ajd Ico kaj sad idemo u istru LOL..a lijepo je tam;)
Printable View
ajd Ico kaj sad idemo u istru LOL..a lijepo je tam;)
ja možda slijdeće ljeto... 2k8 ;D
(tj ako opet sredim smještaj u medulinu ili ako ne nađem neki smještaj u dalmaciji) :)
@beetleman: što reć!? :respect:
vidi se da imaš više godina i da kužiš neke stvari koje neki mlađi članovi (15-16-17-18 god) nemogu skužiti, a kojima se ponose... i to previše...
beetleman, to je to, zaruke padaju ;D
ova tvoja zadnja recenica.. problem je u tome sto hrvati su bili slozni za napraviti drzavu, samo nisu slozni je voditi, svako gleda svoj djep.
covjece, ja tebe volim!!
sta sad i tebi, i meni, i svima nama skupa vrijedi to sto smo krvlju platili svoju drzavu, kada nas je u njoj milijun (od 4 milijuna) kruha gladno?! sto je meni u zivotu donio onaj komad papira zvan domovnica? koja prava? pretuzno..
a svi se busaju o prsa i natjecu se tko ce bit veci hrvat.. i uz to se ne libe prizivat na Boga..
kad mene netko pita sto sam, ja volim reci da sam covjek! to je ono sto smo svi mi, i cime nas je (one koji U Boga vjeruju) Bog stvorio. podjelu na hrvate nije stvrio Bog.. stvorili su je ljudi.. sad vicite na mene da sam jos i Boga uz sve navukla u topic, no morala sam, jer po defaultu biti pravi hrvat znaci bit hadezeovac i bit vjernik..
..."beetleman" - neki to znaju, ali većina nažalost ne...ali što je - tu je...ne znam zašto smo potegli stvar oko rata, to je prošlost - gradimo budućnost, i to sami, bez nekakvih ezdepea il hadezeja...o tome se možemo prepucavat neprestano...
...stoga vratite se na temu, bar donekle...
Imam prijatelja u Hratskom bloku, jel to dobro ili loše? :notooth: Kakve su to uvrede jel? To te Zero naučio garant (žito mu žuto)
Dođite vi u Istru na more, to je najpametnije.. Moram se isključit iz ove teme, krenula je u dobrom smjeru iako je u chataoni (a i sranja se događaju..)
ajmo malo smijeha u ovaj topic ;D
Kada je Bog stvarao svijet, odlucio je svakom narodu podariti dvije vrline.
Tako su Svicarci postali precizni i poslusni.
Japanci radisni i strpljivi. Talijani veseli i romanticni.
Spanjolci temperamentni i ritmicni.
Kada je dosao do Hrvata, Bog rece andjelu: - Hrvati ce biti pametni, dobri ljudi i hadezeovci!
Nakon zavrsenog posla, pita andjeo: - Boze, svima si dao dvije vrline samo Hrvatima tri. Zar nece tako biti nadmocniji od svih drugih naroda?
Bog rece: - Hmm, imas pravo, ali kako se Bogom dane vrline ne mogu naknadno ukidati, Hrvati ce ih imati sve tri, ali svaki Hrvat moze imati, kao i drugi, samo po dvije osobine u isto vrijeme:
Tko je dobar i hadezeovac, ne moze biti pametan.
Tko je pametan i hadezeovac, ne moze biti dobra osoba
Tko je dobar i pametan, ne moze biti hadezeovac.
I bi rijec Bozja.
..ajmooooo na moreeeeee!!!:banme:kaj pa mozemo i dole glasat??:zbunj:
Meni su ovo prvi izbori, i fakat sam zbunjen, neznam za koga bi glasao. Kampanje su im svima kome, smatram da bi ja iz njihov reklama trebao saznati sve o stranici i programu, a ja prakticki neznam ni ko se sve kandidirao... bilo bi fora da se glasovi, kao i vecina toga u ovoj drzavi da kupiti, imao bi bar neke koristi od izbora, u suprotnom za koga god glasam biti ce mi isto... a to sta se neko hvali tipa HDZ da je nesto postigao... pa kvragu ako si 4 godine na vlasti a ne napravis nista... pa moraju i oni nes raditi za svoju placu, jest da ne rade puno al nes ipak moraju.
