daj stavi slike please
Printable View
kupija san u utorak u tele2 paketu i cini mis e ok mob samo me zanima dali postoji teme za ovaj mob,kako igre stavit i jel mose mp3 svirat kad poruka polazi
Teme:da - zedge.net
igre: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=724487&postcount=2
ali tamo na popisu nema KE 970 nego KE850 oce pasad od njega teme i di da ih spremin u mobu
Dali je lg shine zakljucan u tele 2 ponudi??
dobar je mob,moa ga stara kupila za 995 kn ono kao top model sadrzaji,sve je ok lijep je,samo me nerviraju one tipke i autofocus uopce ne valja stavljen je samo iz fore nema kvalitetu ne moze izostriti sliku iz bliza autofocusom kao D900i na kojem je autofocus odlican
Search je teško koristiti ?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ewpost&t=53566
ok, a na zedgeu ima ku 970 shine, ima to kakve veze? mislim na teme.. btw, piše mi da nemaju teme za taj mob....
i još nešto, baterija mi drži jedan jedini dan.. pričali ste o nekom formatiranju baterije, kak se to radi? ajd nek mi please netko objasni...
po meni je mob shit!!!! u 6 mjeseci (kupljen u t-mobileu) je bio na servisu 4 puta i odbijaju mi dati novi. naspram ostalih telefona koje sam imao ovaj je fakat samo za pokazivanje. ovo je moje iskustvo pa ako neko ima drukcije - dobro, ne mislim da lg ne valja uopce, mozdasam samo ja naletio na krivi.
Šminka mob. Ali ima dobru kameru i efektno izgleda. Baterija losa jer kratko traje i vanjski zvucnik je preslab, jedino na slusalice udara bez problema. Mp3 player je dobar, malo kompliciran oko memorije. Teme(skinovi) su posebna prica!
loša baterija? wtf!? meni uz 2 sata razgovora dnevno, 15-20 poruka i eventualno pokoja slika, izdrži 3 dana bez problema...
Ne mozes ih jednostavno prebaciti kao na nekima prebaciti BT-om vec moras imati kabel i preko njega. Malo komplicirano!
dobro, kabel imam... meni samo treba dobro objašnjenje i stranica di sve mogu skinut.. na taj način sam si promjenila software i dekodirala k750i...
Da li je izasao official / unofficial firmware koji rjesava problem sa mp3, da se ne mora rucno prebacivati na sljedecu pjesmu ? Mislim da je proslo dovoljno dugo da to rijese..
Opcenito, ako netko moze napisati kakvo je trenutno stanje sa firmwareom, koliko su ga "ispolirali" u odnosu na pocetni?
misliš u mp3 playeru? ja nemoram ručno prebacivat...:tomato:
imam samo jedno pitanje... kako se pojaca ton za sms? :p
Kako se vidi na LG koja je verzija softa. Nosio sam Shine na servis i sve mi izgleda isto. I dalje uz pojacane zvukove i zvonjavu do kraja je pretih! Zvuk je odlican samo je pretih!
Cura je kupila Shine i naišla na problem sa memorijskom karticom. Ja sam uzeo karticu od 2 GB, novu, formatirao je na kompu i nasnimio mp3-ce, oko 450 mb. Karticu smo stavili u mobitel, na displeju se uredno pojavila ikonica od kartice ali kad se želi pokernuti player piše da na kartici nema mp3-ca, da je folder prazan. Kad odem na vanjsku memoriju pokaže karticu i da je 450 mb zauzeto a ostalo prazno. Ja sam imao Shinea prije godinu i pol i sve mi je uredno radilo. Da li netko zna u čemu je problem?
Riješio sam problem. Formatirao sam karticu na mobitelu, spržio mp3-ce i sada sve radi.
Hej zna mi tko kaj pomoć s tom karticom stavim svoju iz starog moba i pokaže se da je tu ona, a kad idem vidit imali što slika i mjuze kaže da jje prazna??
Molim help??:cry::cry:
i BTW ak tko zna zakaj mi neće memorijska u mobač u kojem je uvjek bila nekaj se bloka??:cry: