ok ja cu svoje veceras postaviti tu da se vide ako budem imao vremena
Printable View
ok ja cu svoje veceras postaviti tu da se vide ako budem imao vremena
jel bi mogo ko meni napravit temu od dj tiesta, meni bas i neide najbolje, pa vas molim ak se nekom da... fala:beer:
= Citat =:
Izvorno postao blue_hool
DA a za koji mob, nisi napisao:notooth:
Pa vrlo vjerojatno mu treba za K300... Pogledaj ispod avatara... Ali bilo bi dobro kad bi drugi put napomenuo o kojem se mobitelu radi... :notooth:
:flame: eh treba se sjetit toga, pogledat ispod.. :ban:= Citat =:
Izvorno postao Ićo
da za k300i je,= Citat =:
Izvorno postao gogo047
Suse 22, dobre teme:thumbup:
Elektronicar zahvaljivam se. Jel vi mozete da skinete ove teme sta je postavio gogo? A ljudi napravite neku dobro za k700i ja sam pokusavao da pravim al mi ne ide, prvo mi u cretoru govori da je slika prevelika pa je smanjim i na cretoru tamo ljepo stoji preko ekrana od moba al kada prebacim bude premala da se ne vidi
ja normalno skidam teme od goge, upće nemam problema.:beer:
hehehe compov bilo je i vrijeme ;D
vec pomislih da si radoholicar, stovise htio ti dat slike pod novim accountom da provjerim mazohizam i rec "daaaj pllllliiiz napravi mi temuuu od ovogaaaa za k750,S700,w800,i mali t68!!! hvala!! " :king:
:PPPPP
bude bilo sta od tiesta??
ja sam napravio temu i otvorio previev ali neznam kako spremiti one slike ako mi tko može pomoć da riješim problem
e da i kako na temi stavite te zaobljene rubove izbora
AFAIK, to se radi sa jednostavnim Print Screen, pa Paste u neki graficki program. :)= Citat =:
Izvorno postao -ivan-
Pa gdje je taj print scren što da kliknem da bi došao do njega
a evo našo sam ali kad kliknem na njega ništa se ne događa
Na tipkovnici iznad one 4 tipke za smjerove, iznad "Insert"= Citat =:
Izvorno postao -ivan-
lupis print screen, otvoris photoshop, ides na new (rezolucija ekrana, meni 800*600) pa edit paste ili ctrl+v= Citat =:
Izvorno postao -ivan-
a za zaobljene rubove trebas malo isprobavat photoshop
otvoris novi npr. 128*220 i nesmije ti bit background znaci to iskopcas i save kao .gif
photoshop je cudo od programa
evo uspio sam ali na jedan drugi način i na jedan drugi program inaće photošop nemem ali sad ću ga nabaviti pa kakva je tema= Citat =:
Izvorno postao gogo047
A sto bi se trebalo dogoditi?! :jehon:= Citat =:
Izvorno postao -ivan-
Pa stavio je sliku ekrana u clipboard.
Sto se inace dogodi kad npr. oznacis dio teksta pa stisnes Ctrl+C? Isto tako "nista". :)
Sad samo to iz clipboarda paste-as u neki program za grafiku i snimis kao sliku.
BTW probaj i Alt+Print Screen, nekad je korisno.
I ŠTO MISLITE o mojim temema dajte prijedloge kako da mi bude tema još bolja što ne valja a što valja ajdeeeeeeee:-/ :-/ :-/ :-/ :-/
jel bi netko mogao napravit temu za sony ericcson k700i na temu dinama.....ako može istu onakvu ko što je bila ovdje postana već ali za drugi tip mobitela.....
lol :) bas naprotiv, svida mi se tema, jedna je od boljih ;)= Citat =:
Izvorno postao mbusic
ajde ljudi pa dajte napravite tu temu za k700i molim vas.....:-/
@mbusic: Drugi put napiši za koji mob ti je tema... Inače, tema je :thumbup:
@ićo
heh, zaboravio
Sutra bum najvjerojatnije uploadao još neku temu.
@all
hvala na komentarima