je pa moraju da,kupovat satove,prodavat suncani hvar,brodogradilista i tak,ma zalomi im se da i nekaj naprave..::) kao recimo sportske dvorane...a mozda i stadion..a ...bolje da sutim..:gimmebeer:
lilika.. :beer:
e, ceste, da! dobro me sjetiste ;)
ma okej, trebaju nama ceste, za turizam i tako to.. u redu je ulagati u njih, ali nije u redu bas sve ulagati u njih! i onda se pravdaju, pa zaposlili smo tolko i tolko ljudi na gradnji ceste.. je, i sto, cesta ce se izgraditi, i gdje ce onda opet ti ljudi? u turizam zbog kojeg su i gradili? aj dont fink sou, u turizam ce stranci kojima se prodaje obala i hoteli (i tu me lilika dobro sjetila)..
i ono najsmjesnije od svega, sto je na nekoj strani ovog topica vec netko i napomenio.. a tko je, pobogu, krenio s izgradnjom tih cesta?! hdz i kanader?? loooool do neba i nazad.. doso covjek dovrsit posao za kojeg su se izborili oni prije njega... i sad se kiti tudjim perjem.. ne's ti sposobnjakovica..
Glasat ću za svoje dupe jer živim usred šupe.....;D ;D
Ok, reci vrijeme i mjesto! :) lol
On topic, da pomognemo TOT-u, kako su ti to prvi izbori, predlazem da skines sa stranica stranaka programe, malo procitas, sto ti se svidi za njih glasas, takodjer razmisli kako ti je bilo zivjeti pod trenutnom vladom, ukoliko mislis da ti moze biti bolje pod drugima, glasaj za njih, ukoliko ne, glasaj za trenutne.
drzi se one stare logike KISS, keep it simple and stupid.
Bok ljudi,ja sam dao glas za HSP, oni još nisu dobili mandat da ukradu svoj dio,mislim da su se HDZ i SDP dovoljno nakrali i osigurali svoje dupe za sljedećih 300 godina, pa neka malo i HSP dođe na red.
http://www.net.hr/vijesti/page/2007/11/20/0033006.html
Tolko o tome :crazy: ;D
Enivej, mislim da treba glasat za stranku koja je sposobna napravit nest od hrvatske, koja ima kvalitetan program, razvoja za cjelu hrvatsku...
ljudi uvijek gledaju samo u jednu tocku, hvataju se samo za jednu stvar, dok rijetko tko gleda u globalu, bome nije sve crno bijelo...
Isto tak, jedni vicu za ovu stranku da krade, za drugu da laze, a za trecu da krade i laze, po toj logici, nemamo za koga glasat, ali zato treba pogledati koja od tih stranki je sposobna i nesto napraviti...
Mislim da je SDP sad preslab, previse je mlijecan, mlitav i nesposoban nesto napraviti za napredak lijepe nase, oni bi sad samo poravnavali racune s hdz-om, sto bi da i dodju na vlast, samo i radili, sve 4 god, bi skvicali da oni ne mogu nista napraviti, jer su im ovi ostavili prazne racune, kak su ovi prije njih krivi za ovo il za ono, iskreno debilno mi je to slusat, te kakva je to glupava kampanja, umjesto da pricaju sto nam nude, sto mogu napraviti za nas, kako ce nam biti bolje, ili losije, pih...
Od kak im je otiso Racan, slabi su, ovaj Milanovic, je mljenac i ne entizijasta, niti ima elana, niti ima iskustva, stalno nest prica, uvjek skoci prije neg kaj veli hop i sam sebe i svoju stranku shebe.
Ak pobjedi HDZ to ce biti samo zbog lose kampanje i programa SDP-a, sto je u pravilu dobro, jer nam ipak ne treba nesposobna i seprtljava stranka na vlasti...
Ma nama Hrvatima treba gazda da nam naređuje ,a mi slušamo i to je to!
Ove naše stranke i političari obični su kriminalci,tako da uopće nije bitno tko će dobiti vlast,biti će nam isto kao i do sada!
Parodiji i je poanta izvrtanje činjenica: mladi Niko, nogometaš - stara Jadranka, Puž :D
A ako ćemo gledat reklame, po meni nijedna od ovogodišnjih marketinških poruka ne vrijedi tolko utrošenog vremena u photoshopu.. Ukratko, pišljiva boba! Al to narod guta.. Kakva je kvaliteta marketinga - to nitko ne gleda, bitno da smo mi prvi, najveći, itd.. Isto govno u drugoj boji celofana (reklame, naravno, ne komentiram stranke ni njihove programe).
http://dnevnik.hr/naslovnica/izbori2...0779_83428.php
:respect:
za rojsovu izjavu .
inace ne volim tog primitivca al ovo je :bat: