Ma vjeko brije na kamatare...;)
Printable View
Ma vjeko brije na kamatare...;)
@Miškec netko mora zapoceti furati takvo sto!.. jednog dana cete i vi poceti furati frizuru ''leukemicara'' i cvikere iz 80'!
npr. viki je poceo furati siemense, pa i vi za njim!
off topic:kolko si cesto brijes glavu?
@koma oko jedanput na tjedan, ti? btw prestat cu je brijat, jer sam cuo da se brijanjem kose (s žiletom) korijen ostecuje------zbog cega dode do posljedica npr. vijecna čelavost!!!
Dobra vjeko! :lol:
Je tako se mi forumaši zabavljamo svaki dan... ;D
prestani je brijat, ja imam 4 frizure koje relativno cesto izmjenjujem:= Citat =:
Poslao: vjeko
@koma oko jedanput na tjedan, ti? btw prestat cu je brijat, jer sam cuo da se brijanjem kose (s žiletom) korijen ostecuje------zbog cega dode do posljedica npr. vijecna čelavost!!!
1.sisanje sa masinicom bez nastavka, to je skoro skroz celavo, a ne iritira kosu i bolje mi izgleda od izbrijanog. jednom tjedno to radim
2.sisanje sa masinicom na 3mm to mi je ok bilo prije, ali sada to rijetko radim, mozda kada pocne skola. to isto radim jednom tjedno
3.jež frizura sa gelom, moram pricekati da mi naraste kosa i onda je dobro
4.moja najdraza, na crte, crta bez nastavaka sa masinicom, pa crta 3mm sa masinicom, crte su ciroke oko 1.5cm moram prekriti dio noza masinice sa ljepljjivom trakom da mi ne zahvaca cijelu sirinu nego samo tih 1.5cm
Vjeko tenks na ljepim željama!:)
@coma fora je sa crtama! daj posalji sliku da vidim kak to izgleda!
btw -miškec nema na čemu!..
nemam nikakvu sliku gdje imam crte, aali budem ih ponovo napravio pa nekako se bidem sliko sa nekim digitalcem, ali sa tim frizom ti trebe stalno upadaju, finta je "kak super frizura, ja sam (npr)nina, jel imas curu.."
Ili jednostavno nabavis ovu majicu: :D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
frizom ti trebe stalno upadaju, finta je "kak super frizura, ja sam (npr)nina, jel imas curu.."
http://cro-oc.gamer.hr/private_folder/NC.jpg
mogo bi je fakat nabaviti
di je ima kupiti?
Nema je za kupiti, to je meni dao frend cija stara radi kao direktorica marketinga u Vip-u!= Citat =:
Poslao: vjeko
di je ima kupiti?
Mislim da su se te majice dijelile uz onu Excite pretplatu!
kod jednog tipa sam vidio majicu na kojoj sprijeda pise ''ja sam pošten'' ,a straga '' ova majica je jako stara''
fora su takve majice!..
Moj frend ima maju "NEMAM CURU" i mi bili u gradu prolazi treba s majom "NEMAM DECKA" hehe
Takvu "majicu"(top) ima i moja cura!= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Moj frend ima maju "NEMAM CURU" i mi bili u gradu prolazi treba s majom "NEMAM DECKA" hehe
Pa onda ti nije cura! To si ti malo umislio... vidiš da i sama kaže da nema dečka! ;D
Pa i ja nosim majcu da nemam curu (mozda ona zato nosi majcu da nema decka???) u jebote stvarno dubokoumno pitanje :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
Pa onda ti nije cura! To si ti malo umislio... vidiš da i sama kaže da nema dečka! ;D
off topic!! jeste li vidjeli miškeca i nereda u zagrjaju ljepotica??? (stranica 36)
btw di su slike ajde sezame, vajtboj, dmi, nimdica,... e a mogli bi staviti i slike svojih cura!
Pa kad smo već kod cura izgleda da ću opet ja probit led :cool:
http://marac.dyndns.info/privatimages/cura.jpg
cekaj ti dok nabavim digitalca za jedno mjesec dana, bit cete puni slika
dilurekba nije to to ako nema lica...
@dilefdfhfhdf bas i nisi probio led! nisam rekao da stavis sliku straznjice, vec gornju polovicu tijela!
neka mala cura oko 165-170?!