nije se krenulo u nikakvo ismijavanje, samo nas je zanimalo više o tom joysticku, al nema veze, živjela diktatura :thumbup:
Printable View
nije se krenulo u nikakvo ismijavanje, samo nas je zanimalo više o tom joysticku, al nema veze, živjela diktatura :thumbup:
bitrate ti ne smije biti veci od 500kbit/s, barem je tako na k510= Citat =:
Izvorno postao axl rose
napravi vise uzoraka filmica s razlicitim bitrate-om, prebaci na mob. i testiraj do kuda mozes
jel se to meni cini ili k800 poskupljuje lagano? ocu ga kupit, al imam 300 eura, a sad je svugdje oko 320:-/
ne poskupljuje,nego je to najniža crno-prodajna cijena,jako je kvalitetan mob i ne pada mu cijena tako lako kao d900...
Ja sam uzeo svoj prije negdje otprilike dva mjeseca za 330 eura a vidim sada da jos uvijek drzi cijenu sto znaci da je ocito vrlo kvalitetan i da se ne da... :spin:
cijena mu nepada jer SE nije još najavio nekakvog nasljednika...= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
Kad izađe ili kad bude nekakv recimo K900/k810 ili slično najvljen ili u prodaji, cijena K800 će počet rapidno padati...
Ali da je mob dobra i kvalitetan, to stoji... :thumbup:
do ljeta nema nasljednika+ne bi reko da će rapidno padat,k750 je na crno oko 210-220e,što je još jako dobra cifra
pocet ce primjetnije padati cijena tek negdje u 4-5 mjesecu pred dolazak nasljednika.;D
= Citat =:
Izvorno postao hack100
evo da se vratim na par postova prije gdje je spominjan k800i bez jojstika,
nije ismijavanje i čovjek mi je poslao sliku a ja ju šaljem dalje da ju svi vide.
http://img264.imageshack.us/img264/3226/seoy8ab5.th.jpg
prema slici sliči na k800i ali mi jako sliči i na k618 i v630 ali u mat verziji kučišta a na što me aludiraju tipke.
dodatni podaci slijede kasnije kad mi odgovori na mail.:king:
to su neke fake slike ili moguca verzija nekog novog telefona ili moguca verzija K800
evo, pogledaj tu:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=2560
i pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17480
te su sve slike napravljene prije nego što je k800 izašo, pa me se čini da su to možda neki prototipovi, a k800 je izašao kao finalni produkt... ja osobno nebi imao ništa ni protiv ovog
= Citat =:
Izvorno postao wasx
pa zato ja od frajera tražim još veličinu displeja jer ovako sliči v630 i k618 ali ako ima veči displej od w810 onda je neki vrag u igri
Dobra je cifra za švercere i njihov novčanik, al neznam da će netko sad kupit od njih jer vip ima akciju po kojoj uređaj košta 1191 (približno 159e), a za postojeće korisnike 1091kn.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
pa vidis, ova slika sto si stavio i ova na prvom linku sto sam dao su potpuno iste
da samo što mi je tu sliku koju sam stavio dao frajer na pm a ja ju prije nisam vidio dok ti nisi stavio onaj link na ajmo reči beta verzije k800= Citat =:
Izvorno postao imatic
ma cim sam je vidio, znao sam da mi poznata, da sam je vec vidio :)= Citat =:
Izvorno postao mrcina
ma stara slika.vise lici na w810 nego na k800i.
potpisujem... i meni se čini kao fake...= Citat =:
Izvorno postao imatic
A dizajnom me vuče an k750 sa ubačenim navi-pad_om od W810...
Prije bi rekao da je to fake, nego da je istina... al možda je to netko sam napravio u kućnoj radionici... :rolleyes:
i prije izlaska k800 na net-u se moglo naci deseci razlicitih verzija buduceg izgleda k800,tako da ovo ne cudi.
Kako nebi izazvao gnjev :) :) :) molim za izvinjenje ako sam to promakao dali na K800 je moguce iskljuciti zvuk okidaca fotoaparata
Pozdrav
iksljučiš sve zvukove na mobu (dugo držiš # ) i onda nema zvuka kad slikaš...
Jos ga nemam pa je i to jedan od kriterija za odabir novog pored 3.2MP i koliko sam primjetio da jos nijedan tip SE nema tu rezoluciju
Pozdrav
ej valjda nisma promasio temu ali ima problem ovaj:
prije nekog vremen,mobilni mi je se pokvario,izvadio sam bateriju i karticu i kada sma opet vratio i pokusao upalit nije htio,nista,samo je nekoliko puta upalila se lampica kod infra,punio bateriju i nista. Odnio sma u servis ljudi su ga nekih 5 dana, drzali, dosadjivao sam im i govorili su da ga flashuju ali opet isto bude kada izvade bateriju,al na kraju su uspjeli i rekli su mi kao:padao prosjek baterije.....to je jedino sto sma skontao ih.Problem je tad nastupio, od tada mi signal na mob varira,isao sam u servis i govore da nije do njiha,sad ga ima sad ga nema, malo se pomjerim i ima ga, kada nema signala pise No networ coverage,al negdje bude i 5 crta,,,jbg u pola metra moze da bude i da ne bude signala. ja sma ga fleshovao, nabacio sam isti flash kao i oni u servisu R8F003,ali nije bilo napretka, planiram pokusati drugi flash nabacit pa probat i to...e imal ko da zna o cemu je rijec, molim za pomoc,mob je CID52
Meni ovo zvuci kao da ima problema sa kontaktom na antenu.
Moglo bi biti i softverski, ali kod tebe mislim da ipak nije.
...mogao bi znaci malo,rasklopit ga koliko je to osjetljivo
jesul vece sanse da sje*em neg da napravim...vec sma nasao skidanje oklopa i to,,,jel ima gdje na forumu šema za ovaj mob