Moja integruša ne podnosi igru,pa sam jucer dofurao svoj drugi komp koji moze i igrao sam. Ubijali su me ko miša (doduse ja nisam neki igrac jer nikako ne igram) al drzao sam se... Ako opet donesem taj komp pa cemo malo pucat... :rifle:
Moja integruša ne podnosi igru,pa sam jucer dofurao svoj drugi komp koji moze i igrao sam. Ubijali su me ko miša (doduse ja nisam neki igrac jer nikako ne igram) al drzao sam se... Ako opet donesem taj komp pa cemo malo pucat... :rifle:
koji cemo nastavak igrati......cod 2,4,5???
Komp mi je slab,pa igram samo COD2..
tko zeli bacit turu counter strike sourca nek se javi :)
ima tko za AvP2?
Igra li itko Exteel?
netko cs 1.6? 1vs1 10 rundi ili team deathmatch 15 rundi ?
np....almost waiting..ali opet da ja uzmem neke igrače iz mojeg tima (ali pro^^) ili da idemo svako svoj tim?
ma nema veze makar bio n00b igrat ću s nožem neću s awp-om ti headshote dijelit hehe...ak niš drugo s deagleom...hehe..jer da ja uzmem svoje igrače....ono...hehe..sustižemo krumm-ovce jedan od najjačih klanova..
zaš mi se neče logat u hamachi misli hoće al u cafeov server napišem i pas i login i onda kaže server is full i tak cijelo vrijeme al bas cijelo vrijeme
Za Call of duty 2:
Jel mi može reć ime servera ili IP adresu na kojem ima Admiral Mod (AM) ??
Za v1.3
e jel ko za partiju DotA-e ???? na serveru eurobattleneta
Eo ovako igram SOF2 MP i možemo reći da sam među boljima u HR i želio nih da se organizira neki bolji hrvatski klan i server jer nema nijednog!!Imao bih igrača koji je među 5 najboljih u Europi i još hrpu dobrih tako da ajmo da se nešto napravi :) Ja sam mislio ali nemam to znanje da napravim server i sve to :)
Evo vidim da vamo već dulje vrijeme nitko ne igra, pa da malo osvježim. Svi mogu doći na server, ne samo ekipa sa foruma.
COUNTER STRIKE SOURCE PUBLIC SERVER
HRVATSKI NON STEAM SERVER
193.9.21.29:27095 - EK1PA/GLADI8OR/
Nekad 0-24 pun server je opet online samo na novoj lokaciji (bolji server)!
Server je kompletno iznova složen - Tick 100, odličan ping ~ 29 :top:
MixNights - od 23:00 - 07:00 only de_dust2, 1 AWP, AllTalk 0, padobran,... :top:
koji unreal tournament 2004 ili 3-ca
CoD 2, CoD 1, CoD 4, Trackmania Nations Forever, Starcraft...
Recite kaj bi mogli odigrat? :D
cod 2 il 4....nisam igro ih 3-4 mjeseca ali nema veze :)
Ajde onda, subota u 19 sati.
Da li paše datum?
Nadam se da bi se moglo nas nekolko skupit pa da se gađamo. :bigjump:
ma može...kako da ne.,...ali sta cemo igrati?...i na kojem serveru?
Deathmatch, ipak imam osjećaj da bi nas se premalo skupilo.
Mapa... Toujane mi ide kroz uha van, Matmata mi se sviđa, kao i Carentan :D
Server... nemam blage... :D
Ja bih se također pridružio igri (iako nisam igrao COD2 par mjeseci), ali nisam siguran dali ću moći igrati, jer sam prestao zato što mi je konstantno visok ping i kada server mjenja mapu komp mi zašteka..