flashanje nema veze s dekodiranjem, memorijski dio gdje je lock je sakriven standardnim flash procedurama. tako je na 99% mobitela s razlogom.= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
Printable View
flashanje nema veze s dekodiranjem, memorijski dio gdje je lock je sakriven standardnim flash procedurama. tako je na 99% mobitela s razlogom.= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
A mogu li to od kuće obavit, jer radi se o tome da mi je rodica kupila mob ovdje, i otišla je u ameriku, a nije znala da je kodiran mob, i kad je gore probala ne radi joj ni jedna kartica osim Eronet, a gore joj govore da ne mogu dekodirat to= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Kaj nije u americi gsm850 ili tak nesto da su drukcije frekvencije?= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
Pa DA!= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
Za njihovo tržište je (čini mi se) K750c, a ne K750i, pa je tako i s K800 valjda!
Ali bi joj trebao gore radit mob, pa D500 je normalno radio= Citat =:
Izvorno postao iceman89
SE AFAIK inace radi posebne verzije mobitela za Ameriku. Imaju oznaku "a" na kraju, kao sto tu kod nas imaju "i" (dakle K800i je kod njih K800a). Ispravite me ako grijesim. Bojim se da taj mobitel odavde ne moze nikako raditi u Americi.= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
ne možeš.= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
@Glava_18 mob će radit
@ravilov da, tako je.
Čini mi se da griješiš...= Citat =:
Izvorno postao ravilov
na primjer K610 (o kojem se ovdje priča), postoji kao
-> K610i UMTS/900/1800/1900 MHz
-> K610c UMTS/900/1800/1900 MHz for China Mainland
EDIT: Ravilov imaš pravo, jer evo primjer za k790:
-> K790i 900/1800/1900 MHz
-> K790c 900/1800/1900 MHz for China Mainland
-> K790a 850/1800/1900 MHz for Americas
Kod nas mobovi rade na GSM900 (ako se nevaram), a u SAD_u i Kanadi na GSM1900...
Evo to sam našao na netu:
Tako da mislim da bi k610i i k610c trebali raditi i u americi...= Citat =:
In the USA and Canada, GSM operators use GSM 1900. Therefore you need either a tri-band phone or a dual band that has GSM1900 capability.
samo može biti stvar u tome da je mob kodiran... :spin:
Pa bili joj trebao mob radit gore, kad bi se dekodirao bili gore mogao radit?
kako rekoh radit će, ali dekodiranje ti je neminovno= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
Ok= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Hvala na informacijama
Gdje mogu da skinem firmware za k 750i na topsony nemogu uci
Hvala
ne mozes zato sto su trenutno stranice u izradi. a ima ga tamo 100%
hvala na brzom odgovoru probat cu kasnije
Dali ima ko drivere za SEMC USB Flash Kabel.
Kada prikljucim k610i i drzim c i spojim se u USB modus pita me za new hardware i njegov driver...
Driver si dobio (ili si barem trebao dobiti) na CD-u koji je dosao s mobitelom.
Dali neko zna ako vec imam VIP brand na K610i i hocu drugi soft stavit dali je to moguce..
Kako se spojiti sa FAR, ova sekcija mi je nepoznata pa mi treba pomoc..
Mislim da ga nemožeš spojiti s FAR_om jer je to CID49,a ne CID36.= Citat =:
Izvorno postao exotica
Okay, supac... sad sta mogu a sta ne mogu..???
Sa k610 nemam pojma,mislim da nemožeš ništa,ali nisam siguran i meni su SE novi pojam,inače se kontam u motorole,ali o SE neznam ništa.:-/= Citat =:
Izvorno postao exotica
skini si davici flasher pa sa njim pogledaš dali je cid49 ili drugo,far ti je samo za cid36 a imaš program baš u ovoj temi prvi post ti je za flashanje cid 49 telefona pa ako ti je cid 49 probaj sa njim,ali s njim moreš samo flashati ne i otključavati to kod unlockera!:thumbup:
a de vi meni recite je li se moze ikako vratiti stari izgled menija, nekad kad mi dojadi, posto koliko sam ja skonto preko ovog programa se moze samo ubacivati i brisati nesh sa mobitela, a ne moze se pristupiti unutarnjoj memoriji mobitela...= Citat =:
Izvorno postao Ico
@tnt_tunja, nađi na ovom linku za skinuti original ikone(u .raru se nalazi), ako ne znaš uploadati objašnjeno ti je ukratko.= Citat =:
Izvorno postao tnt_tunja
pričekaj da se topsony upali!