meni racun uredno stigne svaki mjesec....
sve je redu, jeftini su...
jedino mi se ne svida izvan zagreba ono HRvip nasred ekrana, al dobro nemam ni onda nikakvih problema...
Printable View
Baš sam se neugodno iznenadio kada sam skužio da se parkiranje u garažama ne može platiti mobitelom ako si na Tele 2 mreži.
Zovem službu za korisnike i pitam zašto je to tako,oni naravno nemaju pojma a žena je samo rekla da će proslijediti upit.
Katastrofa!
Lijepa brojka:
Prema zadnjim podacima s kraja lipnja ove godine, Tele2 Hrvatska imao je oko 500 tisuća korisnika, a vlastitom je mrežom dostigao pokrivenost Hrvatske veću od 80 posto.
http://business.hr/Default2.aspx?Art...b1627&open=sec
Prenjeo broj u tele i totalno sam zadovoljan, samo se zabezeknem koliko PUNO mi je ostalo na računu unatoč neprekidnom cjeđenju :)
Neki su nedavno tvrdili da im se zvuk kod razgovora poboljsao pa evo i sluzbenih informacija o tome:
Tele2 je nedavno usavršio kvalitetu zvuka u vlastitoj mreži aktiviravši AMR kodiranje glasa i time je korisnicima pružio još kvalitetniji ugođaj u svakodnevnoj komunikaciji.
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=onama&sp=vijest14
Sad ih zvao da mi pošalju postavke za MMS za Nokiu 6230i, ali naravno nemaju, ajd da ga nemaju, al imaju taj mob. u ponudi još uvijek i za keš i na pretplatu, a nezna mi ženska reći pa da sam ručno ukucam, to me malo razočaralo... :(
Najbolje je da se sam snadjes i to na stranicama:
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=upute&sp=rucne
da, znam, tako sam i napravio! Hvala!
Samo mi bilo glupo što mi ta ženska nije to ni predložila, no tad kad mi to trebalo nisam mogao na net.
Nekužim samo kako netko tko radi u SZK ne zna ručne postavke...
Ostalo za tele2, osim signala van grada naravno (brka VIP/tele2) sve 5!
Kritika nove reklame. Ove s mafijašima. Tele2 je imao zbilja duhovite reklame ali ovo je katastrofa.
Ili oni za Tulum što izranjaju iz pijeska i ormara! Night of the living dead!
Ojpi, šta tebe briga kakve su meni druge reklame. Ja govorim o ovoj. Zato me poštedi svojih komentara.
Vrlo nasilna i neukusna reklama.
@samsungxyz
Ali moras priznati da se niti jedana reklama od VIPa ili t-mobile ne komentira, vec se prihvaca zdravo za gotovo ali uvijek se nadje netko ko ima komentar na Tele2 reklame.
Inace meni su isto bilo bolje one "neozbiljne" reklame nego ova, previse je dark za moj ukus.
ne znam zašto ste se baš uhvatili za reklamu, mislim da bi ovdje samo trebali komentirati kvalitetu usluge...http://img200.exs.cx/img200/7135/eyebrow1qb.gif
100 nas, 100 cudi...
Meni je nova reklama bolja cak i od kikirikija, koji mi je stvarno bio play of the day (year, zapravo).
Okej, i inace sam fan Kuma, valjda zato.
A kaj se kvalitete tice, tak mi je svejedno - frke nisam nikada imala. SZK ne zvala, nije mi ni trebalo ove godine. Znam citat i vrlo sam pristojan korisnik koji puno klafra i uredno placa.
Imam pretplatu na T2 K.O. i Vipnetovoj stotki, pa Vip podatkovnu. Next step - 100-ku prebacujem na 50-ku, pa ukidam - jos dvojim oko prijenosa broja, a ovaj drugi broj mi je prirastao i srcu i imeniku.
Neda mi se vise teglit dva moba i Blackberry.
Kaj se T2 tice, MMS-am bespostedno! I to najvolim. Imam ekipe na 095 i sve je free. Pa ti sms-aj :).
Voice - nikad frke.
Ma svi pljuju po teletu koji nemaju tele i nevjeruju da nesto moze biti dobro i jeftino! Korisnik sam od prvog dana. Početničke greške sam im tolerirao jer se sjećam t-comovih (cronetovih) dječjih bolesti... Jedini prigovor malo ide na SZK.
BTW nova reklama mi je PREDOBRA!!!!
A dobra mi je i ona di onaj mali nokautira one u rozoj obleki :crazy:
I puno su mi bolje teletove reklame jer se na njih bar nasmijem! A ne oni faking idioti glupi kaj se bezveze koturaju i izlaze iz pjeska i kaj ti ja znam... :loco: :Puke: Katastrofa!!!
Da skratim, Tele2 je predobar kako u reklamiranju tako i u kvaliteti usluga koja se svaki dan sve više poboljšava. A vi koji pljujete po tele2 si samo ostanite na skupim mrežama i plaćajte si ogromne račune, ko vas ejbe!! :tomato:
pa nisi idiot.svako sebi bira sto mu najvise odgovara,ali je cinjenica da je Tele2 najpovoljniji izbor.
onaj ko zeli najnize cijene,Tele2 jeste najbolji izbor.kvaliteta,pokrivenost i podrska su neka druga stvar i to je ono u cemu Tele2 zasad ne prednjaci.
Meni je u zadnje vrijeme i signal Tele2 super. Jako malo skače na Vip! Zadovoljan :respect:!
Ajde sada pogledaj koliko si vremena pricao jer na Knock-out za tu svotu mozes pricati oko 350 min (0,49kn, bez uracunate uspostave poziva) ili uzmimo 300 min . ako uzmemo 150kn za pozive i 22,5 za uspostavu poziva. To je 6h price, ako puno vise pricas onda si stvarno povoljnije prosao ako ne onda :-(