Ngage, da nisi slucajno imao Siemens C55, c50 je meni se cini telefon, a ne mobitel :D
Printable View
Ngage, da nisi slucajno imao Siemens C55, c50 je meni se cini telefon, a ne mobitel :D
T610, Motorola E1000, Nokia 9500.
trenutno nokiu 3310 :jump: hehe
...vratija se na S65 + nabavio C60...
samsung e720 trenutno, cekam D730 da vidim kakva ce se pokazat pa mozda i ostanem na samsungu. ako ne, ode ja na nokiu sigurno, naravno symbian jer mi je to zelja vec dosta vremena ali me dizajn uvijek odgovorio od kupnje!!! :thumbup:
Imao D730, odlican telefon, sljedeca zelja je D600, vidjeti cemo, sad kupujem nesto prijelazno, mozda SE K300i
mislim da je nokia nadvladala sve ^^
hehe dobro da je neko bump-o temu , da ja nes napisem : trenutno koristim Nokiu 5110 ;D ;D ;D
da da dobro ste culi .. to je ona prva nokia s kojom je i pocela era mobitela kdo nas.
crkla mi baterija a kod sestricne sam..
mislio sam da necu imat mjeesta za poruka kad stavim karticu u ovaj mob,al me ugodna iznenadilo , imam 0 poruka na kartici , a sve na mobu , motorosli ..
koristim d600 i par popratnih-naj mob do sad
Nokia 6680 i N-gage
ja glasao, Siemens
Motorola E398
ma meni je SE zakon.sad imam T630 i malo mi je jadan nakon S700,ali sam ipak zadovoljna
lol pa zasto si isla sa s700 na t630??
Mda Compact - naj gadget koji sam imao do sada!
nokia 6260 symbian, da nije toliki koliki je, bio bi savršen.... jako jednostavan za upotrebu. inače jako zadovoljan.
N70 misim... ono!
ja koristim nokie 6020 i 3100
se k700i...
Motorola MPX200 i Siemens MT50
Nokia N70 i 6170. U pričuvi mi je "semper fi" 3310, koja je neuništiva! :)
.. moj veliki... Cameron :thumbup:
Sve mi piše u sigu;D
Ja glaso za motorolu jer sam prije bio strastveni zaljubljenik u motorole koju još imam, ali počinjem se okretat i drugim markama. Za te pare mogu danas kupit puno bolji mob. I najviše me smeta kod motorole kaj ima samo 5 MB memorije. Da to malo poprave, kao npr. se k700i koji ima 40 MB memorije ne bi se nikad odvajao od motorole. E da, i obavezno da ima Irdu i Bluetooth.:angel:
sada 6260, nadam se uskoro 6270.... sigurno sljedeći mob.