kaj je bilo trebi u dolčevitama pa jučer je bilo dost toplo...;)
Printable View
kaj je bilo trebi u dolčevitama pa jučer je bilo dost toplo...;)
evo bio u cabu
bila na tulumceku...bilo je luuudoooo :headbang: :crazy:
ja krenuo u aqv a zavrsio u somu juri
ja sam prvo otisao u oliver twist na cugu, a kasnije u papayu
u petak s wb-om u remija pa u papayi, jucer u hemingveju pa u salunu, jebota koja guzva, brzo sam se pokupio iz saluna ono je prestrasno...
eh da, bio sam s 6 finkinja vani ;D
jesi se i ti ponašal koda si iz finske...;)
normalno, kada su u finki... ovaj finskoj ponasaj se kao finac ;) ;D
ja sam zaboravio dodat,kad smo izasli iz s.jure smo nekak dosli na onaj pilogon za skejtere(mislim da je neko od nasih rigo u blizini :),i nekom je dosal pametna ideja da kao ajmo se popest tam gore di idu ovi sa rolama..strmina je jedno 90stupnjeva-dont try this!dvojica su uspjela doduse al nas 5orica nismo .. odemo na parkiraliste,pita nas lik "ocete se ganjat?ja sam u cliu 2.0 16V" ma nebi mi ima nas 7ero u deavuu raceru od 70 konja.. "e ko vam je kriv kaj nemate para" ?!?!KAKO MRZIM TE RAZMAZENE TATINE SINOVE!!!!aaaaaaaaa!
trebali ste mu reci da ode naganjat pi... a ne tu vas zajebavati ;D
samo sam pričala sa neredom i gogom. kaj bi se ljutila na tebe? koliko sam skužila ti nisi ni tražio da mene čuješ....= Citat =:
Poslao: whiteboy
bili mi u remyu pa u papayi.
htio sam ja razgovarat s andreom, po običaju, ali rekli su me da me više ne želi ni čut ni vidjet... šmrc... :)
u petak sam bila na cugi, pa kod frenda doma nas 8, pa u aquariusu, pa u bestu na astralisu, pa opet kod frenda doma. Pa doma spavat u 7 ujutro, nakon kaj sam frendicu odfurala na posao.
u subotu sam bila na cugi u borovju, vidjela sam smogovca koji je prošao pored rialta ;), s nekim frendom, pa smo išle na jezera na roštilj, pa u movie pub, pa u blue night, pa su dečki u zapruđe išli jest, pa ajmo reć doma ;)
uglavnom nedjelju sam cijelu prespavala, iako sam se morala dići u 9 ujutro jer sam morala skočit u firmu nekaj isprintat, i onda opet spavalica. navečer sam bila na cugi i to je to...
zaključak: ovaj vikend je bio buran, i prošao mi je brzo.... :cool:
hehe, to sam mu ja ispricao da si se naljutila na njega da ga malo potkurim, samo je pokunjio glavu i oci su mu se zacaklile od tuge ;D ;D ;D
misliš ovak-->http://www.smily.at/smily/smily1216.gif
nemoj ga zezat gog, zna wb da se ja na njega ne mogu naljutit, isto kao što se on na mene ne može i da hoće http://www.smily.at/smily/smily1221.gif
@andrea a ide sa na astralis a?tak treba,cuejm da je bila ludnica!
@gog ma tipovi misle da su neke face daj ajd..da im je doso neko u malo jacem autu opro bi ih ko ..
hrvoje- išla sam ja prije po party-ima stalno, ali prošlo me to. odem tu i tam....u biti sam cijelu noć bila u aquariusu, a u best došla oko 4 i otišla oko 5 i 15
eh da sam to znao, nebi ja tugu u alkoholu utapao! Samo sreću! ;)= Citat =:
Poslao: andrea
misliš ovak-->http://www.smily.at/smily/smily1216.gif
nemoj ga zezat gog, zna wb da se ja na njega ne mogu naljutit, isto kao što se on na mene ne može i da hoće http://www.smily.at/smily/smily1221.gif
drugi put kad te oni nazovu ti njima samo reci da samo samnom hoćeš pričat pa da budu ljubomorni. :) (poslije imaš cugu od mene)
a kaj inače nemam cugu?:D
to ti je tak kad si mi oteo svoj broj:D
jel itko bio ikad u desetki??
cujem da tam idu klinci sad.
ja bila kad sam bila u vašim godinama:lol:= Citat =:
Poslao: vjeko
jel itko bio ikad u desetki??
tam sam bio..i bas kako ti kazes samo klinci tam izlaze..al sto se tice cura ima izbora :) +to kaj se tam vodi tucnjava izmedju gradskih kvartova..
OCJENA: 3
jeste li bili u ''big mami'' (tak se nekak pise..)??-na jarunu
ti si nekaj zabrijao vijeko....big mamma je tamo gdje je otok, iza Sigeta....koji Jarun....brkaju ti se kvartovi malo aaa?
bila sam tamo, jako je lijepo uređeno, živa glazba, jazz...i Christina Ujkica pjeva.....dosta je velik prostor...i nije vruće kao u movie pubu...
jel te još kaj zanima?
ja kad sam u zgu idem u desetku ponekad :D
e,e,e aj posjetite pizzeriu od mog ujaka,sad ima neku novu neznam di,javim vam,jabi isla da mogu...al kad je u zg-u :(
andrejice falja na odgovoru:) .... btw koje generacije tam izlaze??
@mala - mogla bi kod svoga ujaka organizirati sastanak forumaša i sve nas lepo pocastiti??! :D
više izlazi starija ekipa. ono prosjek godina je od 22-40
ali zna se tu i tamo desit da klinčadija zaluta, ali brzo odu.....:D
btw super ideja za sastanak forumaša...potpisujem definitivno:beer: :drink: :thumbup: :headbang: