Ma hoce vraga...skuplje ne moze biti....= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Vjerujem da se mora nesta desit...:thumbup:
Printable View
Ma hoce vraga...skuplje ne moze biti....= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Vjerujem da se mora nesta desit...:thumbup:
U tu 1/5 ubraja se samo Grad Zagreb, bez županije, cca750 000 od 4,5 milijuna prema popisu iz 91. A kad spominjem one koji tu borave, mislim na one koji tu imaju radna mjesta i poslovno koriste net.= Citat =:
Izvorno postao nijala
jas cekam.....cekao sam 1.12. pa su pricali o 15.12 a sad 15.1.= Citat =:
Izvorno postao Sipe
dajte ne bubajte vise datume....
A možda piše u Nostradamusovoj knjizi nest o T-comu i njihovim cijenama!!!:rolleyes:
Ma nece snizavat cijene tako skoro. Ipak najveca snizenja idu pred Bozic ali ova fora s mp3 playerom im je stvarno uzas!
Snizenja ce bit ako i samo ako ih konkurencija dodatno stisne. Mozda wimax...
Zalosno...
samo tako mogu i docekat snizenje.nece ga tako skoro bit sigurno= Citat =:
Izvorno postao raky_b
metal front against :rifle: :rifle: t-rape
Ovo s mp3 playerom je OK na prvi pogled ali kad pogledas onaj text dolje sitno napisan koji veli uz obavezan ugovor od 24 mjeseca onda shvatis da bas i nije neka ponuda!! :-/= Citat =:
Izvorno postao Nemesis
u tome i je stvar sto treba dobro vidjet ponudu zbog trikova kojim se sluze.sluze se s svim mogucim trikovima kako bi uzeli pare.to je bar jednostavno.= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
zna li netko koliko mb ima taj mp3 player jer stvarno e razumijem tko će to uzet pa za dvije godine će se svi ostali proširit i na ostale gradove, a što se tiče nekog sniženja nadam se da će stvarno biti smanjenje cijene flata i da će 5gb biti 20kn, pa pogledajte i slovenija to ima, kod njih uopće više ne postoje gb, sve je flat. valjda će se nešto dogodit 15.12
i sad vi hocete reci da se ne isplati uzeti pretplatu!?= Citat =:
Izvorno postao CoReD
ma daj...dobijes mp3 mukte!!!!
pa i onako moras platiti dsl,a mukte je mukte.
i to ne bilo kaav mp3,nego sony!!!!!
sony,jebote!!!!
a jos ako potpisete mozete se zajedno sa nama nadati da ce i smanjiti cijene!!!!
a svi znamo da je u nadi spas!
znaci,sa osmijehom na licu cekas da netko na forumu napise: smanjuju cijene!!!!
cijena adsl-a 99kn
osmijeh - neprocjenjivo!
pa eto,cinjenice su: besplatan mp3 i nada u bolje!!!!
:thumbup:
meni se bas i ne cini dobra ponuda.bit na necijoj mreži 24 mjeseca.sta ako dodje bolje ponuda od konkurencije?ja bi presao na to,a ovako bi morao ostat na t-comu 24 mjeseca.kao sto si rekao u nadi je spas.a moja nada je ne bit vezan uz jednog operatera.nije besplatan mp3 ako moras bit 24 mjeseca.:bat: :bat:= Citat =:
Izvorno postao raky_b
da evo link za taj sony mp3
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....etwork+Walkman
ma daj...ali dobijes ga besplatno!!!!= Citat =:
Izvorno postao CoReD
od koje konkurencije ponuda...od optime,h1!?
pa oni se bune na iskonove nove cijene,male su im! mislis da ce oni ici ispod! da sigurno!
mozda amis...ok on je jeftiniji...ali pitanje za 100 kn je :
kome je dostupan?
a mp3 besplatan!!!!
he-he
i onako...usput,nisi osijetio ironiju u mom postu?
naravno da sam i ja protiv potpisivanja tog ugovora,hebo ih taj mp3,to je i onako danas dzaba(da je bar kao nekad u iskono ipod).
ali stvarno je problem,sto su u vecini slucajeva samo oni dostupni....
ja zivim u mjestu do osijeka,gdje je optima "krenila u osvajanje trzista",a naravno...nije mi dostupna usluga!
u stvarni niti ne znam nekoga iz grada kome je dostupna.....
o amisu da i ne govorim! on nikada i nece na ovu stranu HR.
vip,takodje...isto svabe,kradu u dogovoru sa t-comom.
mada mi je sama ideja homebox-a dobra(samo da je bio flat internet).
dsl imam,a sad da predjem na iskonduo,(naravno ni to jos ne mogu) ne znam ni koliko bi mi se isplatilo...
jer i ova djubrad ce smanjiti cijene(kad,tad) sad mi ostaje da cekam.
ali siguran sam da t-com nece ici ispod iskonovih cijena...jer kako bi onda iskon skupljao korisnike,a cilj im je da zarade,bilo preko iskona ili svog max-a.
