= Citat =:
Izvorno postao predator
da jeftiniji su 10 kn.
sancta domenica ti je uvoznik za sony a kod njih ti je 499kn 1gb
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao predator
da jeftiniji su 10 kn.
sancta domenica ti je uvoznik za sony a kod njih ti je 499kn 1gb
ono crveno svijetlo pri slikanju se ne moze iskljucit?
Može al nećeš imati AF, klikneš broj 4 dok ti se ne pojavi znak za beskonačnost (vodaravno 8) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Nasty Pillow
e super, hvala:):thumbup:
da ne otvaram novu temu
se mogu nekako prebaciti kontakti iz telefona (k800i) ili sa kartice na comp?
Da.= Citat =:
Izvorno postao k_ime
Ja to ovako:
MENU -> Contacts -> New contact -> Options (desna tipka) -> Advanced -> Send all contacts -> Via Bluetooth
Nakon toga na kompu dobijem file Whole Phonebook.vcf, jer sam tako htio, a mogao sam odabrati i da mi automatski importa u Outlook.
Probaj s ovim:= Citat =:
Izvorno postao k_ime
My phone explorer
http://www.fjsoft.at/en/
cek jel za to trebam imati onaj stick blueooth, koji se prikaci na comp...??= Citat =:
Izvorno postao ravilov
al ja to nemam...
= Citat =:
Izvorno postao imatic
znaci ide preko kabla?
ok procitao, sve mi je jasno....hvala ;)
Podržava li k800 ove filmiće 3gp?:-/
Dapače :thumbup: Naravno ovisi o veličini ekrana i tako tim stvarima, al u praksi da :thumbup:...= Citat =:
Izvorno postao m@m@
Moja preporuka je ako već stavljaš filmiće na mobitel da stavljaš u mp4 formatu, bolji je :thumbup:
P.S. Ako si već tu pitala, nije bilo potrebno otvarati novu temu :thumbup:
Sorry, ali trebao mi je brzi odgovor !!!:thumbup:
Thanx anyway!:kiss:
I moja ti je preporuka mp4, zauzima više mjesta od 3gp ali je puno kvalitetniji :thumbup: .
= Citat =:
Izvorno postao predator
a u koju rezoluciju da konvertiram? Primjetio sam da u 240*320 zastajkuje. Iako, onaj demo u mobu je u toj rezoluciji pa ide glatko...
to i mene zanima,imao sam takav slučaj sa K700 :rolleyes: :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao tomios
= Citat =:
Izvorno postao predator
a koji konverter koristite?
Xilisoft Mp4 Converter :thumbup: Shareware, zna se šta se treba napraviti (kupiti ga :D).
Inače malo uputstvo, za video, nemojte stavit da vam je bitrate 1500 il tak neš, to je mobitel a ne DVD player (iako može poslužit u zamjeni na putu ;D), stoga stavite bitrate na 120, sasvim dovoljno da ide normalno film, nema razlike (ima al ju na mobitelu nemrete vidit). I naravno, ak dole stavite na kraju fino kvačicu na same quality, zaostajat će zvuk za slikom, stoga nemote stavit kvačicu :D :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao mbusic
da naravno, a se moze to kupiti na phazeddl? ;D ;D
ajd isprobat cemo i to....= Citat =:
Izvorno postao mbusic
ja sam nasao Boilsoft 3GP.iPod.PSP.MP4.Converter, onako nije los odradi posao ;)
sad cemo vidjeti kakva je razlika :thumbup:
Ja koristim Super Video Converter i prilično sam zadovoljan.
Probajte DVDFab Platinum!:thumbup:
Ja koristim IM TOO MPEG encoder i fakat je dobar... :thumbup:
Znalci znaju gdje treba kupiti :D, tamo gdje je najjeftinije.= Citat =:
Izvorno postao k_ime
A kad ste već svi tu iskusni konverteri, dajte recite mi ak stavite da bude ista kvaliteta jel vama kasni zvuk? :-/
pitanje:
se moze nekako zakljucati mobitel (K800), dakle slicno ono kao kad zakljucas tipkovnicu, samo da te pita neku sifru ili nesto slicno....a da se ne mora ugasiti mob...?
Nažalost to nije moguće, bar ne još ;)= Citat =:
Izvorno postao k_ime
ne mogu nigdje nac jel ovo vec netko pitao, ali kupio sam karticu od 512 mb za svoj k800. kad ga spojim preko usba na pc, kao da kartice nema i ne mogu nijedan veci file prebacit... help me