Meni je jučer negdje otpao gumeni pokrov za M2 karticu :(
Printable View
Meni je jučer negdje otpao gumeni pokrov za M2 karticu :(
Pukao ili samo otpao?
Kako radi ova shake it kontrola,ja cijeli dan trzam mobitel tamo amo al se ništa ne promijeni
kad pustiš pjesmu u media player-u, upreš u walkman dugme na vrhu mobitela i onda ga tresneš u jednu stranu ili samo protreseš...
Ma loš je, svaki tjedan jedna funkcija otkaže, a čuvam ga, ne bacam ga, držim ga u futroli (i ipak se ono sivo okolo njega sažuljalo) znači: speakerfone se ne da više uključit, osim ak je spojen handsfree na mob, a tad mi speakerfon ni ne treba, el tak. Onda na nekoliko mjesta display-a (pola cm uz rub) je bijelo sve ak je slika crna - grozno! Onda: kad me netko nazove - ili ja njega - JEDNOSTAVNO CRKNE, nakon pola min. zavibrira jednom, pa drugi put, na kraju se sam uključi nakon 5-6min (ISTO MI JE BILO SA S700i) ma škart, mp3 melodije kad preslušavam, nakon pritiska tipke zvuk krene ali se ne čuje, onda se čuje tek nakon pola sekunde, ak slušam W & pišem SMS, tak je spor da to pisanje traje pola sata da bi na kraju se zablokirao, ali to nije sve, i mehanizam klizni je izbacio neke spužve i sad začudo ide lakše heh
Dat ću ga svinjama da se igraju s njim..................
- e da, shake controla je idiotska funkcija, a accelometer je ajd ono, ali je beskorisna, npr. kod igranja igre gdje lopticu vodite pomoću te funkcije display se ugasi, mislim ono... jadno, toliko propusta.. da SE pravi aute, ne bi na posao stigao ni jedan dan.
sto se tice sive boje na D pad-u to je tocno.. i meni se malo izlizala, no to sam i ocekivao posto uvjek picim po njemu sa noktom.. kao i sa straznje strane na onom poklopcu od zvucnika..malo se izlizalo na 2 mjesta(valjda su mu tu dodirne tocke)
sto se tice resetiranja(ovo sto ti crkne) dogodi se jednom u 2,3 tjedna i to iz cista mira,znaci nikad nije zablokirao dok je netko zvao.. tak da mi to i ne smeta..
W&sms nikakvi problemi, ko da i ne radi W..
sto se tice preslusavanja mp3.. krene odmah svirati(stim da u media playeru postepeno pojacava glasnocu, ako je pojacano vise od 1)
pretpostavljam da si probao upgrade-at soft..
ne znam.. ja sam zadovoljan sa mobom.. nikakvih vecih problema..
jedino mozda da baterija duze traje.. ja ju iscjedim za 2(2 i pol) dana.. neki spominju 5,6 dana.. mozda ak stoji na stolu :))
Ja imam taj mob oko 2 tjedna i još mi nije zakazao niti jedanput.A inače ga non stop čačkam,da kažem da sam znao zablokirat k800 i nokiu n73,ne znam šta reći ja sam zadovoljan.Baterija mi traje oko 3 dana.:cry:
Upravo mi se desilo:Mob iz cista mira zavibrira i "crkne",te se nakon par minuta sam probudi.Ako neko zna da li se to može otkloniti flashanjem ili na neki drugi nacin neka javi.Nije ugodno kad nekom pokazuješ "novi" mobitel a on u ruci crkne...:cry:
Onda ima onaj 1 od 100 koji ima feler :(
-baterija mi traje 1 dan, max 1.5dan, pun ga svaku noć je dođe na 40% ili manje, što znači ako ga ne napunim onda ne bi izdržao do druge noći. Dost se dopisujem MMS-om & SMS-om pa ga valjda to isiše...
e da, D pad (gdje je znak PLAY & STOP) se izlizalo :(
Et' viš.. Ma neće ni flash pomoć, isti problem sam imao na S700, a to su potpuno drugačije 'igračke' A ISTI PROBLEMI, hm hm.........
