ko? ja? ne ne, ti buš to nosil na licu, to ti je nova moda. ;)
Sam reci dal ti više paše otisak puminih tenisica ili bi rađe neke skejterske? Može i čizme, npr. martensice... :) Bitno je da se jasno na obrazu vidi zrcalni otisak broja 42!
Printable View
ko? ja? ne ne, ti buš to nosil na licu, to ti je nova moda. ;)
Sam reci dal ti više paše otisak puminih tenisica ili bi rađe neke skejterske? Može i čizme, npr. martensice... :) Bitno je da se jasno na obrazu vidi zrcalni otisak broja 42!
..micek mladi,trebaš još narast:lol:..nemreš ti ni dić nogu do moje glave:lol:
sad si ga raspizdio, razgibavat ce se svaki dan dok nebude mogo doci nogom do tvoje glave
ma ni ne trebam je ja dići do njegove glave, kad on uvijek čim me vidi se baca pred mene na koljena, pa mi je njegova glava negdje u razini... uglavnom, lako je dostupna mojoj maloj nogici. LLLOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL
...pa nije wb cucak... :p= Citat =:
Poslao: tomo
..micek mladi,trebaš još narast:lol:..nemreš ti ni dić nogu do moje glave:lol:
..nije ti prošla fora,radi se o tenisicama...;D
dobar ti je avatar...baš mi se sviđa...ja bum stavila svoj piercing za avatar:D= Citat =:
Poslao: flOorKilla
da srečo, to sam ja
...misliš komplet slika (na pupkecu)....
tomo- pa ne, samo ću svoj pupčić stavit...:D
Samo da kažem da odlične avatare možete naći na mojoj web stranici http://damir.ezhoster.com/sajt_za_slike.html
P.S. Prvi put će se malo duže učitavati ali sljedeći put ako budete išli ići će puno brže...
ima dobrih slika, samo kaj su neke prevelike za avatar
ma povecat ce oni slike za avatare
ako se novi forum bude brze ucitavao onda bi mogli povecat avatare
...mislim da veličinu avatara ne pruža brzina učitavanja ,nego kapacitet prostora na serveru na kojem je forum.....zappan molim te objasni više o ovom,baš me zanima............
ma ima tamo mjesta, nego su se bili zalili neki da ce im se sporo ucitat sajt ako budu bili veci avatari.
tako da bi bilo dobro da se prvo ucita cjela stranica foruma sa textom, a avatari i slike tek kasnije
Zappan je rekao da ne zeli opteretiti server silnim (velikim) avatarima.
Ne vjerujem da ce se s novim forumom to izmijeniti.
hvala sezame,to sam i mislio........:)
pa dobro ne govorimo o ogromnim slikama neznam koje rezolucije, nego samo za koji milimetar večim avatarima...
moš mislit kak to puno mjesta zauzme, a i nas opče nema puno koji imam vlastite avatare.
kaj nema puno, pa pogledaj po stranici kolko je postova onih koji NEMAJU vlastite avatare
ja sam za avatare 100x100 ili 101x80. Ma i sa 75x75 bi bio zadovoljan.
mozemo uvest da oni koji imaju npr preko 1000 postova mogu imat veče avatare. ?
sta kazete?
znači ti nemožeš :D
killa pa neće čovjek nestat sutra sa foruma,bude nakupio postove............
ajme pa zezam se.
neznam kaj bi vam vise reko.....
ja sam ZA, barem malo vece avatare