joj ako uzmeš symb onda i sam znaš da je to malo sporiji sw tako da znaš što uzimaš!
Printable View
symbiani su uviek sporiji bila to nokia ili SE.
jasam jedno vrijeme imao onu staru 3650 i uopće nije bila jako usporena stime da
je imala symb s60! dosta ot jer ovo je tema o S500 koji je dizajnerski odlićan ali ima svoju manu!!!
sve bi sa S500 bilo ok da nema tu zajebanu tipkovnicu koja se guli.
da li S500 podrzava mp3 ringtonove?
trebala bi kao i svaki drugi SE.
Koliko vam traje baterija?
potpis na pitanje,i mene zanima jer sam dvjema osobama preporučio mob pa ono
Koja je razlika izmedu njega i W580i? Samo memorija ili jos nesto?
w850i ima radio, shake funkciju, walkman je telefon, i ima fitnes aplikaciju, idu bolje sluske, ide memorijska.
al nije fensi XD
ja cekam dostavu, pa vam javljam koji je moj tjedan proizvodnje :) :) :)
decki ajd bolje pricekati na bolji SE ...dolaze dosta nove modele...ovaj S500i je po meni katastrofa....mob za sminku...tipke uzas ....kamera katastrofa ...mp3 player,da ne pricam.....nema ni memory-karticu snjim,tak da moras skupo kupit M2 kartice....to je low-budget-mob,koji sigurno svoj "fan-club" ima,ali tko ga malo bolje isproba bit ce razrocaran,tak je barem kod mene bilo...
za te pare se puno vise splati jos uvijek k750i uzeti(cak manje platis) i imas puuuuuno bolji SE ....
Nebi se slozio da je mob los.
On je dapace, odlican mob srednje klase.
Kaj mu fali? To kaj nema najbolju kameru? Cist je ok. Ak bas hoces fotic, uzmi k810.
Dosad je SE radio samo zbilja najnaprednije modele, al tako se ne osvaja trziste. Napokon su poceli raditi i tzv fashion modele koji se itekako dobro prodaju.
Mislis da je RAZR tolko prodavan jer je kvalitetan??
Za one koji zele fotic rade super fotice, koji zele mjuzu, super walkman, sad ce i w960 doc koji ima sve u sebi.
A ako oces nesto kompletniji od ovog a da je opet recimo fashion model, uzmi t650 koji dolazi krajem ovog mjeseca.
mislim da je taj w960 pun pogodak iz SE definitivno jedan od najboljih i najijepših Walkmana sa symb i cyberom
ne radi se u toma da se treba 5.MP kameru u njemu ili Walkman 2.0,ili M2 karticu ...ili dobre sluske...ili ili ili......jednostavno sam bio razrocaran kad sam ga imao u funkciji danas....kad ga pogledas;e kazes"opa bato" ...onda malo radis na njemu i onda sam brzo odustao od kupnje...mislim,za one koji hocu mob za tel/SMS ima i bolji SE ....i jednostavno malo "orforiju" koja momentalno za taj mob vlada zaustavit...mislim samo dobro,ko nema puno pare a i u taj mob sve ulozi,da se ne zaje*******.....to je jedino sta hocu stim postic...
kako rekao,bolje K750i mesto S500i ....a svi druge koji ga ipak kupuju...sve srece vam zelim :beer:
pa neki kupuju mobitele radi izgleda a neki radi funkcija... a ovo je stvarno liijep mob i zasto bi onda neko uzeo k750?
ev odoso u tele 1395 kuna dodje... zanima jesu njihovi mobovi kodirani na njihovu mrezu posto su mi 2 frenda uzela kod njih mob i nijedan nije bio kodiran ... ( frendica lg chocolate i k550 frend.. ) pa me zanima...
to je puno meni baterija traje 2 dana maximalno na w950
evo jedne prave boje za prve decke:lmao:
ice purple
http://www.sonyericsson.com/images/s..._53_0_4000.gif
vidio sam da taj ima sivu tipkovnicu... mozda ta ne puca...:ideja:
jel ima on blic ili??
...evo danas sam radio s jednim modelom iz te ponude i nažalost - zaključan je :( ...inače mob je odličan - od dizajna, slidea, boje, ekrana...jedino je meni u klincu - malo je spor, vjerojatno zbog flash menija, a kamera kod mene ne igra ulogu tako da je izostavljam (a i lošija je)...da imam novaca - odmah bi ga kupio :D ...