George Karelis, krem Camel i Camel bez filtera
Ovisi kako kojih ima
Ak nema nista od toga onda crveni/bijeli marlboro
Printable View
George Karelis, krem Camel i Camel bez filtera
Ovisi kako kojih ima
Ak nema nista od toga onda crveni/bijeli marlboro
aj da budem ontopicna, pusim bijeli walter. 12 godina ( s dva prekida od nekoliko mjeseci, jedan onako, doslo mi, drugi zbog trudnoce)
s povremenim druzenjima s phillip morrisom.
Ja sam i dalje na plavom walteru. Dvije kutije dnevno i osjećam kako me vrag nosi lagano,valjalo bi ih se riješit...
da malo refrešam :D
prije 4 mjeseca sam se prebacil na parenje. Vjerovatno najbolji ulog ove godine :p. Dima kolko hočeš, cijeli spektar okusa, nikotina kolko ovaj mamlaz u lubanji zahtjeva, pepeljara odletila kroz prozor, opet mogu bježati od pesa uzbrdo, ima para ko šalate, srce jače tuče i bolje vidim :D
Ja šaram u zadnje vrijeme. Većinom plavi Camel. Uleti katkad i bijela verzija... Ne znam, ne valja mi nijedna vrsta cigarete više od mjesec dana.
I ja počinjem osjećati tegobe, od jutarnjeg kašlja do laganog peckanja jezika...
Sve se mislim ostaviti cigarete i prijeći na onu E-cigaretu. Zgodna stvar, jedino što nemaš onaj osjećaj "čekaj da popušim za 5-6 minuta" jer je možeš potezati čitav dan i to nije to onda!
E, da, strah me da mi se kila ne vrate kada ostavim cigarete, a to se svima dogodi. Taman mi treba nabiti 10 kg, a ionako vodim bitku s viškom ima već godinu dana... Sto problema :) Bogu hvala još ne preozbiljnih!
George Karelias prvi izbor, ako njih nema onda "krem" Camel, crveni il bijeli Marlboro
Walter wolf 100s,katkad camel plavi,rjetko domaci duhan a kupovni mi je red bull odlican ali nema ga bas.
Trenutno pusim plavi Bond 100s
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Bali Shag bijeli, nekako najviše odgovara.
Jedno kratko pitanje: koliko košta žuti Camel i gdje ga ima za kupiti?
Filter 160.zadnja popušena prije 14-15 godina(negdje u vrijeme kad se pojavio vip-me paket u obliku piramide sa nokiom 5110)
Kada sma saznala koje sve prednosti korištenja nudi električna cigareta, bez imalo razmišljanja sam ju nabavila. Ono što je najbitnije da mi je zaista pomogla u definitivnom i konačnom postepenom prestanku pušenju. Svakako preporučam!
MOD EDIT: reklamiranje nije dopušteno!
Walter Wolf no. 10 i Aspire Nautilus mini.
Najbolja je Hercegovacka škija :-)
Prije sam pušio Chesterfield srebreni, a pošto je malo kriza sa parama puši se domače proizvodnje (rolano ili punjeno sa duhanom iz Virovitice ili Hercegovine :-) )
I ja na elektronki evo već 2 godine. Postao mi je hobi, tak da mi se ne skida s toga, i vrlo vrlo rijetko mi se desi da baš imam potrebu za nikotinom - baš parim ko lulu, onak iz gušta, opuštanje.
A prije je bio crveni Winston 100s, pasala mi je mrak ta cigareta...
Ja sam prešao na Winston, nekad Silver, a sada mi paše Blue.
Iako, od pokretanja ove teme, sto tegoba od tih cigareta. Imam konstantno nekakvu tupu bol u desnom dijelu pluća (bronhija), bliže jednjaku. RTG ne pokazuje ništa, kao ni pregledi.
Oštetio sam glasnice tako da imam dublji, ali kaže moj doktor "pušački" glas.
Trebao bih pothitno na ovu parnu lulu i ostaviti se dok još svojevoljno mogu.
Najbolje se riješiti cigareta općenito. Rađe popit pivu :D
Što nakon pive? Nije baš lako, pokušao sam nekoliko puta. A strah me debljanja poslije, također.
Ja sam i dalje na white Walteru 100'S
Pušenje ozbiljno šteti vama i drugima oko vas
Ja ionako imam 20 kila viška. Neću ni pomišljat što bi bilo kad bi bilo....