-otkad ga imam, razmišljam KOJI DRUGI NEKI da kupim AKO UOPĆE POSTOJI NEKI BEZ BUGOVA I PROPUSTA? ma katastrofa...
pozdrav, uzimam taj mob i zanima me koji je najstabilniji/najbrži softverski paket koji se može stavit gore?
tnx
Kako mislis "softverski paket"? Pa nije to komp... :jehon:
Nije cak ni smartphone, pa nemas nesto puno za birati. Mislim da mozes staviti zadnju verziju njegovog orig firmwarea, i to je to.
dakle.. imam problema sa skeniranim slikama koje sam ubacio na mob..
prvo sam sa irfanView-om prebacio u manju rezoluciju(da X ili Y budu manji od 1600 ili 1200) cak sam i probao da budu u okviru 800*600..
no svejedno nemrem zumirati tu sliku nakon sto ju otvorim na mobu..
ne pomaze ako se ostavi aspect ratio..
iako sam mogo neke druge slike otvarati/zumirati i malo vece rezolucije od 1600*1200
evo primjeri sa ukljucenim/iskljucenim aspect ratiom
http://slike.hr/slika/0012000th.jpg
http://slike.hr/slika/00120010th.jpg
ima neko kakvih ideja..
edit: probao iste 2 slike na s500 i tamo se mozhe zumirati(kad se prebaci u landscape-pejzaz)
sto je ovaj w910 tolko slabiji :S :)
pozz,zanima me jel postoji kakav pedometar za W910i? treba mi nesto sto bi racunalo korake i prijedene kilometre...
ukoliko ne postoji program,jel ima koji firmware da je kompatibilan sa hardverom od w910i? w585 i w580 ne rade...
ja imam R1EAO30,i stalno nešto šteka,neki dan se zblesao,samo gori ona crvena lampica kod kamere i ništa,morao sam u vožnji vadit bateriju da bi ga restartovo ovo je fullshit od mobitela,prvom prilikom vraćam se na nokiu...
Je li kupljen kod nekog operatera (VIP, T-Mobile)? Ako jest, onda je vjerojatno brandiran njihovom varijantom firmwarea. U tom slucaju vrlo moguce nije do mobitela, pa nemoj odmah kriviti mobitel, bolje krivi operatera sto svojim modifikacijama unistava firmware.
Nije kupljen kod operatera,ustvari ne znam,vjerovatno je neki crnjak,kod nas u Bosni je mnogo crnjaka...Ne znam više stvarno mi dosadilo,zavibrira bez ikakva razloga i onda ga moram čekat da se vrati iz mrtvih ili mu moram izvadit bateriju pa ponovo upalit...Imao sam k800,k770,k310,k510,k810,ali mi se ovo nikad nije dešavalo.
r1ea030 je vodafone firmware?
vjerovatno steka zbog toga
ja sam to rijesio flashanjem u generic
r1ea035
ja sam ga kupio na crno pa je sigurno odkodiran,probat ću ga preflashat pa ću vidjet rezultate.
-vi se tu svađate oko kamere, ako vam treba kamera kupiš fotoaparat sony od 12mp
[QUOTE=SE Hondaš;867477]Onda ima onaj 1 od 100 koji ima feler :(
-baterija mi traje 1 dan, max 1.5dan, pun ga svaku noć je dođe na 40% ili manje, što znači ako ga ne napunim onda ne bi izdržao do druge noći. Dost se dopisujem MMS-om & SMS-om pa ga valjda to isiše...
-jesi radio sve kak ti piše? Prvi put ga punio 12 sati, ostale ga puniš samo kad ti piše 'baterija prazna' i tad ga puniš do 97% najmanje! Ako nisi tako radio možda ćeš imat problema