000000 i da svaki zaradi cca 50$ mjesecno, nije im bas to u koristi)...