da sad kad sam vidio još malo više specifikacija lagano počinjem štedjeti lovu! ovako nešto se ne propušta:lol: :lol: :lol:
Printable View
da sad kad sam vidio još malo više specifikacija lagano počinjem štedjeti lovu! ovako nešto se ne propušta:lol: :lol: :lol:
Ako bude zbilja tako dobar i ako nokia ne izda nešto slično i ja bi ga mogao ubosti. I naravno ako ne bude pre skup
uz ove specifikacije cijena me uopće ne zanima!
Mene to više zanima. Jel da me ne zanima imao bi P900 a ne Nokiju iako mi je i ona dovoljna
vidjeti cemo sto ce biti kad siemens da sluzbene specifikacije. ali ne sumnjam u nasljednika ;)
da ovaj touch screen me totalno zapalio ali bit će još toga samo da ne kasne s izlaskom!
da, kako sam vec rekao, to mi najvise nedostaje na sx1. u biti to je jedino sto mi sad fali...
:thumbup:
I feel the same way
dobro, ali ce biti dostupno za jedno godinu dana
pa kad bude. meni pase da bude nesto kasnije. dok se malo financijski ne oporavim ;)
pa rekli su krajem ove godine a to je za par mjeseci!!!!!
da, ali pitanje je hoce li to vani na vrijeme. MOzda i hoce, ali kako sam vec rekao, meni bi vise odgovaralo da dođe malo kanije na trziste...
da kad pogledam malo bolje pa trebalo je godinu dana od najave SX1 da izađe u prodaju.
SX1 v10 - Vodafone-D-UK-DE-TR update
http://www.gsm-multifund.com/firm/SX...01_service.rar
siemens service v8 uskoro!!!!!!!!!!!!!
Pa siemens svaka dva tjedna izdaje novi software. Pa jel ne može napraviti jedan pošteni pa malo mirovati i raditi pametnije stvari?
Ma daj...
ajde cy ova izjava ti nije trebala! pa bolje da stalno pokrpavaju stvari nego da su bugoviti! inace nokija ima puno bugova, poznata je po tome
Pa znam ali ona kad izda novi software popravi bugove. A ako siemens jednim softwareom ispravi sve bugove zašto onda stalo izdaje nove? Umjesto da se skoncentriraju na to da naprave software bez bugova a ne svako malo izdavati novi poluproizvod= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ajde cy ova izjava ti nije trebala! pa bolje da stalno pokrpavaju stvari nego da su bugoviti! inace nokija ima puno bugova, poznata je po tome
pa zato sto nijedna verzija nije konacna. koliko god ti nesto dovodio do savrsenstva, nikad nije tako, uvijek nesto novo iskrsne. Od tuda nove verzije svako malo, bar za one aktualne modele...
= Citat =:
Poslao: cyberphere
Pa siemens svaka dva tjedna izdaje novi software. Pa jel ne može napraviti jedan pošteni pa malo mirovati i raditi pametnije stvari?
:rifle: :sheriff: :rifle: :sheriff: :rifle: :sheriff:
dragi moj frende cyberu,ne samo da se ispravljaju bugovi u softveru nego uz upgrade softvera dobivaš i nove verzije onih programa koji su ti u phonu!!!!
iskreno jako mi je žao što ti ne možeš doći do istih stvari na svojem phonu pa molim te sa ovakvim SMART ASS komentarima ostavi nas koji možemo NA MIRU!!!!! thanx
:fried: :lol: :thumbup:
Ja se potpuno slažem s Damgolom. Uostalom nebi ni nokiji škodilo da se primi ispravljanju svog softwarea a ne samo izbacivanju novih mobitela, zar ne?
Pa Nokia je od 10 mjeseca 2003 izdala jedno 4 verzije software-a a Siemens je u roku 2-3 mjeseca izado 5 veerzija. To samo dokazuje da ne mogu napraviti pošteni sofware neko svako malo ispravljaju bugove= Citat =:
Poslao: Hrc
:fried: :lol: :thumbup:
Ja se potpuno slažem s Damgolom. Uostalom nebi ni nokiji škodilo da se primi ispravljanju svog softwarea a ne samo izbacivanju novih mobitela, zar ne?
ne slazem se s tobom Cyber. Sa svakom verzijom - evo konkretno za SX1 su rijeseni bugovi prethodne verzije, samo sto nova verzija fw-a ne donosi nuzno samo ispravljene bugove vec neke novosti koje nisu bile kod prethodnih verzija. Zasto ne pruziti korisnicima nesto vise od postojeceg telefona, a ne da cekaju nasljednika da bi dobili nesto sto mogu dobiti sa novijom verzijom fw-a.
Kao sto npr si trebao kupiti SL45i da bi dobio javu. Zar nije lakse u SL45 ubaciti noviju verziju fw-a i rijesiti probem, nego kupovati novi mob... To je naravno, samo primjer...
To je istina ali šta su to oni ispravljali i dodavali da su svaka dva tjedna izdali novi soft?= Citat =:
Poslao: 3aTmr
ne slazem se s tobom Cyber. Sa svakom verzijom - evo konkretno za SX1 su rijeseni bugovi prethodne verzije, samo sto nova verzija fw-a ne donosi nuzno samo ispravljene bugove vec neke novosti koje nisu bile kod prethodnih verzija. Zasto ne pruziti korisnicima nesto vise od postojeceg telefona, a ne da cekaju nasljednika da bi dobili nesto sto mogu dobiti sa novijom verzijom fw-a.
Kao sto npr si trebao kupiti SL45i da bi dobio javu. Zar nije lakse u SL45 ubaciti noviju verziju fw-a i rijesiti probem, nego kupovati novi mob... To je naravno, samo primjer...