DObro.I koji češ na kraju kupit mob,ako češ kupit
Printable View
DObro.I koji češ na kraju kupit mob,ako češ kupit
e i imatic je na kraju bio u pravu ne valja ona kartica
samo micro m2 ide u k550i.. sutra idem po njega weeeeee
ma kupujem k550i nema toga što me može odgovorit baš mi je mob super :)
kupujem sutra ujutro... valjda će mi dat oni konji u tele2 na produženje ugovora... 5.05 sigurno mogu ali mi se neda čekat do tad pa ću probat dogovorit tih par dana ranije
xulos ideš po karticu ja se nadam????Ko vas pita kolko ste platili recite 2000.
-Ja kažem jeftino pa odmah pomisle da je skup-i još dodam Sve sam ti reko.
kartica od 512 - 180 kuna ,mob 2000 :D i to je to
Tako je mobitel je 2000-i neče mu još dugo padat cjena
btw bolje cu uzet to i imat solidan mobac neg davat 3 i po milje kuna za w880 lpki izgleda ko ploca cokolade i samo zatosto je walkman toliko kosta...
a i kartica od 512 mb je sasvim solidna meni su pjesme izmedju 10 i 12 mb i imam ih oko 25 s tim da svaka traje po 8-10 min to je sasvim dovoljno..kako kome,meni je..
Meni je ljepši k550i nego svi ti w,ali neče mi bit kad ga bude cjeli grad vadio iz džepa
trebam formatirat MS na 550 no kad to stisnem pita me za kod zakljucavanja uredaja? wtf!?
da, default kod je 1234 ili 12345 ili 0000 ili 00000. procitaj u uputstvima koji je defaultni
0000 je uspio... pobrisala sam si sve teme, zaboravila sam ih kopirat ... a imala sam neke bas dobre danas ih poskidala u t mobileu :D :D
edit: nije player ni tako los, namjestaila sam ekvilajzer ;)
ps ima iza zvucnik, ona rupica iza ti je zvucnik, ima i napred nesto slabiji, koliko mi se cini, samo sto je slab kad ovako slusas mjuzu
Nakon tri danja prčkanja po k550 mogu reći da sam jako zadovoljan sa njim. Slike su i više nego zadovoljavajuće, na tipkovnicu sam se odmah naviknuo a i vidim dosta poboljšanja u odnosu na k750.
Meni je zvučnik dobar (nisam neki audiofil) a i ne koristim mob za slušanje mjuze.
Sve u svemu dajem mu ocjenu 4,5/5.
Moram priznati da sam kod dosta ljudi vidio k550 i izgleda da bi stvarno mogao postati pravi hit, ako već nije :D
neka drago mi je da je sony ericsson napravio opet hit!
ma meni je isto odlican i jako sam zadovoljna!
i tipke su super ,sad vec normalno tipkam.
compov a kad ces ti vise kupit taj mob :D ?
Budu svi bili rasprodani dok se on odluči! :D
kupljeno crni sam uzeo :D
idem napisat review :)
naravno da je zaključan
Ja još u nikoga nisam vidio k550i i nadam se da još barem neko vrjeme neću
Cekaj, cekaj da mu cijena jos malo padne pa ces vidjeti kad ga opet svaka druga osoba bude imala na cesti, jer se cini da je telefon fakat dobar....
a moj stari w300 nije niko ziv imao :) nisam ni ja jos vidjela k550 kod nikog :)
ali zato ga svi vide kod mene :jump:
Tako je malena.
..........Meni je čaša uvijek napola puna,ja se još nadam da ga neće imat svi.