moze mi netko reci nesto u vezi flashanja tog moba.mislim moze li se cjeli modati kao w800 npr. ,ima li patcheva za njega,podrzava li elfpack,flash teme i tak...
hvala
Printable View
moze mi netko reci nesto u vezi flashanja tog moba.mislim moze li se cjeli modati kao w800 npr. ,ima li patcheva za njega,podrzava li elfpack,flash teme i tak...
hvala
Jucer uzmem sestrin mob i onak nes me podsjeti da pogledam tipke i naravno pukla je jedna tipka,osla je tipka 7 na pola..cekam da pukne jos koja pa nosim u servis.hehe
pa kako mogu samo tako puknut tipke, pa kaj mozda jako stisnete tipke pa da vidite dal ce puknut? ja si mislim uzeti ovaj mob jer je dosta jeftin i ima sve sto mi treba, al ak su takve tipke no way
daj ne seri, otidji u elektromagic ili agramservis i lik ti za minutu i pol cekanja zamijeni tipkovnicu. To sto ovi u t-mobile-u to ne rade sami to je druga stvar. Kad si ga kupovao znao si i sam da ce vjerojatno puknut... Meni je sestri puknula 3 puta na s500, i onda su mi sami zamijenili mobitel i SE joj je dao novi w580. Glupo je to sto puca, ali kao sto sam rekao, znao sam i ja i ti kad smo ih kupovali da ce se to vjerojatno dogodit, tako da... a ako ti se vec ne svidja prodaj ga..
U tom i je problem sto sam znao za s500 ali uopce nisam razmisljao da je isto sranje na w580 tek kad sam dosao s mobom kuci sam procito i da na ovom pucaju tipke a mislio sam da SE dovoljno drzi do svog imena da ne izbaci 2 modela s istim problemom...gle lako je tebi rec odnesi ga do elcetromagica,a pitaj me di mi je electro magic...u pm zivim u zupanji pa sta ti je? lakse mi je onda otic kod lokalnog maistora da zamjeni neg ic do osjeka da bi mi zamjenili tipkovnicu.
pa ljudi kom smeta tipkovnica nek jednostavno ne uzima taj model i s500 i gotovo..... zna se odavno da ta dva modela imaju problem sa pucanjem tipkovnice.....
:respect: :thumbup: i ne pljujte po sony ericssonu
jebga, ja sam mislio da si iz splita, jer ti u lokaciji pise poljud. tamo ima elektromagic. ali nije bitno, tebi sta se god na mobitelu pokvari, ne mozes brze dobit nego ovo, hocu reci da to sto u tvom slucaju traje dva-tri dana ne ovisi o servisu a kamoli o SE-u, vec o tvojoj lokaciji, pa u tom slucaju nije u redu da pljujes po SE-u. Ja svejedno smatram da si ti znao i za w580, jer nisi neki clan koji je tu od prekjucer, a i sam znas da je to u biti preinaceni i usminkani s500 (ili obrnuto). SE je zajebo, ali priznaje to pod garanciju i cini sve da stetu sto bolje poprave, kao sto sam ja osjetio na svojoj kozi i sto se tice tog, mislim da im se ne moze previse zamjerat!
da li postoje igrice sa senzorom pokreta za w580 , da li je to opće moguće na tom mobitelu. jel bi radila ona igrica sa w910 ?
jel postoji negdje popis svih dostupnih patcheva za ovaj mob?
i kaj da ja sad mislim nakon svega ovoga :D
htjela bi si uzet taj mobitel jer mi je predobar ovak, presladak...
sad me tipke muce....
ali to valjda isto ovisi o sreci... frendica ima taj mob i nije da ga bas pazi i mazi pa joj nije pukla nijedna tipka.... dajte stavite sliku da vidim kak to zgleda. :retard:
Sto, puknute tipke?
Imas na prosloj stranici ove teme, tocnije u ovom postu.
Evo da se javim da je pukla i tipka broj 9...jos cekam da pukne par tipki pa idem na servis...
ja imam W580-icu već neka 2 mjeseca.
sa mobom sam stvarno zadovoljan.
slide je riješen super. nema pomicanja niti bilo kakvih grešaka.
jedino mi se javlja problem sa softwer-om da napise da nema memorijske kartice a memorijska kartica je u uređaju.
kamera je ok. samo po danu jer nema bljeskalicu.
tipkovnica mi jos nije pukla ali me to nije ni toliko briga kad ih imam još.
možda napomena da uz W580 Grey postoji i W580 Pink.
ali je to iskljuičivo za T-Mobile ponudu.
imam problem sa tipkom resetka... jednostavno nece nikako da reaguje... aaa i mnoge tipke su mi popucale... da li se to moze nekako popraviti???
Dobro, cemu otvarati novu temu kad se u ovoj vec prica o pucanju i ostalim problemima s tipkama?! :angry:
Da si bar napisao naslov kako treba... :rolleyes:
sorry nisam vidio!hvala sto nisi izbriso!
evo pukla mi prva tipka!
ali uopce se to ne vidi tj da nisam znala da pucaju tipke nebi to ni primjetila
Pa nije bas da se ne vidi... :(
ma ne znam ja sam psihicki bila spremna na to ali moram priznat da sam ocekivala gore tak da mi ovo nije strasno a i pod prstom se uopce ne osjeti
jedino se u mraku vidi jer ta crta svijetli, ja bi najradije sad svaku tipku slomila da mi se pasu :D