Znam i predobro o tom debljanju... Uvijek sam bio žgoljav i mršav, na donjoj granici za svoju visinu. Mogao sam jesti doslovno koliko god i što god hoću, i niti pola kile ne dobiti. A onda sam se ostavio cigareta, i bome u pola godine 15 kila stiglo, samo tako. Ta oralna fiksacija je baš gadna stvar.
Propušio ponovo, prestao ponovo, opet se vratio, i ista igra s kilažom. Sa ovom elektronkom je to izostalo, to s kilama, jer imaš što za žuljati u ustima, ima pare (kao dim izgleda), dobiješ nikotina... A nikotin sam smanjio na najmanju dozu koja se radi, i to bez problema. Tako da sad znam neke tekućine trošiti koje niti nemaju nikotina, dakle 0mg/ml, i ne nedostaje mi. Tek tu i tamo. Tako da mislim, osobno, da je to čisto dobra alternativa. Pogotovo što si znam i sam slagati tekućinu, znam što ide unutra (što ja stavljam), pa varijante o opasnom/toksičnom ne dolaze u obzir. To je doslovno jedna velika patka koju lansiraju "stručnjaci", iz samo njima znanih razloga.
Uglavnom... preporučam svima koji imaju ikakvu želju probati prestati pušiti da daju elektronki šansu. Probajte, dajte joj mjesec dana testa, savjetujte se s ljudima koji ih koriste neko vrijeme da vam daju koji savjet, vjerujem da nećete požaliti...
Lijepo si to opisao , ja imam par centimetara manje od 190 cm , mršav sam i žgoljav izgledam neuhranjeno imam jedva 72-73 kiie , dobro bi mi došlo 15_tak , pa i 20 kila . Pokušao sam s tom "elektronkom" odvići se pušenja , ali nije išlo . Čak mislim da mi je to smetalo , valjda ona tekućina koja je bila unutra , a da bi napravio dim moraš poprilično uvlačiti . Neznam , možda nisam imao pravu kvalitetu , inače kažu da je stvar nezdrava , a možda i toksična . Pročitao sam negdje da svaka cigareta uzima 10 minuta života , ja sad imam 60 i po tome trebao sam "riknuti" još prije 10_tak godina . Sa hranom nemam problema , jedem sve i u većim količinama ali se ne "hvata" debljina na mene . Prestanak pušenja je jedino rješenje , ali mislim da nebi išlo , jedino možda uz podršku tableta za smirenje ili antidepresiva . Moj otac nije pušio 40 godina , ali uvjek se držao u blizini mene kad sam pušio i nije mu smetalo , naprotiv lijepo mu je mirisalo .
:D
Ma, ja sam čuo priče da su ljudi po 10 godina bili ostavili cigarete, nakon toga zapalili prvu i - nastavili ko da ništa nije bilo. A 10 godina je veliko razdoblje.
Ja sam si pokušao ljeti reducirati cigarete na 3 dnevno i to navečer, oko ponoći tako da sam čitav dan "živio" za te tri cigarete. Naravno, prošao godišnji, došle nove brige i vratio se 1 kutiji dnevno, s time da nekad znam 4-5 više od jedne.
Znam, sve je u psihi. Ljeti sam se jednostavno navikao-danju ništa, čekaj ponoć i možeš, tako da sam se tu istrenirao.
Problem kod te "pušilice na paru" je što ne znaš koliko je trajanje jedne cigarete. Možeš je čitav dan motati po ustima i vjerojatno zato ljudi gube "osjećaj" da su na odvikavanju. Jer kada zapališ cigaretu, znaš koliko ti cca treba da je popušiš. :)
Evo već puna četiri tjedna da sam se ostavio cigareta. Ušao i u djelić petoga tjedna i još uvijek imam dosta problema da se ne vratim odn. da ne pripalim. Dobio ovo ljeto dvije šteke Waltera i sada mi žao gledati u to, još neotpakirano.
S vremena na vrijeme uzmem eCigaretu i potegnem par dimova i to je sve.
Zbilja se lakše živi, neke stvari kojih sam se pribojavao da je ono najgore (čudni bolovi u grlu odn u ždrijelu) su nestali. Ali, nervoza i sklonost prema duhanskom dimu su još dosta jaki iako kažu da tjelesna ovisnost nestaje za 3-4 dana.
Baš je dobro bez, ali me strah da bum se vratil :)