Lili- pravi ranoranilac! zanimljive fotke, navikla se na forum opasno ;D
Printable View
Lili- pravi ranoranilac! zanimljive fotke, navikla se na forum opasno ;D
blejzer-full otkačeni tip,brijem da voli svirati gitaru uz koji đoint,ima cucka kojeg obožava i ponekad i sam napiše koju pjesmu-za pohvaliti,samo tako dalje momče...
gog-voli cool stvari,(recimo gel..za kosu)fanatik kaj se tice računala,uvijek spreman pomoći,voli se zezati,fotogeničan(ima lijepih slika)frend od Dr.WB.Sluša Otvoreni.Pozitivac (sa velikim P)Inače moja tiha patnja!!!:blush:
nemam pojma, znam samo da ima one neke fora fotke, nepratim u zadnje vrijeme forum bas :(
potencijalni serial killer, fali mu samo srednje ime
šta reći,samo veliki TOMO WAYNE!!:thumbup:
...eto opet ove teme, stare dobre...
...a što reći o ovome tipu gore - baš ga nepoznam, ima D500, svašt ga ne muči, skriva godine :) itd. ...
Eminem-super dečko,ozbiljan za svoje godine,položio vozački,voli kesuel(hehe)voli životinje ,voli fotiće s kojima radi lijepe slike.Lav-sve 5:thumbup:
S obzirom kako igra belu ona je dama , ali je ipak više Real Woman.
Sljaka je Ajnštajn za mobove
Ne znam bas nista o blazzer... (mozda i znam,ali gledam BigBrother pa su mi misli odlutale)
Pinocio se cini dobar covjek, neznam ga baš ali eto, svi su meni na forumu dobri, zato samo ovdje visim :thumbup:
Evo za informaciju, jos nisam poceo nikakve dzojinte motati :thumbup:
Potpisujem!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao blazzer
pravi komšija i lako zaljubljiv ;) ....samo da na nas muške ne pređe ;)
= Citat =:
Izvorno postao tomo
:-/= Citat =:
Izvorno postao gog
tomo mi se cini kao cool lik,decko koji je u svom fazonu... uvek sam ga dozivljavao kao nekog "jahaca" (zbog avatara),kao nekog ko ima krive noge,ali uvek prave reci.... ali kad se bolje zagledam u avatar,mozda to i nije kauboj,vec neki lik koji je uvek spreman na fight.... tomo mi ne deluje tako
decko vrlo ok, jedino zna misliti da je provokacija nesto sto to nije...
koliko se secam,coma je forumas koji je postao najbolju sliku u topiku slike forumasa.... pravi maneken,agencije izvolite..... inace.... prijatno sam iznenadjen njegovom mirnocom i umerenim postovima (posle gledanja one slike);D
coma: bavi se svim i svačim po čemu se mže tipkati
forumaš, sudeči po broju postova, na prvi pogled izgleda da se odlogira smao kad nestane struje :P
zadrti SL-aš;D
Mora da je dobar čim je iz mog kraja.Voli Simense.Toliko...;D
voli kartat belu s sljakom......
Muras je u malo vremena se izdigao na forumu i zaradio puno rep. bodova,svaka čast!!:thumbup:
P.S. na zahtjev eminema sam objavio svoje godine!!;D
silvano voli pomoći...bar meni!
n-gage jedna samozatajna ličnost (je to uopće hrvatska riječ?), mislio sam da od njega nikad kruha, ali eto igrom slučajnosti se promjenio i postao šemu za izradu cd kutija :D svaka čast!
Osoba čiji me nadimak uvijek podsjeti na Jaguar XKR, pušenje havanki i igranje golfa u Essexu,UK.
Forum zajebant i jedna jako pozitivna osoba ovdje :D