Necitaj strane forume jer oni ocito nemaju pojma i pricaju napamet,poruka se šalje 3 sekunde....:tomato:
Printable View
Kak stavit svoj zvuk za poruku,mp3 a ne one njegove ponudene?
Jednsotavno mp3 koji želiš za zvuk zvona staviš u folder sounds\digital (na memo kartici ili u memo telefona) i u profilu nađeš taj mp3 i to je to...
ili jednostavno:
galerija -> pjesme -> nađeš mp3 koji hoćeš kao zvuk zvona -> opcije (desni gumb) -> Post.za melo.zvona
Da al kad stavim da mi postavi za melodiju zvona onda mi mob tak zvoni kad me neko zove a ne poruka
A ispričavam se...
onda lijepo melodiju stavi u folder sounds\digital i u profilu izaberi tu mp3 pjesmu kao zvuk poruke...
e to te ja pitam sad radi...thanks
zanimljiva mi je nokia n73 music edition. no, jedino sto neznam je da li ima prikljucak za 3.5mm standardne slusalice?
Mislim da se uz N73ME dobije nastavak koji se ušteka u pop-port u mob a ima izlaza za 3,5mm (obične) slušalice na drugoj strani...
ali to se da kupiti i za običnu N73...
Imam N73. Pojavio se neki cudan problem, zanima li me da li se to jos nekom desava.
Kad dobijem poruku ili propusten poziv, ne pojavi mi se nista sve dok ne padne u standby, i pojave se ikonice da imam poruku ili propusten poziv, i aktiviram mob, kad ono na ekranu nema nista, nego moram u poruke ili propustene pozive i tek tada se vidim da imam. Onda ga restartujem i radi normalno nekoliko dana, pa se opet to desi. Zna li neko u cemu je problem?? Stavio sam najnoviju verziju softwarea.
Na pocetku me to nije zabrinjavalo, al sad me sve vise iritira. :angry:
odnesi ga na servis ili ak si kupil na crno nek ti covjek da drugog
e ne znam je li dosad to bilo pitano,ali čuo sam da se n73 jako često smrzava pa me zanima da li se vama to događa
Meni se jos ni jednom nije zastekala tak da moram vadit bat. a koristim ju mjesec dana
meni je jednom, ali zbog programa.. neki PVPlayer..
Ja kad sam ga kupio, to mi je radio, bukvalno - na dva minuta.
Pomagalo je samo vadjenje baterije, cak sam se zalio i kod operatora kod kojeg je i kupljen, rekli su mi da nosim na servis!
Novi telefon na servis!!!
Medjutim verzija softvera je bila 2......
Cim sam prvi put updejtovao - prvo na 3......, (sad 4......) to se vise nije desilo ni jednom.
A jedna direktorica od operatora je zatim trazila da joj napisem detaljno kako sam resio problem:lmao:
Pa jesi li to rijesio? Ako da, kako?
:(
Svima koji ma je zaledivala n73 je zato sto je soft bio iz 10-og mjeseca,kod ostalih softova se nezaleduje....
ja si planiram uzet n73, al me zanima, kakva je kvaliteta zvuka kad se slusa preko slusalica a i kvaliteta zvuka na zvucniku?
jel mogu stavit soft od music edition na obicnu n73?
dal obicna n73 i music edition koriste iste slusalice?
i koliko traje baterija uz slusanje muziku jedno 2-3 sata svaki dan?
1.Kvaliteta zvucnika je dobra ali ne kao na walkman telefonima,dosta je jaka...
2.Mozes stavit soft od ME na obicnu ali stim nes nis dobit posto novi soft od n73 je slican kao i ME a nemoras se bojat da ces shebat mob.
3.Koliko ja znam nekoriste iste sluske,nisam siguran
4.Nikad nisam tolko sluso ali jedno 1 i pol dan
Eto sad kad sam bio na putovanju opalio sam u jednom danu 250 slika i nekoliko videa i igro igrice i baterija je izdrzala 5-6h ali to su ekstremni uvjeti lol:respect:
heh, a to me muchi kod symbiana, baterija im malo drzi, a meni treba neki mob za muziku, n73me mi se cini prava za to, symbian ne ogranicava mogucnosti samo an muziku, al baterija to unisti, a obicno walkman ipak ostaje na muzici a aplikacije zaustaju. :S
Dali postoji program za editirenje već skinutih tema? Ako da koji je?