jebga, al si frajer poslije na forumu :D
Printable View
jebga, al si frajer poslije na forumu :D
A tek kad izađeš i zašprehavaš male... :smart:
neznam kakva je igrica moj stari i buraz je igraju isto ko i vice city brijem..hehe,neznam
nema baš nikakve veze sa vice cityem........!
znaaaaaaaam,aj me ti floorkilla imas definitivno nes protiv mene!aj da to rijesimo. sta i zasto!!?? ja sam kao prvo rekla da moj burky i stari te dvije igrice stalno igraju,mogla sam napisat i craha da igraju, (ne igraju) opet totalka drugacije..kuis!! nisam niti namjeravala rec neku igricu koje su iste..kuis??
e al ima veze sa voznjom, jel tak mala??:) krck= Citat =:
Poslao: flOorKilla
nema baš nikakve veze sa vice cityem........!
e kad odem u folder gdje mi je nfs, kaj su mi saved games, odn sta trebam iskopirati kad ponovo instaliram igricu da mi je normalno sejvano
ak imas xp..windows\system\aplication tak nekak..potrazi..100%se tu nalazi..
tak je! beeeelj . :D= Citat =:
Poslao: vjeko
e al ima veze sa voznjom, jel tak mala??:) krck
ma šta si si ti zabrijala da imam nešto protiv tebe.......a jadna...
sad me jos i jadnom nazivas??! oh fala ti puno :(= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ma šta si si ti zabrijala da imam nešto protiv tebe.......a jadna...
pa ono neznam procitaj sve svoje rijeci koje su upucene meni.
papa cepes shvapatipi opo cepemupu tipi gopovoporipim. fapa lapa tipi jopos jependapanduput napa oponopom APA JAPADNAPA!!
nadam se da isam izostavila slova :)
ma......... opet si zabrijana sva...... onda čemo se nači pa da ti se ispričam :) za sve...... što sam ti reko......a što nisam trebao :)
oki-doki kada dodem u zabreg javljam ti se
Floorkilla, samo da znas da sam ja KRALJ ISS Evolutiona... Ne bi mi presao centar... hehe
:deal: --- provjereni PRVAK
ajmo onda nabacit tekmu..... pa ces vidit da sam bolji :)
daj to je sranje...........izazivam vas na čelenđ -fifa2002WC
nema sanse da me pobjedite:)
Svi ali baš svi koji igraju ISS tvrde da su nepobjedivi... :rolleyes:
Mi pravi igrači pustimo da razultati govore ;)
tako je!
e meni je super igrica MOTO GP2
Ja obožavam i naravno rasturam ISS PRO EVOLUTION, ali na Playstationu jerbo na kompu ga još nisam igrala, ali svaki koji mi se do sada suprostavio je popušio, igram na pet zvjezdica i prelagano je to sve sam živo već osvojila, kad će napraviti malo težu verziju ovak mi je već dosadno...pa si vi sad mislite, nema me nitko u ISS..:cool:
hm.......... :chatter: vidjet cemo se mi
Ima da osvjetlaš obraz muškog roda i pokažeš ženskama da im je mjesto u kuhinji :p
tocno! i...i.....i........ usisavati prasinu... LOL!!!
pa mogu se i zene zabavljati,ali bez usisavaca itd... valjda..
znate li vi sta je kada zena dode u dnevni boravak ... lanac iz kuhinje je pre dugacak :)