(mozda su im dali mjesec,dva prednosti ali to je malo jer nisu dostupni)
a ****** nisam skuzio da se zajebavas.;D ;D ;D a sto se tice homebox to sad ja imam i smece je preskupo 1gb free i onda 1mb 20 lipa.uzas.= Citat =:
Izvorno postao raky_b
preskupo.24 mjeseca.iskreno boli me racku to je moja stara uzela.ja cu si uvest nesto sto je jeftinije.
dobar je mp3 player... kvalitetan lijep no za te pare su mogli ponuditi odličan mp4 player pa bi i više ljudi navukli... no eto.... da je tako ja bi potpisao na još 12mj... ionako mi treba net... a mp4 nekom pod bor ili prodat nije bitno...
što se tiče smanjenja sumnjam... nije baš logično kad su već ponudili taj mp3...
jedino u skoroj budućnosti jer znate, mora se nešto pomicati i kretati... smanjenja će biti uvijek naravno samo je pitanje kada i koliko dugo ćemo čekati...
poslije nove kada istekne ovaj glupi mp3 možemo očekivati nešto novo...
sada NE ;D
da su t-smradovi htijeli povećati brzinu već bi to napravili!
sjećate se kad su povećavali brzinu i pakete da su to napravili poslije 15. u mjesecu? stoga velike su šanse da ništa u ovom mjesecu pa najvjerojatnije ni u slijedećem.
Kak se kaže ko' čeka taj se i načeka.
:rifle: T-Com
možda će nam to dati za božični poklon, jeli netko saznao koliko mb ima taj mp3, na netu ne piše, mp3 je ok, ali ja sam prošle godine u 12 mjesecu uzeo axadsl i dobio onaj dvd player i mogu reći da s njim imam više roblema nego što radi. Vjerujem sony-ju ali ne daju oni to bezveze tako skupljaju garanciju da će ljude držat još dvije godine
a dvi godine nisu malo........... pogledaj malo (za dvi godine ja više ni u školu neću ić :D ako sve bude po planu
512MB :comp:= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
meni se cini da je mp3 od 512 mb. sto i nije tako lose...= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
a sto se tice ugovora na 2 godine(sto je lose),ne moras se briniti,jer ako dodje do snizenja cijena,snizavaju i postojecim korisnicima,a ne samo novim...
a za konkurenciju takodje ne brini,jos dve godine NECE SIGURNO prosiriti dostupnost...
malo zbog togo sto im se ne isplati svuda provlaciti optiku,a malo jer ih T-com zajebava.
tao da i nije lose uzeti taj mp3,samo ako si bas siguran da zelis uvesti dsl.
i usput onako,da se mozes orijentirati,pored pretplate za start paket,ja nisam dobio NIKADA racun MANJI od 120kn za internet promet,a ne koristim bas preterano net za skidanje...tek tu i tamo po koji mp3,pogledam video sa youtube-a...
znaci to je jako skup sport!
stari dail-up,mi sada i ne izgleda tako losa opcija...sporiji je,ali s tom brzinom ti se ne da skidati,pa i neces...
i manje trosi(iako je skup)!
cak mislim i raskiniti ugovor za dsl,ako za mjesec dva ne smanje cijene flata...ostalo me ne zanima!
Jestel pogledali intervju sa Ivanom Soljan (izvrsna direktorica T-coma). imate ga na novom BUG-ovom dvd-u. Ona kaze da ce se uskoro dogoditi promjene u vezi brzina, a nakon toga i sa paketima.
koliko sam ja skuzio ne misle tako brzo smanjit cijenu flata.ja bi htio da realiziraju adsl bez fiksnog (jel mi fakat ne trea fiksni tel).i iam jedno pitanje OT u vezi sa max tv-om.jel tko zna dal se naplacuju serije i filmovi?ak se gleda npr.rtl vatreni decki.= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk
samo je pitanje sta je mislila pod "uskoro".vjerojatno cekaju da izgube jos nekoliko tisuca korisnika.zasad su izgubili 130000;D= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk
kako je krenulo izgleda da će 2007 biti burna šta se tiće dsl-a tako da sklapanje nekih ugovora od 24 mjeseci nije baš pogodno .....= Citat =:
Izvorno postao OuttaControl
Pa trebalo bi se nešto izroditi, ali to će se u pravilu svoditi na izjednačavanje konkurencije sa T-Comom na nekim poljima, ali nipošto ne nekakvo prestizanje. Još uvijek će 2007. proći bez nekakvih ekskluzivnih promjena na tržištu...