Pa, kod surfanja ćeš teško skužiti, ali kod downloada budeš...
Printable View
Pa, kod surfanja ćeš teško skužiti, ali kod downloada budeš...
nisu mi još digli brzinu ali samo da kažem kako sam u utorak navečer u pola osam predo zahtjev za adsl danas ujutro došla su dva tehničara i priključili me,stoga pohvale na brzini :thumbup:
Meni su isto digli prije par dana i kod surfanja to nećeš osjetiti. Ali zato download pići 200+ kb/s :D
Je, kad si na 2024 brzini...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
a dobro, nemremo se ni mi žalit, nama smrtnicima će bit barem 100kB/s download...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nego, pitanje, jučer oko 2 ujutro mi je pukla veza i kad sam se probo konektirat došlo mi je do onog verifying username and password i tu je uvijek prekinulo, i probavo sam jedno sat vremena i nije htjelo... ja reko super, sigurno mi dižu brzinu, kad se danas probudim, konektiram se bez problema i brzina ostala ista!!! inače, spadam pod novi zagreb, jeli nekom tamo podignuta brzina?
Jooj mene je izludilo. Taman nešto završavam i moram hitno poslati i pukne veza. Bio sam LUUUUD :mad: :mad:= Citat =:
Izvorno postao marke
i jesu ti onda digli brzinu ili ne? meni nisu, gadovi, popizdio sam danas... nema veze, valda budu skoro...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
kod mene je bila malo smješnija situacija, dopisujem se prek msn-a s nekom trebom i znaš kako je, sim-tam, i usred razgovora, pukne!
Hehe :)= Citat =:
Izvorno postao marke
Meni su je digli prije par dana. Ne znam zašt je jučer pukla veza
851/136 digli ne znam kad :)
baš mi pukla veza, spojim se opet i opaca :p
...još uvijek ništa... 15.-ti se bliži...
I meni isto nista :( a zivim u centru PZ= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ni kod mene još ništa,već ludim lagano:rolleyes:
mislim pa šta mi plaćamo;D
Meni isto još nisu povisili speed,a moj je frend čekao 3 mjeseca da mu uopče priključe adsl.>>>>>>>gadovi<<<<<<<:bat:
evo meni digli na 843
evo meni su digli -> pUla :D,nadam se da cete i vi ostali brzo :) inace brzina je 852.90
meni su digli brzinu jucer ali prije toga su me iskopcali cijeli vikend nisam mogao na net
Evo i meni su danas digli trenutno mi je 883.60kb/s i sve radi ok
Meni sad služben idu na živce... Zar ću stvarno doslovno biti među zadnjima kojima će se dizati brzina?:mad:
hm ,meni na routeru piše: 1024 kbps (downstream) / 192 kbps (upstream)
a carnet test pokazuje 328kbps
frish-KI, nisi jedini... Ni meni nikako da dignu brzinu... Stvarno mi više nije jasno kod se vraga čeka... Znam da su rekli do 15.07. , ali mislio sam da će to ranije podići, a da su stavili do 15.07. samo da se osiguraju da sve bude do nekog datuma... Ipak izgleda da ćemo neki čekati taj vražji 15.07.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kaj je najbolje, pisalo je "u idućih nekoliko dana, a najkasnije do 15. srpnja"... Mislim, čemu pisati to "nekoliko dana" kad i sami znaju da to neće i ne mogu izvesti... Ne znam, možda sam živčan zbog nečeg drugog, pa mi sad ovo loše sjeda...
ja isto čekam. a pošto sam ja po prirodi pehist imam osjećaj da to kod mene neće bit ni 15. nego dosta poslije! al ko čeka dočeka. ionako mi to ništa ne znači. samo ću prije potrošit ovu siću BW-a šta imam! mrzim t-com!!!= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
također se pridružujem ekipi:-/ ni meni gadovi nisu digli brzinu= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
A šta sad, ako piše do 15. piše do 15. onda će do tada dignut. I nisu gadovi sve dok ispoštuju taj datum. Mislim, jesu gadovi, ali zbog drugih stvari..
Mom susjedu su digli brzinu, meni još ne..
(centar Rijeke)